Nuți, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan, după 23 de ani de când este bona copiilor: "Las de la mine ca să fie bine"

 Dumba Gabriela
.

Nuți a vorbit despre relația cu Anamaria Prodan, după 23 de ani de când este bona copiilor, acum a lui Bebeto, fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf, și înainte a Sarei. Nuți nu se mai consideră angajata Anamariei Prodan, după atâția ani, ci parte din familie, însă recunoaște că șefa ei este o persoană dificilă și de cele mai multe ori trebuie să lase de la ea pentru a se termina un conflict.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Elena Fulgeanu, că acesta este numele din buletin al lui Nuți, se retrăsese de ceva timp din familia impresarei și locuia în străinătate alături de Victor, iubitul ei. Dar cu revenirea la TV a reality show-ului despre familia Anamariei Prodan, Nuți s-a întors în casa lor.

652x450_216697-anamaria-prodan-si-bona-nuti-fata-in-fata-intr-o-emisiune-tv-ea-nu-mai-e-bona652x450_216697-anamaria-prodan-si-bona-nuti-fata-in-fata-intr-o-emisiune-tv-ea-nu-mai-e-bona

Cum se înțelege Nuți cu Anamaria Prodan, după 23 de ani

Nuți a început să lucreze pentru familia Reghecampf pe când avea 23 de ani. A însoțit-o pe impresară în toate destinațiile în care a mers de-a lungul timpului, iar la un moment dat, emigrase în Emiratele Unite Arabe. Prezentă într-o emisiune TV alături de Anamaria Prodan, Elena Fulgeanu și-a anunțat revenirea pe micile ecrane, în proiectul „Punct și de la capăt’.

„Nu pot să spun că mă consider bonă, deja suntem familie. De 23 de ani, suntem o familie. Cu camerele am vrut, nu am vrut, m-a împins Ana de la spate că trebuie să faci asta cu noi. M-am obișnuit, nu mai e nimic nou.

Am început să prind lucrurile din mers. Țin pasul cu ea, că altfel nu ar fi mers lucrurile. Țin pasul cu ea, pentru că altfel nu puteam să interacționez 23 de ani cu ea. Ce-mi place la ea… Îmi place totul, e o femeie foarte ambițioasă și ceea ce își propune, aia face. Nu există nu pot, există doar nu vreau', a spus Nuți potrivit Wowbiz.

Bona spune că certuri sunt și între ele, iar de cele mai multe ori, impresara iese învingătoare, dar asta doar pentru moment.

Da, bineînțeles (n.r. – că se mai ceartă cu Anamaria Prodan), ea câștigă, eu las de la mine. Cu toate că de multe ori, după ce își dă seama că a greșit, își recunoaște vina, dar, pe moment, eu las de la mine ca să fie bine', a mai spus bona familiei impresarei.

Citește și: Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan. A plecat din familia Reghecampf

Citește și: Cum a fost surprinsă bona Nuți, în timp ce Anamaria Prodan e plecată în Dubai, cu iubitul. Imagini cu angajata impresarei

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gabriela Prisăcariu, cât timp Dani Oțil a filmat în străinătate, pentru Power Couple: „O perioadă extrem de grea și de lungă, greu din punct de vedere moral' / EXCLUSIV

Citește și: Cum împart averea Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf dacă ar divorța: ‘De ce să mă ascund?’

Anamaria Prodan ține foarte mult la Nuți, care a crescut-o pe Sarah de la 7 luni

Și Anamaria Prodan spune că Nuți a devenit parte din familie și îi este recunoscătoare pentru educația pe care le-a oferit-o copiilor ei.

„Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect.

Astăzi mă distrez foarte tare când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șapte luni cu ea’, a declarat Anamaria Prodan, acum ceva timp.

În 2019, Nuți a locuit în Dubai cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și copiii lor, pe vremea când încă mai formau o familie. Într-un timp, Nuți locuia în Adu Dhabi cu iubitul ei, într-o altă casă a Anamariei Prodan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton