Noor Alfallah l-a dat uitării pe Al Pacino, după ce l-a făcut tată la 82 de ani. Cu ce bărbat se vede acum și cum a fost surprinsă zilele trecute

.

Noor Alfallah a ieșit la plimbare cu Roman, copilul pe care îl are cu Al Pacino, asta în timp ce presa vuiește că se iubește cu comediantul Bill Maher. Producătoarea de film, în vârstă de 30 de ani, a fost fotografiată în timp ce ieșea dintr-o cafenea cu copilul ei de un an și bona lui, sâmbătă, în Los Angeles.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Noor Alfallah ținea copilul pe șold, iar cafeaua în cealaltă mână, în timp ce traversa strada cu precauție. Al Pacino a dispărut din peisaj după ce Noor a început să studieze alți bărbați. Noor Alfallah era îmbrăcată lejer, purta un hanorac negru, pantaloni de trening asortați și adidași Nike. Cea care a avut o relație cu Al Pacino a accesorizat la ținută o pereche de ochelari de soare negri și un colier delicat.

*EXCLUSIVE* Noor Alfallah looks stylish in black ensemble during lunch outing with her mother in Los Angeles*EXCLUSIVE* Noor Alfallah looks stylish in black ensemble during lunch outing with her mother in Los Angeles

Cu cine a fost surprinsă Noor Alfallah

Noor Alfallah a fost văzută în timp ce părăsea Chateau Marmont  din Los Angeles cu Maher, în vârstă de 68 de ani, weekendul trecut. Cei doi purtau haine formale de seară și păreau extrem relaxați în timp ce au plecat de la elegantul hotel în Sedanul negru al vedetei.

Se pare că acea întâlnire nu a fost prima pentru Alfallah și Maher, care au început să petreacă mult timp împreună, au declarat surse pentru People. Povestea pe care Noor o trăiește cu Bill Maher trezește tot mai mult interesul, mai ales că se credea că ea are o relație cu Al Pacino, care are acum 84 de ani.

Citește și: Adela Popescu, imagini emoționante cu mama ei, care a împlinit 70 de ani: „La mulți ani, eroina noastră!'. Și frații actriței au fost prezenți la aniversare

Citește și: Terorizată și amenințată, Mădălina Ghenea a apelat la justiție: „Trimite inclusiv mesaje membrilor familiei, prietenilor și colaboratorilor, provocându-mi o stare gravă de anxietate”

Citește și: De ce ocolește Lili Sandu botoxul și care dintre calitățile ei fizice o nemulțumesc: „A apărut Jennifer Lopez și mi-am zis: Doamne, ajută-ne pe toate care avem forme. M-am considerat o femeie carismatică, dar niciodată o frumusețe”

Citește și: Ce regret are Cristina Șișcanu din căsnicia cu Mădălin Ionescu: „A fost decizia mea. Îmi pare tare rău că…'

Citește și: Carmen Brumă, despre neînțelegerile cu Mircea Badea, în cei 25 de ani de relație: „Pe termen lung, dacă doar unul cedează, nu merge. Se strânge foarte multă frustrare…'

Ce relație are Noor Alfallah cu Al Pacino acum

„Al și Noor sunt prieteni foarte buni și părinți pentru fiul lor, Roman', a spus reprezentantul actorului pentru People, la o zi după ce ea a fost văzută cu Maher.

Al Pacino a mai spus pentru presă că nu are o relație în prezent: „Am prietenii', a subliniat el. Starul din filmul „Scarface' și Alfallah au început să se vadă în 2022, iar un an mai târziu și-au întâmpinat fiul.

Foto: Profimedia

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton