Ce nume special au ales Iustina Loghin și Cornel Luchian pentru fetița lor. Concurenta de la Insula iubirii va naște în noiembrie

 Matei Bianca
.

În ultima ediție a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1, care a avut loc în urmă cu o seară, Iustina Loghin și Cornel Luchian au dezvăluit sexul bebelușului lor. Cei doi au spus că vor avea o fetiță, iar într-un live pe care l-au făcut pe platforma de socializare TikTok, ei au vorbit și despre numele special pe care l-au ales pentru micuța lor. Concurenta de la Insula iubirii va naște în luna noiembrie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Iustina Loghin și Cornel Luchian au venit împreună la Insula iubirii, deoarece și-au dorit să se testeze unul pe celălalt. Ei bine, cei doi au trecut cu bine testul, astfel că ulterior s-au căsătorit, iar acum așteaptă un copil. Ea va naște în luna noiembrie a acestui an, peste doar trei luni. Recent, cei doi concurenți de la Insula iubirii au mărturisit ce nume special au ales pentru fetița lor.

iustina1iustina1

Citește și: Iustina Loghin a dezvăluit sexul bebelușului, la Insula iubirii: „A venit în momentul în care aveam cea mai mare nevoie…'

Citește și: Iustina Loghin de la Insula Iubirii este gravidă și Cornel a aflat la ultima ediție a emisiunii. Imagini cu ea însărcinată

Citește și: Ce cupluri au rămas împreună și ce cupluri s-au despărțit după Insula Iubirii 2024. Întâmplări neștiute după terminarea emisiunii

Citește și: Cum sărbătoresc Ioana Ginghină și Cristi Pitulice un an de la nuntă: „Există o comunicare ca într-un dans. Toată perioada de când suntem împreună…'

Ce nume special au ales Iustina Loghin și Cornel Luchian pentru fetița lor

În urmă cu o seară, după ce s-a terminat emisiunea Insula iubirii de la Antena 1, Iustina Loghin și Cornel Luchian au făcut împreună un live pe platforma de socializare TikTok, acolo unde au abordat diferite subiecte.

Ei bine, fanii au fost curioși să afle detalii despre viața lor de acum, iar un internaut i-a întrebat ce nume au ales pentru fetița lor. Fără a sta prea mult pe gânduri, concurenta de la Insula iubirii a mărturisit că pe fetița ei și a soțului său o va chema Ivana Nectaria.

Și asta nu este tot! În live-ul pe care l-au făcut, Iustina Loghin a mărturisit că va naște în luna noiembrie a acestui an. Ea este acum însărcinată în 6 luni.

Ce semnificație specială are numele Ivana Nectaria, care a fost ales de cei doi pentru fetița lor

Numele Ivana Nectaria, care a fost ales de Iustina Loghin și Cornel Luchian pentru fetița lor, are o semnificație specială. Prenumele Ivana este echivalentul rusesc al numelui Ioana. Ioana, nume de origine evreiască, este folosit atât în onomastica românească, cât și în cea bulgară. Numele Ioana provine din combinația termenilor „Jahve' (Ilie) în forma sa prescurtată „Jo' și „hanan' (a avea milă), ceea ce înseamnă „Dumnezeu a avut milă' sau „Dumnezeu este milos'.

Inițial, numele Ioana era o expresie de recunoștință față de o divinitate, care a permis nașterea unui copil, ceea ce explică semnificația „dar de la Dumnezeu'. O altă interpretare sugerează că Ioana este o formă erudită a numelui Ion, provenind din grecescul „Ioannes' prin intermediul slavonei bisericești.

Numele Nectaria înseamnă „nectarul sfinților' sau „nectarul zeilor', care se referă la o băutură dulce, vindecătoare, cu efecte benefice. Deși este un nume vechi și întâlnit și în onomastica românească, varianta feminină a numelui este mai puțin frecvent utilizată.

Sărbătoarea Sfântului Nectarie are loc pe data de 9 noiembrie, astfel că cei doi soți i-au pus numele acesta micuței lor, deoarece Iustina Loghin va naște în luna noiembrie.

Cornel Luchian a aflat în ultima ediție de la Insula iubirii că Iustina Loghin este însărcinată

Iustina Loghin a descoperit că este însărcinată încă din primele episoade ale emisiunii Insula iubirii de la Antena 1. Într-o conversație cu Daiana Prodan, concurenta de la Insula iubirii a menționat faptul că avea o întârziere a menstruației, iar acest lucru, împreună cu grețurile și modificările observate la nivelul burții, i-au întărit bănuielile.

Ulterior, Iustina Loghin a solicitat un test de sarcină de la echipa emisiunii, care i-a confirmat sarcina prin cele două linii apărute pe test. La finalul emisiunii, i-a împărtășit vestea lui Cornel Luchian, care s-a bucurat foarte tare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton