Niculina Stoican a cerut ajutorul soacrei când a aflat că soțul o înșală: "Eram foarte tinerică și gândeam altfel"

 Dumba Gabriela
.

Niculina Stoican a rememorat într-un interviu recent momentul în care a aflat că soțul o înșală, la începutul căsniciei lor. Cântăreața de muzică populară era tânără atunci, nu avea copii și pentru că nu a știut ce să facă i-a cerut ajutorul soacrei sale. O mișcare greșită, consideră Niculina Stoican acum după ce a devenit și ea mamă și a realizat că soacra nu ar fi putut fi niciodată de partea ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Niculina Stoican și Vasile Stănescu și-au unit destinele acum 34 de ani și au construit o familie frumoasă împreună, însă începutul căsniciei lor nu a fost unul ușor. Solista a trecut prin momente grele în căsnicia cu Vasile Stănescu, inclusiv în perioada în care bărbatul a stat după gratii timp de trei ani, după ce a obținut ilegal rambursări TVA.

81591471_2465140103597574_7698498186796597248_n81591471_2465140103597574_7698498186796597248_n

Cum a reacționat Niculina Stoican când a aflat că soțul o înșală

La începutul căsniciei sale cu Vasile Stănescu, Niculina Stoican a primit telefoane de la amanta soțului ei, însă nici atunci nu a încetat să creadă în iubirea lui pentru ea și nu s-a gândit o clipă să divorțeze.

Dar pentru că era foarte tânără și nu știa ce să facă, Niculina Stoican i-a cerut ajutorul soacrei. O decizie greșită, crede ea acum, când a devenit mamă la rândul său și a înțeles că soacra nu avea cum să fie de partea ei și nu a fiului ei.

Într-un interviu acordat Cristinei Șișcanu, Niculina Stoican a rememorat acea perioadă grea din căsnicia ei.

Cristina Șișcanu: Am citit un interviu în care ai spus că soțul tău a mai călcat strâmb și că pentru tine nu a fost o dramă lucrul ăsta.

Niculina Stoican: A fost, la vremea respectivă a fost o drama. Pentru că eram foarte tinerică și pentru că, mă rog… gândeam altfel. Dar am gestionat lucrurile într-un alt mod.

Cristina Șișcanu: Dar ai vrut să pui capăt relației atunci?

Niculina Stoican: Nu. Am chemat-o pe soacra mea, nefiind mamă. Dacă aș fi fost mama aș fi înțeles că o mamă niciodată nu își pune copilul ei la colț, pentru că nu e corect, nu poți să ceri așa ceva.

Ea cumva va încercă să se strecoare printre problemele astea și să lase lucrurile să le rezolvăm noi, că e firesc să fie așa. Am chemat-o și normal că ea s-a strecurat, așa cum ziceam, și am rămas eu să gestionez lucrurile mai departe. Și le-am gestionat, se pare, bine. Într-o căsnicie se întâmplă foarte multe lucruri, greșeli, și de-o parte și de cealaltă. Nu trebuie să-ți judeci viața după greșelile pe care le faci pe parcurs, ci dacă vrei, după cum repeți greșelile.

Adică bun, ok, ai greșit, am greșit, și mai departe ce facem? Greșim în continuare? Înseamnă că ceva nu e în regulă. Dar nu pot să înțeleg și nu am să pot niciodată să înțeleg doi oameni care vin și spun: Ne iubim, viața mea și viața ta, noi împreună și capătul lumii, apar și copiii, iar după aceea explicația aceea desuetă, din punctul meu de vedere: Nu ne mai iubim', a declarat Niculina Stoican, în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu.

Citește și: America Express 3 decembrie – Cine a câștigat prima amuletă din a șaptea etapă: „Există un Dumnezeu’. Cătălin și Romică Țociu au fost la un pas de eliminare

Citește și: Alexandra Ungureanu are un nou iubit, după despărțirea de DJ Gojira: „E un om extraordinar de bun, mă iubește, mă respectă. Își dorește să evolueze pentru mine…'

Cum a aflat Niculina Stoican că soțul are o amantă

În urmă cu câțiva ani, Niculina Stoican a recunoscut faptul că soțul ei avea o amantă la începutul căsniciei lor și a aflat asta chiar din gura femeii care atenta la mariajul ei. În ciuda tuturor problemelor, Niculina Stoican a știut întotdeauna că este iubită de soțul ei.

N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.

Am primit telefoane: ‘Știi, soțul tău mă iubește. I-am spus: ‘Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește, când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu.

Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu.', a declarat Niculina Stoican la Antena Stars, acum ceva timp.

Interpreta spune că se bazează pe dependența față de soțul ei, dar și pe atașamentul care există între cei doi de mult timp.

Nu aș da pentru nicio pasiune din lume relația pe care o am cu soțul meu. Trebuie să cauți în subconștientul tău, să vezi dacă, după săptămâna în care ești plecat, te trimite sufletul și mintea într-un loc în care e și celălalt.

Iar când ajungi acolo, să te detașezi și să îți fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependență. Te duci la dependență dacă respecți, ajuți, ții cont de celălalt și îți pasă de el.', a explicat Niculina Stoican în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton