Scandalul continuă! Viorel Stegaru a povestit cum a umilit-o Emily Burghelea pe Vulpița: "O punea să danseze într-o ipostază intimă și..."

 Dumba Gabriela
.

Emily Burghelea și-a dat demisia, în direct, din postul de asistentă în emisunea Acces Direct de la Antena 1, însă colega ei, Mirela Vaida, o contrazice. Blonda ar fi fost dată afară pentru că, în weekend, i-ar fi chemat la ea acasă pe Vulpița și Viorel, i-ar fi îmbătat și umilit. Bărbatul a povestit cum s-a întâmplat totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ieri, la Acces Direct, Viorel a povestit cum Emily Burghelea ar fi sunat-o pe Vulpița în weekend, destul de târziu și i-a spus că o cheamă la o petrecere. Aceasta nu ar fi mers singură, ci însoțită de Viorel, iar acolo au avut parte de momente rușinoase.

Potrivit spuselor lui Viorel, Emily Burghelea a îmbătat-o pe Vulpița și a încercat să-l îmbete și pe el, după care a îmbrăcat-o pe Veronica Stegaru în costum de baie, a pus-o să danseze în ipostaze intime, în timp ce iubitul ei o filma.

'Sâmbătă, când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon și se juca. Era ora 22:00 și eu eram întins în pat. Vine Veronica și-mi spune: 'Măi Viorele, uite cine m-a sunat, Emily'. 'Păi și ce vrei?', i-am zis eu. 'Păi să mă duc la ea la o petrecere' și i-am zis 'Nu, vreau să particip și eu să văd ce se întâmplă acolo. Nu i-am dat adresa și a zis că vine în față la benzinărie. Nu știu cu cine a venit… Înalt. Un băiat înalt.

Când am ajuns acolo, am zis că poate e ceva ok. A zis să nu spunem la nimeni ce facem noi. Am ajuns acolo și o mințit, că a zis că 'Veronica a spus că îi este foame și să o pun la masă'. Aici nu este adevărat ce a zis ea. Am luat eu o bucățică, am gustat. Mai era un singur bărbat și două fete. A pus cineva vin în paharul meu și al Veronicăi. Eu am gustat. Eu nu beau. Veronicăi i-a pus un pahar și l-a băut. Bun, nu am zis nimic.

Am făcut un dans popular și ce spune Emily: 'Hai să facem baie în jacuzzi'. Eu nu m-am băgat, dar Veronica s-a dus și s-a băgat în jacuzzi. Au schimbat-o în costum de baie. Eu nu am intrat. Una dintre fete m-a udat cu apă. Eu m-am retras și mi-am văzut de treaba mea. În timpul ăsta, i-a mai pus un pahar de băutură Veronicăi și se amețise. Doamna Mirela, mi-e și oarecum să spun. A pus-o pe Veronica să danseze.. nu pot să spun.. într-o ipostază intimă și cineva o filma. Iubitul ei filma' a spus Viorel, șocat de cele întâmplate, potrivit cancan.ro.

Emily-Burghelea-și-a-dat-demisia-de-la-Acces-Direct-3-1Emily-Burghelea-și-a-dat-demisia-de-la-Acces-Direct-3-1

Emily Burghelea ar fi primit preaviz de concediere

În momentul în care șefii din Antenă au aflat ceea ce a făcut blondina în weekend s-ar fi supărat teribil și i-ar fi spus acesteia că primește preaviz de concediere o săptămână, pentru a avea timp  să-și găsească un nou job. Emily Burghelea s-ar fi răzbunat și a anunțat, luni seară, că își dă demisia, motivând că nu mai poate lua parte la mușamalizarea violențelor la care o supune Viorel pe Vulpiță.

Reporterul special al emisiunii Acces Direct a povestit, într-un live făcut pe pagina sa de Instagram, care este motivul concedierii lui Emily Burghelea din Antena 1.

„Emily a fost dată afară. Și… da, se va spune mâine, în emisiune. Eu, în calitate de prieten al Veronicăi, nu aș fi acceptat așa ceva. Mai mult, i-am zis mereu lui Viorel, atunci când a jignit-o, să nu o mai facă. Am primit câteva mesaje să plec și eu.

Adevărul întotdeauna iese la iveală. Nu am fost pus de Acces Direct să fac un live, aici e contul meu personal și vorbesc despre ce vreau eu. Vreți să avem altă asistentă la Acces Direct? Nu vreți să fie și un asistent, să se deschidă porțile pentru un asistent? Emily nu a avut demnitate față de noi. Emily e prietenă… sau așa consideram eu. Orice femeie care vrea să se scoată dintr-o situație se transformă într-un înger păzitor. Asta s-a întâmplat și în cazul ei, i-am zis și după emisiune, nu e nimic de ascuns. Repet, nu a demisionat.

Nu țin cu Emily. Veronica nu a fost agresată de Viorel, eu și Doina am fi fost primii care am fi aflat asta și am fi luat măsuri. Vorbim mereu cu ei, ne sună, îi sunăm și noi și suntem prieteni și avem o legătură apropiată. Ei sunt străini de București, e bine să aibă prieteni', a spus Radu Rotaru, în live-ul de pe contul lui de Instagram.

Mirela Vaida despre demisia lui Emily: „Pe teatru e bună, e foarte bună!”

„Eu am iubit-o, ea știe. Și încă o iubesc că la 21 de ani mai faci și tâmpenii. E treaba ei. Când o să fie ca mine o să-și dea seama, dar eu totuși sper să realizeze mai devreme. Ce s-a întâmplat cu Emily ieri? De  ce a avut această izbucnire? O să vă explice Veronica și Viorel, pentru că Emily a făcut ceva ce nu trebuia să facă niciodată.

Nu e deontologic, nu e profesional, nu e voie în cadrul redacției noastre și cred că la nicio emisiune și nicio echipă să faci așa ceva. Ea a încălcat niște reguli foarte grave, știa, și când a fost prinsă cu mâța în sac și chemată luni, la ora 12, la ședință și i s-a spus că așa ceva nu se face, ea și-a pregătit ieșirea din decor, aruncând cu mizerii într-o echipă care a iubit-o real.

Eu am ținut foarte mult la ea, cred că s-a văzut chimia dintre noi. Eram o gașcă, eram o familie. Ea a făcut un gest necugetat și când și-a dat seama că va fi trasă la răspundere pentru treaba asta, a făcut o scenetă de adio, cu lacrimi, cum se face. Pe teatru e bună, e foarte bună. (…) Noi avem foarte multe filmulețe și poze, pe care nu le vom difuza din respect pentru Veronica, atenție!', a spus Mirela Vaida ieri, în direct, la „Acces Direct'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton