Nina Hariton își dorește să se mute în România: "Simt că aici…". Câștigătoarea Chefi la Cuțite este dispusă să renunțe la Paris

 Dumitrache Laura
.

Nina Hariton este câștigătoarea emisiunii Chefi la cutite, sezonul 11. Tânăra are o carieră de succes în Paris, acolo unde locuiește împreună cu soțul si fiica lor, dar își dorește să se întoarcă în România. Câștigătoarea emisiunii culinare a dezvăluit ce planuri de viitor are.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nina Hariton a devenit cunoscută după ce a participat la Chefi la cuțite, sezonul 11 și a reușit să plece acasă cu premiul cel mare. Concurenta a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, iar la preselecții a primit trei cuțite de aur de la jurați.

nina haritonnina hariton

Nina Hariton locuiește la Paris, acolo unde s-a mutat pentru soțul ei. Câștigătoarea Chefi la cuțite, sezonul 11 a lăsat viața din România și și-a făcut un rost în Franța. Cu toate astea, fosta concurentă își dorește să se întoarcă în țara ei natală alături de familia ei.

Citește și: În ce a investit Nina Hariton banii câștigați la Chefi la Cuțite: 'A fost greu, am început cu entuziasm și am continuat cu…'

Citește și: Câți bani a câștigat Nina Hariton, de fapt, la Chefi la cuțite 2023. Ce se arată în regulamentul competiției

Citește și:Cu ce sechele a rămas Dana Roba, după ce a fost bătută de soț cu ciocanul în cap: „Cu părere de rău, vă spun că, pentru tot restul vieții….'

Citește și:Sorin Bontea, reacție după ce a fost criticat de fani pentru rețeta sa de costițe: „Totul se răsfrânge asupra mea. Nu prea pot să le controlez pe toate…'

Nina Hariton își dorește să se mute în România. Câștigătoarea Chefi la cuțite este dispusă să renunțe la Paris

Nina Hariton este câștigătoarea sezonului 11, al emisiunii Chefi la cuțite. Concurenta a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea și a plecat acasă cu marele premiu. Tânăra s-a mutat în Franța, în urmă cu câțiva ani, acolo unde locuiește cu soțul și fiica lor. Nina Hariton a făcut mai multe școli de gătit, dar acum lucrează în industria imobiliară în Franța. Cu toate astea, Nina Hariton nu exclude ca pe viitor să revină în România.

După ce și-a lansat în țară o carte, aceasta va pleca împreună cu familia ei la Paris. 'Pentru moment ne întoarcem la Paris, pentru că mai avem acolo deja construită o mică viață, însă undeva, în colțul inimii, aș dori să mă întorc în România. Simt că aici sunt foarte multe lucruri de spus și de făcut.', a declarat Nina Hariton, la Antena Stars.

Nina Hariton, despre experiența de la Chefi la cuțite

Nina Hariton a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea și a ajuns în marea finală. Concurenta a fost desemnată câștigătoarea sezonului 11 Chefi la cuțite și a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro. Nina Hariton este mândră de ceea ce a realizat și recunoaște că a avut emoții foarte mari.

”Chefi la cuțite pentru mine a fost o realizare foarte mare pentru că la fiecare etapă mă descopeream și îmi dădeam seama că trebuie să fiu mai bună mâine, și mâine iarăși mai bună.

Dacă nu făceam față emoțiilor și tensiunii de acolo de pe platou cred că puteam să plec acasă foarte repede, cum plecau în fiecare zi concurenți.

Am avut emoții foarte mari pentru că am avut colegi foarte puternici și fiecare zi a fost foarte importantă.”, a spus câștigătoarea Chefi la cutite, sezonul 11, la XNS.

Nina Hariton: „Eu am zis că dacă nu risc nu pot avea succes”

Nina Hariton a declarat că își dorea foarte mult să fie în echipa lui Sorin Bontea și a reușit să îl facă mândru pe juratul de la Chefi la cuțite. Fosta concurentă le-a multumit celor care au avut încredere în ea și au susținut-o în timpul emisiunii.

Eu am zis că dacă nu risc nu pot avea succes. Eu îmi doream și eu foarte mult să fiu în echipă chefului Sorin Bontea, trebuia să fie al meu. Nu am încetat niciodată să cred în potențialul meu alături de o echipă minunată pe care am avut-o în finală.Eu cred că toți am avut o anumită presiune, pentru că dintr-o neglijență sau oboseală puteam să ratăm farfuriile acestea. Mi-a fost teamă în orice moment. Scopul meu a fost să câștig. Este greu pentru că nu mă așteptam ca atât de mulți oameni să mă susțină.’‘, a mai spus Nina Hariton.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton