"Bătăi extrem de multe, o stare continuă de nervi". Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, susține că a fost abuzată de mama ei, Mariana Moculescu

 Radulescu Ruxandra
.

Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, susține că a fost abuzată de mama ei, Mariana Moculescu. Nidia Moculescu, fiica Marianei și a lui Horia Moculescu, a dezvăluit coșmarul trăit în copilărie, din cauza tensiunilor dintre părinții ei. Nidia a declarat că mama ei ar fi bătut-o de foarte multe ori, fapt ce i-a marcat copilăria fiicei lui Horia Moculescu. Nidia Moculescu a dezvăluit la emisiunea „În oglindă” cum a afectat-o atmosfera de scandal în care a crescut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, susține că a fost abuzată de mama ei, Mariana Moculescu. Nidia Moculescu, 33 de ani, fiica compozitorului Horia Moculescu și a Marianei Moculescu, a fost invitată la emisiunea „În oglindă”, unde și-a deschis sufletul cu privire la traumele suferite în copilărie. Nidia a fost foarte marcată de certurile monstruoase dintre părinți și, în special, de bătăile încasate de la mama ei. Fiica lui Horia Moculescu a dezvăluit că a suferit enorm în acea perioadă și că era atât de îngrozită să vină acasă, încât avea palpitații la inimă. Iată mărturiile cutremurătoare ale Nidiei Moculescu!

images-22images-22

Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, susține că a fost abuzată de mama ei, Mariana Moculescu

Nidia Moculescu a dezvăluit, la podcastul „În oglindă”, chinurile îndurate în copilărie din cauza mamei sale, Mariana Moculescu, care ar fi supus-o unor bătăi crunte, ce au afectat-o profund. Nidia a mărturisit că părinții ei, Mariana și Horia Moculescu, se aflau mereu într-o relație conflictuală.

„Mâncam multe bătăi, foarte multe, extrem de multe, mult prea multe. Era o stare continuă de nervi, știai că o să se întâmple ceva rău, oarecum, pândeai răul. Pentru că știam că, în fiecare zi, se iscă câte un scandal, când urcam scările, începea o tahicardie.

Citește și: Cum arată acum Nidia Moculescu, fata compozitorului Horia Moculescu. De ce a renunțat la muzică și ce job are acum

Citește și: Horia Moculescu a fost operat din nou, la 86 de ani. Cum se simte acum: „Atât timp cât se opresc la gât și nu se duc puțin mai sus…'

Acum, gândindu-mă, a chiar a fost foarte tânără când m-a născut, a avut 22 de ani. N-a știut să gestioneze nervii și cred că și i-a vărsat pe mine. Când mâncam bătăi, nu era acasă (n.r. tatăl ei). Nu, ca să nu se certe (n.r. dacă îi spunea că mama ei o bate). Gelozie, neajunsuri, devenise ură, nu mai era o simplă ceartă. Am văzut, eu mă ascundeam în baie și vedeam farfurii sărind, am văzut niște lucruri foarte nasoale și le-am și trăit„. a declarat Nidia Moculescu, la podcastul „În oglindă„.

Nidia Moculescu: „Mi-am luat bagajele și am plecat”

Nidia și-a amintit momentul în care nu a mai suportat bătăile și scandalurile din partea mamei și a plecat de acasă. Copilă fiind, Nidia tânjea mereu la o familie armonioasă, așa cum vedea la colegii ei, însă acest fapt avea să rămână o dorință neîmplinită.

„Mă certam îngrozitor cu mama, și mi-am luat bagajele, și am plecat (…). Vedeam colegii mei fericiți, vedeam părinții luându-i de la școală, erau fericiți. Mergeam, fiind copil, la petrecere în pijama și părinții lor erau așa de fericiți și se iubeau, iar eu mi-aș fi dorit foarte mult lucrul ăsta, dar nu era niciodată așa. Ajungeam acasă, era dezastru.”, a mai adăugat Nidia Moculescu la emisiunea „În oglindă”.

FOTO: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton