Noul iubit al Deei Maxer i-a cunoscut pe copiii artistei. Ce imagine a postat el pe Instagram

 Radulescu Ruxandra
.

Noul iubit al Deei Maxer i-a cunoscut pe copiii artistei cu Dinu Maxer. Deea Maxer a confirmat noua relație cu actualul iubit, Robert, la două luni și jumătate după divorțul de Dinu. Fosta soție a lui Dinu și-a refăcut viața alături de un bărbat cu cinci ani mai tânăr decât ea, de profesie specialist în vânzări auto. Se pare că relația dintre Deea Maxer și Robert este una armonioasă, întrucât bărbatul i-a cunoscut deja pe cei doi copii ai artistei, din mariajul cu Dinu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Noul iubit al Deei Maxer i-a cunoscut pe copiii artistei cu Dinu. Deea Maxer a decis să divorțeze de Dinu, la începutul lunii martie, după 14 ani de căsătorie. La două luni și jumătate de la despărțirea de artist, Deea și-a găsit fericirea în brațele unui nou bărbat. Vedeta a confirmat recent că iubește din nou și a început să se afișeze împreună cu partenerul ei, Robert, pe social-media. Recent, Deea Maxer a publicat o imagine care demonstrează că relația cu iubitul ei este una cât se poate de serioasă, întrucât acesta i-a cunoscut și copiii din mariajul cu Dinu. Artista a postat o fotografie în care se află alături de partener și fetița ei, Maysa.

noul-iubit-al-deei-maxer-i-a-cunoscut-deja-pe-copiinoul-iubit-al-deei-maxer-i-a-cunoscut-deja-pe-copii

Noul iubit al Deei Maxer i-a cunoscut pe copiii artistei cu Dinu

Deea Maxer și-a refăcut viața după 18 ani de relație cu Dinu, dintre care 14 au fost căsătoriți. Fosta soție a artistului este într-o relație cu Robert, un bărbat cu cinci ani mai tânăr decât ea, care nu are nimic de-a face cu showbiz-ul. Relația lor evoluează destul de repede, având în vedere că Deea a postat o imagine în care ea se află în mașină cu fiica ei, Maysa, și îi transmite o sărutare lui Robert, care este pe motocicletă, acest fapt dovedind, că cei doi copii ai artistei l-au întâlnit pe noul iubit al mamei lor.

Duminică binecuvântată', este mesajul transmis de Deea Maxer și care însoțește fotografia.

Citește și: Deea Maxer, noi imagini cu iubitul ei. Cu ce se ocupă bărbatul și ce diferență de vârstă e între ei

Citește și: Deea Maxer, mesaj subtil pe Internet după ce Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită: „Alege oamenii care…'

Citește și: Soția lui Florin Dumitrescu și cele două fiicele au gătit la Chefi la Cuțite. Ce rețetă au făcut: „Sunt maxim de mândru”

Citește și: Câți bani au câștigat Andreea Bălan și Jador, din piesa lansată împreună. Cine primește o parte din profit

Cum a anunțat Deea Maxer că are un nou iubit

Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer, a publicat, în urmă cu câteva zile, prima fotografie cu noul ei iubit. Cei doi se țin în brațe, iar Deea Maxer pare că radiază de fericire în compania acestuia. Pe fundal, aceasta a publicat și o melodie cu versuri foarte sugestive.

Foc pe foc, ne-ar ucide în mod normal/ Dar cu atât de multă dorință, împreună suntem câștigători/ Ei spun că am scăpat de sub control, și unii spun că suntem păcătoși/ Dar nu îi lăsa să ne distrugă(…)/ Pentru că atunci când(…) îmi spui că mă iubești/ Și mă privești în ochi/ Tu ești perfecțiunea mea, unica mea direcție’.„, spun versurile melodiei postate de Deea.

FOTO: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton