Niculina Stoican și Ștefan Bănică au cântat în duet, pe scenă, deși nu au același stil muzical: „A fost ideea lui. A gândit-o ca pe…”

 Dumba Gabriela
.

Niculina Stoican și Ștefan Bănică au cântat în duet, pe scenă, deși nu au același stil muzical. Niculina Stoican a cântat în duet cu Ștefan Bănică, o colaborare la care nu foarte mulți dintre fanii lor se așteptau, dar momentul a fost foarte bine primit. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că ideea duetului i-a aparținut lui Ștefan Bănică și ea a acceptat cu bucurie propunerea lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Niculina Stoican și Ștefan Bănică au cântat în duet, pe scenă, deși nu au același stil muzical. Deși sunt doi artiști care interpretează genuri muzicale total diferite, Niculina Stoican și Ștefan Bănică au cântat împreună și duetul a fost senzațional, iar fanii au reacționat pe măsură. Cântăreața de muzică populară este recunoscătoare că artiști mari, precum Ștefan Bănică, își îndreaptă atenția spre muzica populară.

330792099_942728997096636_1725905217460709942_n330792099_942728997096636_1725905217460709942_n

Niculina Stoican și Ștefan Bănică au cântat în duet, pe scenă, deși nu au același stil muzical

Fanii lui Ștefan Bănică Jr. s-au obișnuit ca artistul să cânte Rock`n Roll, așa că momentul cu Niculina Stoican a fost o mare surpriză. Cântărețul s-a descurcat foarte bine cu folclorul românesc.

A fost ideea lui Ștefan, el a gândit-o ca pe o trecere către genul lui muzical, în contextul în care a participat la un festival de folclor și tradiții. Atunci a gândit-o cum o gândește orice profesionist, să invite pe cineva din genul muzical respectiv și să cânte împreună cu el.

Eu m-am simțit onorată și a fost foarte mișto, a fost ca o joacă. Am făcut fiecare ce am simțit, nimic închistat și cu foarte mari pretenții, ci mai mult așa ca o aliniere a celor două genuri muzicale și a importanței pe care el a dat-o cântecului popular.

Este foarte important să vezi oamenii din alt gen muzical care abordează cu așa respect și ușurință cântecul popular care pentru noi este identitar', a declarat interpreta de muzică populară pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Romanița Iovan a fost pictată de Sabin Bălașa, acum 30 de ani. Cum arată tabloul și ce sacrificii a făcut pentru el: „Am stat nemișcată 6 ședințe, a câte 4 ore’ / EXCLUSIV

Citește și: Romanița Iovan are un obiect de mobilier identic celui avut și de celebra Coco Chanel: „Atât de îndrăgostită sunt de ea, încât, atunci când mi-am mobilat casa…' / EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Stan se luptă cu depresia și anxietatea din cauza succesului pe plan profesional: „Viața unui artist este un amalgam de sentimente. Presiunea vine atunci când…’

Citește și: Andrei Duban a împlinit 51 de ani. Cum a petrecut de ziua lui de naștere și cum arată după ce și-a tăiat stomacul: „Port haine măsura M, chiar S de la XXL. Am slăbit cam…’ / EXCLUSIV

Niculina Stoican a fost impresionată de modul în care artistul a trecut la un alt gen muzical.

Pentru mine asta a fost cea mai mare bucurie, a asocierii mele cu Ștefan. Faptul că atrage atenția, tinerilor, prin interpretarea lui a unui cântec popular, atrage atenția tinerilor care iubesc rock-ul. Este un fel de educație culturală', a mai spus artista.

Niculina Stoican, emoționată înainte de duetul cu Ștefan Bănică

Niculina Stoican a recunoscut că a avut emoții mari înainte de a urca pe scenă cu Ștefan Bănică. După ce a început momentul lor, totul a fost bine. Niculina Stoican a avut de spus numai lucruri bune la adresa cântărețului de Rock`n Roll.

Am avut foarte mari emoții. Eu în general am emoții controlate, dar e frumos să înțelegi ce înseamnă să fii lângă un om cu așa personalitate profesională, un om complex. El este un om complex, este și actor, cântă, este un om de o complexitate extraordinară', a adăugat ea.

Cei doi au repetat o singură dată înainte de concert, însă momentul a fost unul foarte reușit. Din moment ce amândoi sunt ocupați, nu au avut suficient timp pentru repetiții, potrivit Fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton