De ce nu mai vorbește Ștefan Hrușcă, acum, cu foștii lui prieteni, Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru: "N-a mai dat bună ziua de zeci de ani"

 Dumba Gabriela
.

Ștefan Hrușcă nu mai vorbește cu foștii lui prieteni Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru, iar aceștia din urmă și-au exprimat regretul vizavi de relația lor actuală. Deși a mai venit în România, având în vedere celebrele sale concerte de Crăciun, Ștefan Hrușcă nu le-a mai dat nici un semn de viață artiștilor care i-au fost, cândva, buni prieteni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ducu Bertzi nu înțelege de ce Ștefan Hrușcă, fostul lui prieten, refuză să mai păstreze legătura cu el și cu Vasile Șeicaru. Acesta din urmă spune că solistul de colinde „nu le-a mai dat nici măcar bună ziua de zeci de ani”, fără să se fi certat vreodată.

1529689_310952905767739_202076145186491740_o1529689_310952905767739_202076145186491740_o

De ce nu mai sunt prieteni Ștefan Hrușcă, Vasile Șeicaru și Ducu Bertzi

Ducu Bertzi are numeroși prieteni în lumea folk-ului, astfel că e tare nedumerit de ce Ștefan Hrușcă, alături de care a cântat în anii grei ai comunismului, i-a dat uitării pe foștii lui colegi, după ce s-a stabilit în Canada:

'Știu că Ștefan Hrușcă este în Canada, dar nu dă niciun semn de existență de acolo. Și Vasile Șeicaru, fostul lui coleg, e supărat pe treaba asta și are dreptate. Ștefan Hrușcă nu mai vorbește cu noi. Nu pot să-mi explic însă de ce, fiindcă Ștefan, de bine de rău, a tot venit în țară, și când ne vedeam întâmplător la concerte se bucura.

Chiar și eu îi spuneam: 'Hai să ținem legătura!'. Zicea: 'Da, da!', apoi nu se mai întâmpla nimic.

Nici nu ne-a chemat vreodată la concerte lui, vrea să fie doar el și cu niște instrumentiști. Sunt de poveste spectacolele lui, de Crăciun.

A trăit în Maramureș și știe să facă atmosferă de Sărbători. Dar, am și eu formatul meu de spectacol, de Crăciun, frumos, cu colinde', ne-a mai declarat Ducu Bertzi, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean:„Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Care ar fi motivul real al divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc.Ce planuri de viitor au cei doi, separat

Citește și: Ce titluri regale vor primi copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Și Vasile Șeicaru e dezamăgit de Ștefan Hruşcă!

Și Vasile Șeicaru este trist pentru că Ștefan Hrușcă, alături de care a cântat piese de succes, precum 'Călători visători' și 'Așa-mi vine câteodată', nu vrea să-i mai fie prieten.

'Mulţi mă întreabă de colaborarea mea cu Ștefan Hruşcă! Da, a fost în anii ‘80, dar nu mai poate fi vorba acum!

Trăim alte vremuri, lumea nu mai ştie ce era pe-atunci, nu-şi mai aduce aminte sau nu-şi mai doreşte! Eu reprezint altceva acum, Hruşcă, desigur, altceva!

Nu cred că mai interesează pe cineva aşa ceva, azi! Pe de altă parte, Hruşcă n-a mai dat bună ziua de zeci de ani… şi asta nu numai mie!', scria Vasile Şeicaru pe contul lui de Facebook.

Ștefan Hrușcă a plecat de 30 de ani în Canada

Ștefan Hrușcă locuiește de peste 30 de ani în Canada, împreună cu soția și copiii lor, însă pe cât este el de cunoscut, pe atât de discretă este familia artistului. Foarte discret cu viaţa privată, Ştefan Hruşcă și-a expus foarte rar spre deloc familia.

Artistul este născut pe 8 decembrie 1957 la Ieud, Maramureș. A debutat în 1981 cu Cenaclul Flacăra, iar de atunci viața lui s-a schimbat complet. În 1981, când a fost remarcat de către Adrian Păunescu, Ștefan Hrușcă era învățător la o școală din Borșa (Maramureș):

„În 1981, m-a sunat de la Bucureşti contabilul de la Cenaclul Flacăra să-mi spună că domnul Adrian Păunescu vrea să înregistrez nişte cântece. După aceea mi-am dat seama că mă văzuse la Curtea de Argeş, la un festival, „Dulce Românie’, în 1979, unde mi-a dat locul 2, spunea artistul, în urmă cu ceva vreme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton