Cum îl cheamă pe Cătălin Scărlătescu în acte. Mulți nu știau că are și acest prenume. Te-ai întrebat vreodată dacă numele cu care se afișează vedetele și persoanele publice pe micile ecrane sunt, de fapt numele lor reale din buletin? Ei bine, este momentul să descoperi că mulți dintre ei au o poreclă, sau au lăsat în atenția publicului doar unul dintre prenume. Printre aceștia se numără inclusiv Cătălin Scărlătescu!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!
Cum îl cheamă pe Cătălin Scărlătescu în acte. Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor celor ce îl îndrăgesc și iubesc de foarte mult timp. Spre surprinderea tuturor, nu îl cheamă doar Cătălin Scărlătescu. Celebrul chef de la Chefi la Cuțite mai are un prenume, fiind vorba despre un nume de Sfânt, însă nu mulți știu acest lucru.
Nu, nu îl cheamă Andrei, Ștefan, Mihai, Gabriel sau Constantin, ci Ion! Da! Potrivit cancan.ro, numele real, din buletin, al lui Cătălin Scărlătescu este compus și din prenumele de Sfânt, Ion. Așa cum bine știm cu toții, îndrăgitul chef este unul dintre cei mai apreciați bucătari români, dar totodată este o persoană discretă cu viața privată. Acesta este motivul pentru care multă lume nu știa cum se numește în acte.
Citește și: Ce studii are Cătălin Scărlătescu și care a fost primul său job: „Nu am coborât sub suma aia'
Citește și: Cine este Cătălin Scărlătescu de la America Express. Cu ce se ocupa înainte să devină bucătar
Citește și: Survivor România 2023. Cine sunt Războinicii propuși spre eliminare
Cum îl cheamă pe Cătălin Scărlătescu în acte
Ei bine, acum toată lumea știe faptul că pe îndrgătiul Chef de la ‘Chefi la cuțite’ îl cheamă în acte Scărlătescu Cătălin Ion. Poartă un nume de Sfânt, de care este tare mândru, însă niciodată nu s-a prezentat cu ambele prenume în fața cuiva. Totuși, când a venit vorba de restaurantele pe care le-a deschis în București, a avut grijă să se inspire din numele pe care le poartă. Localul se numește Xchef by Cătălin Scărlătescu, din inițialele sale rezultând ICS.
Cătălin Scărlătescu, exigent cu anagajații săi de la restaurante
Cătălin Scărlătescu este unul dintre șefii care își doresc ca la firma sa lucrurile să meargă bine, astfel că încă de la început s-a impus în faa angajaților săi. La restaurantele sale, modul de lucru este total diferit față de celelalte localuri. Mai concret, potrivit declarațiilor sale din urmă cu ceva timp, el nu le permite angajaților să își ia pauza de masă în timpul programului, ci înainte de a începe munca, asta pentru a nu lăsa clienții să aștepte.
„La mine în restaurant nu există pauză, la mine în restaurant nu există fumat, la mine în restaurant nu există telefon mobil la personal, la revedere! Vreți pauză, da? Legal, trebuie să-i țin 9 ore la muncă, o oră pauză.
Bun, vă rog eu frumos să veniți la ora 16.00. Toți veniți, stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți afară ora de pauză și începeți programul cu ora de pauză, după care am intrat înăuntru și la revedere!
Muncă! Asta înseamnă disciplină, asta înseamnă muncă, nu poți să faci restaurant fumând și vine clientul’, a explicat bucătarul în podcast-ul moderat de Speak în urmă cu ceva vreme pe Youtube.
Ce prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu este extrem de bine informat despre tot ceea ce înseamnă domeniul culinar. Știe cum și în ce fel să combine totul, pentru ca la final, clienții să se bucure de un gust demențial cu care vor mai vrea în viitor să își delecteze papilele gustative. Totuși, nu oricine și le-ar putea permite. O simplă porție de cartofi prăjiți costă 46 de lei.
Bineînțeles, dacă combini cu o garnitură, este de înțeles că prețul depășește suma de 100 de lei. Dacă vorbim despre meniuri pretențioase, fructe de mare și alte preparate inedite, prețurile cresc considerabil. Mai concret, un ‘Turnedo Rossini: foie gras, beef fillet, croutons, truffle și jus de veau, 160 g costă 184 RON, iar un ‘Black Angus Entrecote Xmichurri, aioli 190g, ajunge la 194 lei.
Sursă foto: Facebook