Ce nume special va purta nepoata lui Mădălin Voicu: „Ioana va naște o fetiță în luna...”

 Miniosu Alexandra
.

Mădălin Voicu a dezvăluit ce nume special va purta nepoata lui. Fiica lui, Ioana, este însărcinată cu primul copil, la 33 de ani. Viitoarea mămică i-a ales nu unul, ci două prenume micuței ce urmează să vină pe lume în luna mai. Ambele sunt la fel de deosebite. Totodată, politicianul a anunțat și când fata lui va face nunta. Iată mărturisirile vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mădălin Voicu a dezvăluit public ce nume special va purta nepoata lui. Politicianul arde de nerăbdare să o strângă în brațe. Mai are însă puțin de așteptat, pentru că fetița va veni pe lume în luna mai, anul acesta. Până atunci, mama ei s-a gândit deja la cum să o cheme. Ioana, fiica vedetei, i-a ales două prenume, la fel de deosebite.

madalin-voicu-nume-nepoata-2madalin-voicu-nume-nepoata-2

La 69 de ani, Mădălin Voicu este cu adevărat un bărbat împlinit. Politicianul, care e și vedetă de televiziune, trăiește bucuria de a fi tată, dar și bunic de minori. Familia lui se va mări curând, având în vedere că fiica lui, Ioana, este însărcinată. Ea îi va aduce prima nepoată artistului.

Citește și: Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată prima oară. A dezvăluit sexul și numele bebelușului:”Am avut niște sperieturi”

Citește și: A murit mama lui Mădălin Voicu!Povestea de viață a Magdalenei Voicu

Citește și: Soția lui Marcel Pavel suferă pentru rudele ei din Rusia, în contextul războiului cu Ucraina:”Inima ei este frântă”

Citește și: Cum s-au împrietenit Andreea Marin și Mircea Radu, acum 25 de ani:”Cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr”

Ce nume special va purta nepoata lui Mădălin Voicu

Mădălin Voicu a dezvăluit ce nume va purta nepoțica lui. Micuța va veni pe lume în luna mai. Mama ei, Ioana, i-a ales două prenume speciale: Anora Ecaterina,

„Am deja doi nepoți. Ioana va naște o fetiță în luna mai. Va fi singura dintre nepoții mei. Ioana și-a dorit fată, eu tot băiat, dar uite că a învins fiică-mea. Și va avea două nume, unul e Anora și celălalt Ecaterina', a declarat Mădălin Voicu pentru impact.ro.

Mădălin Voicu, despe nunta fiicei lui, Ioana

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este prezentatoare la un post de știri central de televiziune. Este singura fată din familia lui Mădălin Voicu. Tatăl ei a mărturisit că tânăra nu se grăbește cu nunta, pentru a nu aglomera evenimentele. Aceasta va avea loc pe la sfârșitul anului, după ce ea va deveni mamă.

„Nunta se va întâmpla undeva la sârșitul anului. Problema e că nu trebuie aglomerate evenimentele', a completat acesta.

De ce nu se mai însoară Mădălin Voicu

În total, Mădălin Voicu are șapte copii. Până acum, el a fost căsătorit de trei ori. Acum cinci ani, artistul a divorțat de pictorița Carmen Olteanu. După aceea, el și-a refăcut viața amoroasă alături de o tânără mai mică decât el cu 22 de ani, pe nume Adriana. Deși e sigur pe relația lor, acesta nu intenționează să ajungă din nou în fața altarului.

„Nu ar mai trebui să fac asta. Căsătoria nu-mi poartă noroc deloc. De obicei, sunt un om care mă înscriu în rigorile ordinii și disciplinei, dar am zis că de data asta nu', a continuat el.

Mădălin Voicu este și tată și bunic. Potrivit spuselor lui, toți copiii îi moștenesc talentul artistic, cu o singură excepție. Bogdan este mai pragmatic decât ceilalți. Fiica lui, Ioana, a urmat și studii aprofundate de vioară.

„Toți sunt angrenați în zona artei, în afară de Bogdan care este mai tehnic, mai pragmatic. Mădălin, cel mare e cu pianul, Tudor e cu compoziția, Ioana a terminat liceul de muzică dar s-a mutat în media, cei mici ai mei, Ștefan cântă la pian, Ion desenează și pictează foarte frumos, așa că nu am nicio grijă că nu voi avea urmași', a dezvăluit artistul.

Cum se descurcă artistul ca tată și bunic

Cele două sarcini, de tată și bunic, sunt destul de complicate, însă Mădălin Voicu se descurcă foarte bine cu ambele. Se bucură de fiecare dată când își întâlnește nepoțeii, pe Mădălin Ioan, de doi ani și jumătate, și Andrei, de un an și jumătate.

„Și sarcina de tată și de bunic sunt complicate. Mă descurc. Am școala veche. Modul în care se joacă un copil e cu totul special. Cel puțin după mine.

Cu cei doi nepoți mă văd destul de des, fie pe Internet, fie ne mai întâlnim prin parcuri, la joacă. Le cer copiilor mei să mă lase să-mi văd nepoții în parcuri!', a conchis acesta.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton