Cum se înțelege Niculina Stoican cu soțul său, deși a fost înșelată în cei 30 de ani de căsnicie: "Iubirea de cuplu înseamnă..."

 Dumba Gabriela
.

Niculina Stoican a vorbit despre relația din prezent cu soțul său, după mai bine de 30 de ani de căsnicie, în care nu totul a fost roz. Cântăreața de muzică populară a fost înșelată de soțul său, dar nu a lăsat ca infidelitatea bărbatului să destrame căsnicia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost înșeală de către soț, a fost sunată mai apoi de amanta lui, însă, Niculina Stoican nu a dat nicio secundă înapoi și nu a divorțat. Astfel, cântăreața de poate mândri cu o căsnicie de peste 30 de ani și spune că nu ar renunța la mariajul cu Vasile Stănescu pentru nimic.

201425724_1135710276926328_7093550535109106184_n201425724_1135710276926328_7093550535109106184_n

Niculina Stoican, despre secretul unei căsnicii de 30 de ani

Niculina Stoican, interpreta de muzică populară în vârstă de 51 de ani, este căsătorită de mai bine de 30 de ani cu Vasile Stănescu. Aceștia au în urma căsniciei un băiat, însă, relația dintre cei doi s-a confruntat cu diferite probleme.

Niculina Stoican a vorbit despre secretul care a stă la baza căsniciei sale de peste 30 de ani. Ea a precizat faptul că pune foarte mult accent pe dependența față de persoana iubită, care te poate ajuta să treci și peste infidelitate.

„Nu aș da pentru nicio pasiune din lume relația pe care o am cu soțul meu. Trebuie să cauți în subconștientul tău, să vezi dacă, după săptămâna în care ești plecat, te trimite sufletul și mintea într-un loc în care e și celălalt.

Iar când ajungi acolo, să te detașezi și să îți fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependență. Te duci la dependență dacă respecți, ajuți, ții cont de celălalt și îți pasă de el' a spus artista pentru EtnoTV.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican:'Au plecat de jos, împreună'

Citește și: Niculina Stoican îl dă în judecată pe impresarul lui Petrică Mîțu Stoian:'S-au adus injurii'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Sebastian Crăciunescu, soțul Getei Sterp

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a pozat cu tigrii în Thailanda:'Pentru cei care critică…'

Cum a reacționat Niculina Stoican când a fost sunată de amanta soțului

Niculina Stoican a dezvăluit anul trecut, fără rețineri, cum a reacționat atunci când a fost sunată de amanta soțului.

Femeia i-ar fi spus artistei că bărbatul ar iubi-o, de fapt, pe ea și nu pe vedetă. Solista ar fi avut o reacție „pașnică’ și i-a spus femeii ca să o sune când o va chema Stănescu, scoțând în evidență că interpreta îi poartă numele bărbatului.

„N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.

Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește’. I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu’, a spus Niculina Stoican la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton