Nouria Nouri s-a căsătorit, la 49 de ani, în bocanci și rochie lila, în prezența copiilor săi și a prietenilor motocicliști ai mirelui: "A fost altfel, nimic banal, exact cum am visat!"/ EXCLUSIV

 Dumba Gabriela
.

Nouria Nouri s-a măritat cu iubitul ei, Radu, și a fost o mireasă atipică! La 49 de ani, Nouria este mai fericită ca niciodată și, purtând bocanci și rochie lila, a spus un „Da!” din suflet atunci când a fost întrebată, de ofițerul Stării Civile, dacă își dorește să îl ia în căsătorie pe Radu. Alături le-au fost copiii Nouriei din căsnicia cu Daniel Iordăchioaie, familia mirelui, dar și prietenii motocicliști ai acestuia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În urmă cu câteva luni, Nouria Nouri a fost cerută de soție într-un cadru romantic, la Veneția! A știut că Radu este bărbatul visurilor sale încă din primul moment, așa că mariajul lor era o chestiune de timp. Radu s-a străduit să-i pregătească o surpriză emoționantă și a reușit cu brio! Chiar într-o gondolă venețiană, i-a cerut să-și petreacă restul vieții împreună, iar confirmarea a venit cu lacrimi de fericire.

385726189_10232513753412838_5710765485099456473_n385726189_10232513753412838_5710765485099456473_n

Nouria Nouri s-a măritat cu iubitul ei, Radu

Nouria Nouri l-a cunoscut pe o aplicație de dating pe bărbatul care i-a devenit soț și a știut din primul moment că este the one. Iată că, doi ani mai târziu, au mers ținându-se de mână, în fața ofițerului Stării Civile și și-au promis iubire veșnică. Martori le-au fost prietenii foarte apropiați și familiile, nelipsiți fiind copiii Nouriei din căsnicia cu Daniel Iordăchioaie.

Nouria Nouri a ales o rochie lila, „culoarea care îi place până la obsesie” și pe care a purtat-o, de altfel, și în ziua în care Radu a cerut-o de soție, la Veneția.

A fost cununie civilă și am hotărât să nu facem și cununie religioasă! Am vrut să fie pe malul unei ape și să fie pe motociclete. I-am spus prietenei mele, Carmen Ioniță, care este organizator de evenimente, ce și cum îmi doresc, iar ea mi-a transformat visul în realitate până la cel mai mic detaliu, la Wowhambar. Carmen s-a ocupat de absolut tot și nu am avut niciun stres!

La fel am fǎcut și cu rochița! I-am spus prietenei mele, Cristina Iacomi, ce îmi doresc și a făcut rochia pe care am visat-o. Totul a fost lila pentru cǎ este culoarea care îmi place pânǎ la obsesie. Muzica a fost aleasă tot de mine, a cântat Beth Hart. Am avut alǎturi copiii, pe Darius și pe Salma, care se bucură foarte mult cǎ, în sfârșit, sunt fericitǎ, pe mama mirelui și pe fratele lui împreună cu soția și câțiva motocicliști, prietenii lui Radu și atât. Oamenii care știm ca se bucură intr-adevăr pentru noi. A fost altfel, nimic banal, exact cum am visat!„, a declarat Nouaria Nouri în exclusivitate pentru VIVA!

Nu mi-a fost ușor deloc până să-l întâlnesc pe Radu, dar în ultimii 2 ani și jumătate de când sunt cu el am uitat tot ce a fost înainte. Mi-a arătat ca poate fi și ca-n visurile mele!”, ne-a mai spus Nouria Nouri.

Citește și: De ce a devenit Paula Seling vegană. Cum se menține în formă, la 43 de ani:„Nu am mai mâncat carne de 11 ani / EXCLUSIV

Citește și: Mitică Dragomir, pensie uriașă după recalculare: „Ciocu mic! Eu iau pe contribuție’. De ce încasează trei pensii de la stat

Nouria Nouri și soțul ei, Radu, s-au cunoscut pe Tinder

Nouria Nouri l-a cunoscut pe Radu pe un site-ul de întâlniri, într-un moment în care îi era greu să mai creadă în dragostea adevărată. Spune că bărbatul a venit în viața ei la momentul potrivit pentru că tocmai atunci se chinuia să încheie o relație cu fostul iubit.

„A venit pandemia la fix și m-a salvat de fostul! Acum am o relație de 2 ani cu un bărbatul pe care l-am așteptat o viață. E profesor de economie și motociclist. Îl cheamă Radu și ne-am cunoscut pe Tinder. Din ziua în care ne-am întâlnit prima oară, am rămas împreună. S-au împlinit 2 ani în mai’, a mai spus Nouria Nouri.

Acum ceva timp, iubitul Nouriei Nouri a fost foarte aproape de marele premiu la „Tu urmezi! (Kanal D), show prezentat de Dan Negru, prilej cu care actrița a dezvăluit că admiră foarte mult la el inteligența, o calitate pe care o căuta de mult timp la un bărbat.

„E foarte inteligent. Voiam să am și eu un iubit deștept, ca să mai învăț și eu de la ei, nu numai ei de la mine. Cu cât un bărbat e mai inteligent, cu atât e mai bine.Un bărbat trebuie să fie foarte inteligent ca să reziste lângă mine. E și un banc, cu tinerețea și prostia. Tinerețea trece, prostia rămâne. Radu a avut serioase probleme de sănătate în urmă cu mai mulți ani, dar a fost salvat la timp de medici.

Radu e foarte cald și foarte deștept, astfel că știe să se poarte cu copiii mei. Ideea era ca și copiii mei să-l placă, nu pot să fiu cu cineva pe care ei să nu-l placă., povestea Nouria Nouri pentru Playtech Știri, acum ceva timp.

Radu a cerut-o în căsătorie în Veneția, în gondolă, într-un cadru cum nu se poate mai romantic, exact cum a visat Nouria dintotdeauna.

Visam să ajung la Veneția de când aveam 14 ani. În Italia am fost de multe ori, dar niciodată la Veneția. De ce? Pentru că visam să fie doar într-un anumit fel: cu iubirea vieții, cu cerere în căsătorie în gondolă, cu iubire multă și romantism cât cuprinde. Acum au fost momentul potrivit și omul potrivit care mi-a împlinit toate visurile, nu doar cel de a merge la Veneția, ci și acela de a avea iubire, liniște sufletească, încredere și armonie în viața mea. Venezia per sempre!„, scria Nouria pe Facebook la vremea aceea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton