Nikita a fost bătută de mai mulți bărbați, în Centrul Vechi: "M-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos. Sunt tumefiată"

 Dumba Gabriela
.

Nikita a fost bătută cu bestialitate în Centrul Vechi din București, de mai mulți bărbați. Nikita spune că nu-i cunoștea pe agresori, s-a trezit atacată din senin în timp ce se plimba cu un amic, dar crede că este o practică obișnuită a acestora de a-i ataca și fura pe oameni. Cu fața tumefiată, după ce a fost bătută cu pumnii și picioarele, Nikita a mers la Urgență și apoi la INML pentru a obține certificat medico-legal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nikita a fost bătută cu pumnii și picioarele, seara trecută, în Centrul Vechi al Bucureștiului în timp ce se plimba alături de un bun prieten de-al său, un cunoscut artist din Franța, Alexandru Tudor. Acesta venise în România pentru a o ajuta pe Nikita cu câteva piese și a fost și el, la rândul său, bătut cu bestialitate.

56685668

Cum se simte Nikita după ce a fost bătută în Centrul Vechi din București

În timp ce mergeau pe stradă, Nikita și amicul ei au fost atacați de un grup format din mai mulți bărbați. Aceștia au abordat-o pe Nikita, lovindu-se intenționat în ea, după cum spune ea, după care au început să o lovească cu pumnii în cap, la nivelul nasului, în spate și în burtă lăsând-o jos la pământ.

'Aseară am avut o întâlnire cu un prieten care a abia a venit din Franța, să-mi compună niște piese, și m-am întâlnit cu el în Centru Vechi. La un moment dat am vrut să merg la mașină, iar atunci un grup de băieți a început să ne taie calea. Mi-au zis că 'Băi, Nikito, tu ești' și după m-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos. După l-au luat pe tovarășul ăsta al meu, l-au umplut de sânge. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani', a spus Nikita pentru Spynews.ro.

Nikita susține că după ce a fost luată la bătaie alături de prietenul ei, atacatorii au mai bătut și alte persoane într-un club, folosindu-se de aceeași tehnică.

'După i-au luat la bătaie pe alții într-un club, tot ei, le-au spart nasul și lor și au ajuns la spital. Acum aștept să mă duc la INML, e o tâlhărie în grup infracțional, acești băieți se iau de grup aiurea, te iau la bătaie, iar restul acționează și te fură. Sunt tumefiată, am fost la Urgență până azi de dimineață și acum am ajuns acasă că nu mai puteam să stau acolo pe holurile spitalului. Eu cred că totul a plecat în momentul în care am scos niște bani să-i dăm la niște amărâți și ne-au văzut și după ne-au atacat. Mie mi-au furat un telefon', a mai povestit Nikita.

Citește și: Silvia Dumitrescu suferă tiroidită autoimună Hashimoto. S-a declanșat după moartea mamei sale, bolnavă de cancer: „Am avut un șoc emoțional puternic. Atacuri de panică, palpitații…’ / EXCLUSIV

Citește și: Pescobar a jignit-o crunt pe Jessie Baneș, după ce artista i-a criticat restaurantul: „Ferească Dumnezeu ce distrusă ești!'

Citește și: Elwira Petre nu a mâncat nimic, timp de trei zile. Ce i s-a întâmplat după postul de 72 de ore cu apă: „Ceva ce nu am simțit niciodată'

Amicul Nikitei, bătut și el în Centrul Vechi, este în stare mai gravă și a rămas internat

Deși are fața tumefiată, Nikita se simte ceva mai bine decât amicul ei, Alexandru, care a rămas internat.

'Am fost bătuți pe stradă, am fost agresați de niște huligani, undeva la 6-7 persoane. Eu am fost cu Nikita să discut anumite lucruri legate de muzică, ne știm de mai multă vreme. Noi ne-am continuat drumul, iar după grupul ăsta de băieți au intrat cu umărul în Nikita să o provoace, ei intrau așa în oameni.

Ea i-a întrebat de ce au intrat în ea, după care au luat-o la pumni, au luat-o la bătaie, era pe jos. Le-am spus să o lase în pace, să ne calmăm și după au început să-mi dea și mie pumni în față de m-au nenorocit, sunt și eu cu nasul rupt, cu ochii plini de sânge', a spus Alexandru Tudor pentru Spynews.ro.

Cântărețul e foarte deranjat și de felul în care oamenii legii au reacționat, căci susține că în timp ce era leșinat și plin de sânge, polițiștii nu au sunat la ambulanță pentru a-i fi acordat primul ajutor.

'O altă chestie care m-a deranjat în toată situația a fost că poliția nu a reacționat deloc. Eu eram leșinat și nu mi s-a acordat deloc primul ajutor, nu au chemat salvarea, i-au lăsat pe agresori să plece pur și simplu, nu mi se pare corect, a fost o bătaie cu sânge. Din câte am înțeles nu au fost reținuți, au fost lăsați liberi', a mai declarat amicul Nikitei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton