Nina Hariton a câștigat Chefi la Cuțite 2023: "Dați-mi o palmă să mă trezesc la realitate!"

 Raiciu Adriana
.

Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite 2023. S-a mai încheiat încă un sezon al show-ului culinar de la Antena 1. Ca de fiecare dată, telespectatorii au stat cu sufletul la gură, așteptând ca Gina Pistol să anunțe cine a plecat acasă cu marele premiu. După o finală plină de emoții, câștigătorul Chefi la cuțite 2023 a fost desemnat. Primele declarații făcute de Nina Hariton, după ce a câștigat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sezonul 11, Chefi la cuțite a avut premiera pe 27 martie, iar telespectatorii au fost nerăbdători să-i cunoască pe concurenți. Jurații au avut parte de momente inedite la preselecții, iar în cele din urmă și-au format propriile echipe. Din sutele de concurenți, doar trei au reușit să ajungă în marea finală – Paul Teodorescu, Nina Hariton și Laurențiu Neamțu, cuțitele de aur din sezonul acesta.

cine-este-nina-hariton-cutitul-de-aur-al-lui-sorin-bontea-concurenta-are-sanse-mari-sa-ajunga-in-finala-2cine-este-nina-hariton-cutitul-de-aur-al-lui-sorin-bontea-concurenta-are-sanse-mari-sa-ajunga-in-finala-2

După aproape trei luni de competiție, Chefi la cuțite, sezonul 11, și-a desemnat câștigătorul în seara aceasta, 20 iunie 2023, la Antena 1. Cei trei concurenți s-au luptat pentru titlul de cel mai bun bucătar din România, dar și pentru premiul de 30.000 de euro. Iată cine este marele câștigător Chefi la cuțite 2023!

Citește și: Drama neștiută a Ninei Hariton de la Chefi la cuțite. Tatăl său suferă de o boală grea: „Veneam de la chimioterapie când am primit apelul'

Citește și: Cine este Nina Hariton, semifinalistă Chefi la cuțite 2023. E prima femeie care a luat trei cuțite de aur, are o fiică și locuiește la Paris

Citește și: „Eu am în grijă copilul, casa, mâncarea, educația’. Cum se descurcă Răzvan Fodor fără soția lui, Irina Fodor, plecată la America Express

Citește și: Actorul Darko Perić, Helsinki din La Casa de Papel, dezamăgit de felul în care regăsit Bucureștiul, după 24 de ani: „A fost un șoc pentru mine'

Nina Hariton a câștigat Chefi la Cuțite 2023

Luni seara, 19 iunie 2023, a avut loc semifinala Chefi la cuțite 2023. Doar trei concurenți s-au calificat în marea finală de la Antena 1, fiind vorba de Laurențiu Neamțu, Nina Hariton și Paul Teodorescu.

A fost un sezon plin de surprize! Cu toate acestea, cel mai emoționant și mai uluitor moment al sezonului rămâne cel în care Gina Pistol a anunțat cine pleacă, de fapt, acasă cu marele premiu. La fel ca în sezoanele anterioare, premiul este în valoare de 30.000 de euro. Astfel, câștigătorul Chefi la cuțite 2023 este Nina Hariton.

Cine este Nina Hariton

Nina Hariton a devenit în preselecții cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea. De asemenea, concurenta s-a făcut remarcată ca prima femeie din emisiune care a obținut trei cuțite de aur din partea juraților. Originară din Republica Moldova, aceasta lucrează ca agent imobiliar în Paris, acolo unde locuiește de 8 ani. Pasiunea pentru gătit o are încă de când avea câțiva anișori, însă d-abia acum a decis să și-o dezvolte.

Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim’, a declarat Nina Hariton.

Cine este Laurențiu Neamțu

Unul dintre concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu este Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur. Acesta a venit la emisiunea culinară pentru a-și demonstra talentul în gastronomie și a lucrat în unele dintre cele mai exclusiviste restaurante din străinătate.

A început să gătească de la o vârstă destul de fragedă, iar la 12 ani deja lucra pe lângă tatăl său, care este de meserie bucătar și el. A gătit pentru vedete internaționale, precum Michael Jordan, Justin Bieber și Celine Dion.

„Erau numai vedete, Celine Dion, Justin Bieber a fost acolo la nunți, la nunta lui Michael Jordan. Multe celebrități se plimbă pe acolo, milionari. Am lucrat și în restaurant cu stele Michelin, am făcut stagii la 2 și la 3 stele Michelin. Am învățat foarte multe. În Anglia am lucrat la Joel Robuchon. Era o bucătărie minuțioasă, cea mai minuțioasă pe care am făcut-o. Câștigam bine, undeva la 17 lire în 2019, pe lună făceam cam 1800-1900 de lire. Am plecat ca să vin în România, soția mea era însărcinată și a născut aici. Voiam să stau și acasă lângă părinții mei, a mai povestit concurentul.

Cine este Paul Tudosescu

Cel de-al treilea finalist este Paul Teodorescu. Este bucătar de la vârsta de 14 ani și a decis să se mute din țară din cauza unor anturaje nepotrivite.

Sunt bucătar de la 14 ani. Am plecat în Anglia din cauza unor probleme. Am fost nevoit să scap din cercul în care eram și am făcut ceva. A fost complicat! Am avut familia lângă mine, am plecat din România cu gândul să fac un curs de bucătar.Aveam două opțiuni: ori eram după gratii, ori la 2 metri sub pământ. Mi-am dat seama prea târziu. În 2005 am plecat în Anglia, nu știam engleză deloc.Nu regret ce a fost în trecut, a fost o lecție de viață. După 9 – 10 ani de Anglia s-a născut băiatul meu și am primit o ofertă din România. Acolo mi-am cunoscut actuala parteneră, viitoarea soție. Fosta mea soție locuiește alături de băiatul meu. Ele lucrează împreună. Momentan locuiesc în Anglia.’, a povestit Dumitru Paul Tudosescu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton