Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, s-a căsătorit, dar locuiește tot în casa impresarei: "Pun ocazional la Loto, că vreau să devin milionăreasă"

 Oana Pantazi
.

Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, s-a căsătorit, dar locuiește tot în casa impresarei. A fost întâi baby sitter pentru Sara, apoi pentru Bebeto, iar acum face, practic, parte din familie, după 23 de ani. Puțini știu că Nuți este căsătorită, chiar dacă locuiește în continuare în casa Anamariei. Iată ce spune aceasta despre toate speculațiile care au apărut pe seama ei de-a lungul anilor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Timp de 23 de ani, Anamaria Prodan nu a avut deloc probleme privind creșterea copiilor sau grija casei, asta fiindcă avea om de încredere, și anume pe bona Nuți. La rândul ei, prin numeroasele apariții publice alături de impresară, Nuți a intrat în atenția publicului și astfel s-au născut o mulțime de povești în privința ei, printre care și zvonul că Nuți are o casă de lux în Dubai… Deși s-a căsătorit între timp, Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, locuiește în continuare în casa angajatoarei sale, care, în timp, i-a devenit prietenă, și unde se simte ca în familie.

652x450_216697-anamaria-prodan-si-bona-nuti-fata-in-fata-intr-o-emisiune-tv-ea-nu-mai-e-bona652x450_216697-anamaria-prodan-si-bona-nuti-fata-in-fata-intr-o-emisiune-tv-ea-nu-mai-e-bona

Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, s-a căsătorit, dar locuiește tot în casa impresarei

De curând, la Antena Stars a revenit reality show-ul Anamariei Prodan, astfel că telespectatorii au putut să o revadă și pe Nuți, bona făcută celebră de vedetă acum mulți ani, tot printr-o emisiune TV legată de viața lor privată. Mulți au fost surprinși să vadă cât de mult s-a schimbat Nuți de-a lungul timpului, dar și cât de frumos a evoluat. Cu toate acestea, s-au lansat numeroase zvonuri despre ea, așa că le-a explicat pe larg.

Citește și: Cum arată astăzi Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan: „De 23 de ani este umbra mea’. Revine într-o emisiune televizată, alături de impresară

Citește și: Cum a fost surprinsă bona Nuți, în timp ce Anamaria Prodan e plecată în Dubai, cu iubitul. Imagini cu angajata impresarei

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gabriela Prisăcariu, cât timp Dani Oțil a filmat în străinătate, pentru Power Couple: „O perioadă extrem de grea și de lungă, greu din punct de vedere moral’ / EXCLUSIV

E adevărat, după ce Bebeto a mai crescut, Nuți a plecat o vreme din casa Anamariei Prodan și a petrecut mai mulți ani în Emirate împreună cu soțul ei. A revenit însă în țară și și-a reluat jobul, așa că acum locuiește tot în casa vedetei. Iată ce spune despre zvonurile apărute la adresa ei!

„Eu sunt aceeași, nu m-am schimbat cu nimic. Sunt măritată. Am devenit vedetă, fără voia mea. Ana m-a împins de la spate. De multe ori mergi pe stradă și nu vrei să fii recunoscut. Câte știri mondene, multe adevărate, multe neadevărate, dar ne asumăm. Au fost niște știri legate de faptul că m-am mutat în Dubai, că mi-am luat casă de milioane de euro. Sinceră să fiu, pun ocazional la Loto, că vreau să devin milionăreasă. Cine știe, poate câștig. Nu mai bag pe nimeni în seamă', a povestit Nuţi, la Antena Stars.

Nuți, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan, după 23 de ani de când este bona copiilor

Elena Fulgeanu, că acesta este numele din buletin al lui Nuți, se retrăsese de ceva timp din familia impresarei și locuia în străinătate alături de Victor, partenerul ei. Dar, odată cu cu revenirea la TV a reality show-ului despre familia Anamariei Prodan, Nuți s-a întors în casa lor.

„Nu pot să spun că mă consider bonă, deja suntem familie. De 23 de ani, suntem o familie. Cu camerele am vrut, nu am vrut, m-a împins Ana de la spate că trebuie să faci asta cu noi. M-am obișnuit, nu mai e nimic nou.

Am început să prind lucrurile din mers. Țin pasul cu ea, că altfel nu ar fi mers lucrurile. Țin pasul cu ea, pentru că altfel nu puteam să interacționez 23 de ani cu ea. Ce-mi place la ea… Îmi place totul, e o femeie foarte ambițioasă și ceea ce își propune, aia face. Nu există nu pot, există doar nu vreau’, a spus Nuți potrivit Wowbiz.

Nuți spune că certuri sunt și între ele, iar de cele mai multe ori, impresara iese învingătoare, dar asta doar pentru moment.

„Da, bineînțeles (n.r. – că se mai ceartă cu Anamaria Prodan), ea câștigă, eu las de la mine. Cu toate că de multe ori, după ce își dă seama că a greșit, își recunoaște vina, dar, pe moment, eu las de la mine ca să fie bine’, a mai spus bona familiei impresarei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton