Nouria Nouri a fost cerută în căsătorie în gondolă, la Veneția: "În sfârșit, mi-am găsit liniștea sufletească". Imagini cu momentul emoționant și inelul de logodnă

 Dumba Gabriela
.

Nouria Nouri a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Radu, după doi ani de relație. Totul a fost ca în filmele de dragoste, iar momentul emoționant s-a petrecut în Veneția, în timpul unei plimbări romantice cu gondola, când Radu a scos din buzunar un superb inel de logodnă și i l-a pus pe deget. Extrem de fericită, Nouria Nouri spune că alături de Radu și-a găsit, în sfârșit, liniștea sufletească.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fericire mare pentru Nouria Nouri, la 14 ani de la divorțul traumatizant de Daniel Iordăchioaie. Acum doi ani a acceptat să iasă la o cafea cu un bărbat întâlnit pe o aplicație de dating și iată că a fost decizia corectă. Radu este bărbatul care o face fericită și, la 48 de ani, i-a redat liniștea de care avea atât de mare nevoie.

356406665_10231823636520347_3583852735367793640_n356406665_10231823636520347_3583852735367793640_n

Nouria Nouri se mărită cu iubitul ei, Radu, după o cerere în căsătorie în Veneția

La 14 ani de la divorțul de Daniel Iordăchioaie și după câteva încercări eșuate de a-și regăsi liniștea și fericirea lângă un bărbat, Nouria Nouri a tras lozul câștigător când l-a întâlnit pe Radu, pe Tinder. A știut din prima clipă că este omul alături de care vrea să petreacă tot restul vieții, iar sentimentul a fost reciproc.

În weekend, Nouria Nouri a fost cerută în căsătorie, iar Radu a plănuit un moment romantic, chiar în timpul unei călătorii cu gondola, în dulcele stil clasic venețian. „DA, iubirea mea!”, a postat Nouria pe Facebook, în dreptul unui clip emoționant care a surprins secundele în care Radu îi pune inelul pe deget.

„Am vrut să vă împărtășesc vouă, în primul rând, această noutate din viața mea: am fost cerută de soție de partenerul meu, la VenețiaÎn luna mai, sărbătorim doi ani de când suntem împreună și, pentru că ne iubim mult și ne înțelegem excelent, vrem să ne căsătorim. 

Familiile noastre au primit vestea cu emoții și lacrimi de fericire. Copiii mei se bucură pentru mine pentru ca în sfârșit mi-am găsit liniștea sufletească' a declarat Nouria Nouri pentru Click!, fericită din cale afară.

Citește și: Andreea Bălan a încheiat toate procesele cu George Burcea, după zeci de scandaluri. Ce au stabilit împreună, după ce s-au împăcat: „E mai bine pentru amândoi, dar și pentru fetițele noastre’ / EXCLUSIV

Citește și: Pepe nu își mai dorea să aibă o relație după divorțul de Raluca Pastramă, dar ce s-a întâmplat cu Yasmine l-a convins: „Dintr-odată, am început să o privesc cu alți ochi. Cel mai mult au cântărit…'. Cum gestionează tensiunile în cuplu și cum își împacă artistul soția/ EXCLUSIV

Nouria Nouri și viitorul ei soț, Radu, s-au cunoscut pe Tinder

Nouria Nouri are aproape de doi ani o relație cu motociclistul Radu, pe care l-a cunoscut într-un mod inedit, chiar pe un site-ul de întâlniri, Tinder. Spune că bărbatul a venit în viața ei la momentul potrivit pentru că tocmai atunci se chinuia să încheie o relație cu fostul iubit.

„A venit pandemia la fix și m-a salvat de fostul! Acum am o relație de 2 ani cu un bărbatul pe care l-am așteptat o viață. E profesor de economie și motociclist. Îl cheamă Radu și ne-am cunoscut pe Tinder. Din ziua în care ne-am întâlnit prima oară, am rămas împreună. Se împlinesc 2 ani în mai', a mai spus Nouria Nouri.

Acum ceva timp, iubitul Nouriei Nouri a fost foarte aproape de marele premiu la „Tu urmezi!’ (Kanal D), show prezentat de Dan Negru, prilej cu care actrița a dezvăluit că admiră foarte mult la el inteligența, o calitate pe care o căuta de mult timp la un bărbat.

„E foarte inteligent. Voiam să am și eu un iubit deștept, ca să mai învăț și eu de la ei, nu numai ei de la mine. Cu cât un bărbat e mai inteligent, cu atât e mai bine.Un bărbat trebuie să fie foarte inteligent ca să reziste lângă mine. E și un banc, cu tinerețea și prostia. Tinerețea trece, prostia rămâne. Radu a avut serioase probleme de sănătate în urmă cu mai mulți ani, dar a fost salvat la timp de medici.

Radu e foarte cald și foarte deștept, astfel că știe să se poarte cu copiii mei. Ideea era ca și copiii mei să-l placă, nu pot să fiu cu cineva pe care ei să nu-l placă., a povestit Nouria Nouri pentru Playtech Știri, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton