Nuți a primit o super surpriză de la copiii Anamariei Prodan, de ziua ei. Cum a ajuns în casa impresarei, acum 23 de ani, ca bonă: "Țin pasul cu ea, că altfel nu ar fi mers lucrurile"

.

Nuți spunea, acum ceva timp, că nu se mai consideră angajata Anamariei Prodan, după 23 de ani în casa ei, ci parte din familie, iar surpriza pe care a primit-o de ziua ei, de la copiii impresarei, confirmă acest lucru. Nuți este foarte iubită de copiii Anamariei Prodan, cărora le-a fost bonă și locuiește încă în casa lor, chiar dacă fetele au crescut acum și Reghe junior nu mai este chiar „Bebeto”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Nuți a venit în urmă cu 23 de ani în casa Anamariei Prodan. A fost întâi baby sitter pentru Sara, apoi pentru Bebeto, iar acum face, practic, parte din familie. Puțini știu că Nuți este căsătorită, chiar dacă locuiește în continuare în casa impresarei și îi este de ajutor în casă, dar și confidentă.

anamaria-prodan-si-nutianamaria-prodan-si-nuti

Cum a fost surprinsă Nuți de ziua ei, de copiii Anamariei Prodan

Cea mai cunoscută bonă din showbiz și-a sărbătorit ziua de naștere, iar copiii Anamariei Prodan au surprins-o la miezul nopții. Copiii Anamariei Prodan i-au pregătit un tort și confetti, iar Sarah Dumitrescu a postat și câteva imagini și un scurt mesaj emoționant pentru sărbătorită.

„La mulți ani, Nuți. Te iubim', este mesajul postat de Sarah Dumitrescu.

Nuți a început să lucreze pentru familia Reghecampf pe când avea 23 de ani. A însoțit-o pe impresară în toate destinațiile în care a mers de-a lungul timpului, iar la un moment dat, emigrase în Emiratele Unite Arabe.

„Nu pot să spun că mă consider bonă, deja suntem familie. De 23 de ani, suntem o familie. Cu camerele am vrut, nu am vrut, m-a împins Ana de la spate că trebuie să faci asta cu noi. M-am obișnuit, nu mai e nimic nou„, spunea Nuți.

Deși s-a căsătorit între timp, Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, locuiește în continuare în casa angajatoarei sale, care, în timp, i-a devenit prietenă, și unde se simte ca în familie.

Citește și: Cum arată astăzi Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan: „De 23 de ani este umbra mea. Revine într-o emisiune televizată, alături de impresară

Citește și: Cum a fost surprinsă bona Nuți, în timp ce Anamaria Prodan e plecată în Dubai, cu iubitul. Imagini cu angajata impresarei

Cum a ajuns Nuți în casa Anamariei Prodan, acum 23 de ani

Nuți povestea în urmă cu ceva timp că, în urmă cu 23 de ani, nu o știa pe Anamaria Prodan, dar în schimb o cunoștea pe Ionela Prodan și prin intermediul unui cunoștințe, i s-a propus să aibă grijă de copiii impresarei.

Pe atunci, Sarah Dumitrescu avea șapte luni, iar sora ei mai mare un an și jumătate. De atunci, au trecut mai bine de două decenii și face parte în continuare din familia impresarei.

„Pe ea (n.r. Anamaria Prodan) nu o cunoșteam, dar o cunoașteam pe mama dumneai, cunoscută de toată lumea și am zis că de ce nu. Am venit și am rămas 23 de ani (…) Am început să prind lucrurile din mers. Țin pasul cu ea, că altfel nu ar fi mers lucrurile. Țin pasul cu ea, pentru că altfel nu puteam să interacționez 23 de ani. Ce-mi place la ea…Îmi place totul, e o femeie foarte ambițioasă și ceea ce își propune, aia face. Nu există nu pot, există doar nu vreau', declara Nuți, la Știrile Antena Stars.

Bona spune că certuri sunt și între ele, iar de cele mai multe ori, impresara iese învingătoare, dar asta doar pentru moment.

„Da, bineînțeles (n.r. – că se mai ceartă cu Anamaria Prodan), ea câștigă, eu las de la mine. Cu toate că de multe ori, după ce își dă seama că a greșit, își recunoaște vina, dar, pe moment, eu las de la mine ca să fie bine’, a mai spus bona familiei impresarei.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton