"De ce m-aș mărita eu în România, ce aș avea de câștigat?! Păi ăla care are bani mulți ia totul și pleacă". De ce nu vrea Vica Blochina să se mărite, după ce a fost 16 ani amanta lui Pițurcă

 Dumba Gabriela
.

Vica Blochina nu vrea să audă de căsătorie, după ce a fost, timp de 16 ani, amanta lui Victor Pițurcă. Vica a explicat de ce nu vrea să se mărite vreodată, cel puțin nu în România. Până la cei 48 de ani, blonda spune că a fost cerută de mai multe ori în căsătorie, dar financiar situația aceasta nu reprezintă o afacere bună pentru ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina asigură pe toată lumea că „îi este bine așa”, însă nu specifică dacă are sau nu un iubit. Un lucru știe sigur: nu se va mărita niciodată, spre deosebire de multe alte femei care văd căsătoria drept țelul suprem în viață. Nu și pentru Vica Blochina, care spune că are cu totul alte priorități în viață.

63b69ed34a0be-vica-blochina2-crop-167291271863b69ed34a0be-vica-blochina2-crop-1672912718

De ce nu vrea Vica Blochina să se mărite vreodată

După ce a încheiat relația de 16 ani cu Victor Pițurcă, Vica Blochina a fost la un pas de căsătorie, dar nu s-a întâmplat și nici nu vrea să mai audă de acest pas.

„Niciodată nu m-am gândit și nu o să fac lucrul ăsta, nu am simțit nevoia. E foarte bine așa, crede-mă. Pentru ce, stai să îți explic. De ce m-aș mărita eu în România, ce aș avea de câștigat?! Mă căsătoresc cu unul cu bani mulți, în România. Și mă despart de el. Păi ăla care are bani mulți ia totul și pleacă. Ăla are relații și bani. Oricum, statul român nu ajută deloc treaba asta', a declarat Vica Blochina pentru cancan.ro.

Și a continuat: „Dacă eram în Franța sau în Israel, atunci era altă poveste, pentru că dacă acolo ești căsătorit și soțul te înșală și te desparți din cauză că te-a înșelat și e infidel.

Toată viețișoara lui trebuie să plătească pensie alimentară la nivelul la care a trăit soția cu el. Dar aici, Doamne ferește, mai ia și tot ce am eu pe numele meu!.

Citește și: Cum rezistă relația dintre Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, după 5 ani împreună: „Când ajungem acasă, ne băgăm în pat și ne îmbrățișăm’

Citește și: În ce relații au rămas Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță, la 5 ani de la divorț: „De dragul fiului nostru…'

Citește și: Ilinca Obădescu și-a dat demisia de la Kanal D, după 10 ani: „Îmi va lipsi agitația din redacție…' / A fost protagonista unor momente virale pe Tik Tok

În 2017, Vica Blochina a fost cerută în căsătorie de iubitul de atunci, Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi.

„Vreau să mă mut la Moscova, numai că nu știu exact când. Depinde de cum se acomodează Edan acolo, cu școala, cum va fi cu școala. Aș vrea să ne mutăm în august. Dar vom vedea, oricum într-un an de zile ne mutăm. Acum, Edan a plecat în cantonament, la ȚSKA, marți dimineață. Iubitul meu e acolo', a declarat Vica Blochina pentru Libertatea.

Vica Blochina și-a lăsat fiul la Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă au un fiu împreună, Edan, băiatul care a fost crescut până la 15 ani de mama lui, iar de mai bine de un an e mutat la tatăl lui.

Acum, într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță', vedeta se laudă că a crescut un copil „perfect'.

„Eu am dat tot ce se putea da unui copil, tot ce puteam mai bun. M-am luptat pentru el să fie el acum unde este el acum, la tatăl lui. Adică, practic, eu i-am făcut un cadou lui Pițurcă. Un copil foarte frumos. Bine-crescut, crescut până la vârsta de 15 ani, educat, cu școala foarte bună. Un copil perfect i-am făcut lui cadou', a declarat Vica Blochina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton