De ce nu-și mai duc Anca Serea și Cristina Șișcanu copiii la grădiniță: "Educația este importantă, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Cazurile de gripă sunt în creștere, iar Anca Serea și Cristina Șișcanu vor să își protejeze copiii. Prin urmare, cele două au decis să nu-și mai lase copiii cei mici la grădiniță până la primăvară, în speranța că până atunci gripa își pierde din putere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea și Cristina Șișcanu sunt două dintre mamele care pun sănătatea copiilor pe primul loc, deși sunt conștiente că educația este foarte importantă. Însă, totul până la binele copiilor. Prin urmare, au decis să spună pas grădiniței până când trece gripa, având în vedere că în România se înregistrează tot mai multe cazuri, pe zi ce trece.

01-anca-serea-_-familia-601-anca-serea-_-familia-6

Anca Serea și Cristina Șișcanu explică de ce nu-și mai duc copiii la grădiniță

Anca Serea a decis să nu o mai ducă pe Leah la grădiniță până în primăvară. Nu a putut lua aceeași decizie și pentru copiii cei mari, pentru că aceștia sunt la școala și nu vrea ca să piardă cursurile.

„Este o perioadă în care trebuie să fim foarte atenți, mai ales în cazul copiilor mici, de 3- 4 ani. Eu am decis să nu o mai duc pe Leah până în primăvară la grădiniță, cât despre copii mari nu am ce să spun. Educația este foarte importantă și trebuie să meargă la școală. Nu aș fi foarte fericită dacă am trece în online’, a spus vedeta, potrivit WOWbiz.ro.

Nici Petra, fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, nu mai merge o perioadă la grădiniță. Vedeta o va ține acasă pe cea mică până când situația cu gripa nu se va amelioara pentru că se teme pentru sănătatea ei.

„Eu nu duc copilul la grădiniță… de frica gripei. Aștept să treacă nebunia”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Soția lui Mădălin Ionescu și-a retras fetița de la grădiniță și în 2021, în timpul epidemiei COVID.

„Mă bucur că am fost foarte inspirați și nu am mai trimis-o pe Petra la grădi, nu mai știu… Cred că de aproape două săptămâni nu mai merge. Recent la ea în grupă a apărut un caz de COVID, evident, iar în felul acesta am ferit-o. Mulți dintre apropiații noștri s-au infectat cu virus adus de copii, fie de la grădiniță, fie de la școală', a mărturisit Cristina Șișcanu pe Instagram, la vremea aceea.

Citește și: Gheorghe Dinică ar fi împlinit azi 85 de ani!Maestrul și-a cunoscut marea dragoste la 60 de ani. FOTO nemaivăzute

Citește și: Ce boală are Gabriela Cristea, din cauza epuizării:„Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. În momentul în care nu mai faci față, evident, și clachezi / EXCLUSIV

Cristina Șișcanu a ajuns la spital în trecut, cu fetița ei, din cauza răcelii

În 2018, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au trecut prin clipe cumplite cu fetița lor, Petra, în vârstă de un an și cinci luni la vremea aceea. De aceea, acum preferă să fie prevăzătoare și foarte protectivă cu micuța.

M-am speriat îngrozitor! Petra nu a avut nimic până acum, și nu am știut cum să reacționez. În prima fază, a răcit puternic, probabil din cauza mea și a lui Mădălin, căci și noi ne-am luptat cu o gripă extrem de păcătoasă în ultima lună! Am ajuns la spital cu ea, atât de grav a fost totul! Medicii au consultat-o și, imediat, au decis să îi administreze un tratament care să o vindece', a declarat Cristina Siscanu atunci.

Însă, problemele nu s-au terminat pentru ei și fetița lor atunci. După doar câteva zile au fost nevoie din nou de ajutorul medicilor. Și asta, pentru că după răceala, Petra a făcut stomatită.

„După răceală, Petra a făcut stomatită. Sărăcuța abia respira, nu putea să înghită nimic, vă spun sincer că îi dădeam să mănânce într-o oră și ceva. M-am panicat iar! Este greu pentru o mamă să-și vadă copilul suferind. Nu vă spun prin ce stări am trecut. În fine, am sunat iar la doctor, iar acesta mi-a recomandat să-i suplimentez copilului meu tratamentul medicamentos. Din fericire, starea micuței s-a ameliorat încet, încet și chiar și-a revenit. Acum, greul a trecut, ea este mai bine și atât eu, cât și Mădălin ne-am mai liniștit', a mai spus Cristina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton