Elena Chiriac de la Ferma a fost bătută de 5 fete. A trăit cazul copilei umilite din Târgu Jiu

 Lupescu Anca
.

Una dintre concurentele de la Ferma a trăit o experiență similară cu cea a copilei din Târgu Jiu, care a fost bătută și umilită de cinci fete. Elena Chiriac, una dintre concurentele actualului sezon al show-ului Ferma a fost desfigurată în bătaie de câteva fete.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elena Chiriac are acum 18 ani, dar în urmă cu 5 ani, adică atunci când avea exact vârsta fetei din Târgu Jiu care a fost bătută zilele trecute de alte 4 fete, concurenta de la Ferma a trecut printr-o experiență similară.

De la ce a pornit totul

Se pare că totul a plecat de la un conflict pe care Elena Chiriac l-a avut cu o colegă de clasă, care s-a plâns imediat unor prietene mai mari. Acestea au decis să-i aplice Elenei o corecție, iar fata s-a trezit după terminarea cursurilor, pe stradă, cu 5 tinere în față, care fără prea multe discuții, au luat-o la bătaie.

descărcare-4-9descărcare-4-9

Cine este Elena Chiriac, concurentă Ferma, campioană la taekwondo, model și actriță: „Sunt momente în care renunț la a mai fi drăguță'

Au bătut-o atât de crunt cu picioarele și cu pumnii, încât Elena Chiriac de la Ferma a crezut că nu va mai scăpa cu viață. A avut noroc că bodyguarzii unui spital din apropiere au văzut incidentul și au intervenit imediat, alungându-le pe agresoare și ajutând-o pe Elena, povestea concurenta de la Ferma acum ceva timp.

S-au aflat orășenii din Ferma: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany

Agresoarele au scăpat fără pedeapsă

Incidentul a fost povestit de Elena după ceva timp, mai ales că experiența a fost traumatizantă și din cauza modului în care a decurs după aceea.

George Burcea, surpriza de la Ferma: „Am săpat, am muls vacile și oile, am dat cu var și cu vopsea, am călcat rufele și am cusut’

Elena Chiriac, împreună cu tatăl ei, s-au dus a doua zi la poliție, dar și la liceul unde învățau fetele. Însă, deși ăn școală erau recunoscute pentru purtarea lor, nu au pățit nimic. Mai mult, Elena a fost cea condamnată și i s-a scăzut nota la purtare, mai ales că se știa că practică un sport de contact.

Bogdan Stoica participă la Ferma. Luptătorul de kickbox se va comporta în emisiune ca în ring: „Voi fi relaxat și mă voi adapta după situație!'

Elena Chiriac de la Ferma este practicantă de Taekwondo de nouă ani, fiind multiplă campioană la acest sport. Acum, locuiește la Londra, unde studiază, însă spune că vine des în România unde are prieteni și toate amintirile frumoase.

Elena Chiriac: În viața mea, taekwondo-ul a fost felul principal, iar modelling-ul a fost desertul, pentru că a venit mai târziu. De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung să ajung la un nivel mult mai înalt de incredere de sine. S-au îmbinat foarte bine chiar dacă au existat și obstacole. Vânătăile pe care le acumulam din taekwondo trebuiau mascate pentru a putea urca pe scenă în modelling. Mi-au plăcut amândouă și mă bucur că le am făcut pentru că m-au adus în lumea din care fac parte în prezent, actoria.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton