O mai ții minte pe simpatica Peggy Bundy? Uite cum arată Katey Sagal la 70 de ani!

 Oana Pantazi
.

O mai ții minte pe simpatica Peggy Bundy? Uite cum arată Katey Sagal la 70 de ani! E greu de crezut că faimoasa Peggy Bundy, casnica din Married with Children, cea care îi scotea peri albi lui Al, ar putea fi vreodată uitată. Serialul-fenomen a avut milioane de fani și, în afară de umorul spumos a transmis și multe învățăminte, pentru că familia Bundy în nefuncționalitatea ei, a fost totuși o familie funcțională. O familistă consvinsă este și Katey Sagal, interpreta lui Peggy, care, de-a lungul vieții, a avut nu mai puțin de patru soți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

O mai ții minte pe simpatica Peggy Bundy? Uite cum arată Katey Sagal la 70 de ani! Povestea familiei lui Al Bundy a fost unul dintre cele mai de succes sitcomuri ale anilor 1990, cele 262 de episoade ale Married with Children – sau, cum era cunoscut în România, Familia Bundy – făcând deliciul publicului din lumea întreagă. Și cine nu ar fi adorat o familie atât de imperfectă, unde mama era o gospodină jalnică și profitoare, tatăl, un egoist preocupat doar de mâncare și fotbal, iar copiii, niște puști complet scăpați din mână?! Interpreta lui Peggy, pe care a jucat-o nu mai puțin de 10 ani pe casnica roșcată, nu a rămas ancorată în personajul care a consacrat-o, așa cum s-a întâmplat cu mulți alți actori, ci s-a afirmat în producții importante. Pentru rolul Gemmei Teller Morrowdin din „Sons of Anarchy' (serial în care a jucat din 2008 până în 2014 și al cărui creator este chiar actualul ei soț, Kurt Sutter.) actrița a primit un Glob de Aur. La 70 de ani, chiar dacă viața ei nu a fost numai lapte și miere, actrița arată însă foarte bine.

familia-bundy1familia-bundy1

O mai ții minte pe simpatica Peggy Bundy? Uite cum arată Katey Sagal la 70 de ani!

Imaginea sexoasei roșcate Peggy Bundy cu țigara în colțul gurii – țigară pe care, din când în când, o scăpa în bolul de salată – devenise cumva tipologia femeii emancipate a anilor 90, chiar dacă personajul avea tușe grele de cabotinism.

Citește și: Cum arăta Andreea Berecleanu la începutul carierei. Avea 18 ani și era o tânără superbă

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. În ce ipostaze romantice s-au afișat împreună, în America: „Nu se putea altfel’

Cum arată Alexandra Nechita, „micuța Picasso', la 38 de ani. Pictorița locuiește în America și are doi copii: „Sunt recunoscătoare pentru viața mea'

Citește și: Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului din Olimp al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel explică decizia: „Nimeni din familie nu se va mai ocupa. A fost închiriat…’

Paradoxal, Peggy Bundy, pe numele ei real Katey Sagal, deși a făcut generații întregi să râdă în hohote, a avut o viață tristă. Invitată la emisiunea radiofonică a faimosului Howard Stern, Katey Sagal, acum în vârstă de 70 de ani, a povestit că a avut o tinerețe furtunoasă, marcată nu doar de moartea dramatică părinților săi, ci și de consumul de substanțe interzise.

Katey Sagal și-a pierdut părinții pe când era adolescentă

Din păcate, actrița și-a pierdut mama la o vârstă foarte fragedă – avea doar 20 de ani atunci -, aceasta murind din cauza unei afecțiuni cardiace. Cinci ani mai târziu, a încetat din viață și tatăl lui Katey, cel care a încurajat-o să-și urmeze chemarea și să-și valorifice talentul. Moartea părintelui său a fost și mai dramatică, fiind una accidentală – acesta a fost rănit la cap de elicele unui elicopter.

Puțini știu însă că simpatica actriță a debutat ca artistă și compozitoare. Katey a lucrat cu nume importante din industria muzicală, precum Bob Dylan sau Etta James, făcând backing vocals pentru ei, și a lansat și câteva albume solo. A apărut însă oportunitatea de a juca în Married with Children, unde Katey, cu peruca ei roșcată, devenită personal signature, a luat rolul fără probleme și astfel actoria a ajuns pe primul loc.

A fost dependentă de droguri și de băutură

Ulterior, actrița, care în anii 1990 a fost pe val, nu a făcut prea bine față celebrității și a ajuns, ca mulți alți colegi de breaslă, dependentă de droguri (inclusiv cocaină) și de alcool. Lui Katey Sagal i-au trebuit ani de terapie la Alcoolicii Anonimi până a reușit să scape de aceste vicii care și-au lăsat amprenta asupra ei…

Între timp, actrița a jucat în mai multe seriale – printre care „Brooklyn Nine-Nine', „Sons of Anarchy', „Glee', „This is us', „A to Z', „The Big Bang Theory', „Lost', „The Bastard Executioner' și „Superior Donuts', însă, indiferent de rol, lumea o asociază tot cu Peggy Bundy, personajul care a făcut-o faimoasă. Chiar dacă nu mai seamănă foarte mult cu spectaculosul personaj, când zâmbește Katey devine din nou Peggy Bundy! Și, trebuie să recunoaștem, la 70 de ani, actrița arată încă foarte bine.

Katey Sagal e la al patrulea mariaj și are trei copii

Trei bărbați au fost, cu acte, în viața ei ăână ce Katey și-a găsit cu adevărat fericirea. Iar asta s-a întâmplat abia la vârsta de 50 de ano. Mai întâi, actrița a fost căsătorită cu muzicianul Freddie Beckmeier, din 1978 până în 1981, apoi a urmat alt muzician, Fred Lombardo, cu care a fost căsătorită din 1986 până în 1989. Cu Jack White a fost măritată din 1993 până în 2000, iar acestuia i-a dăruit doi copii – Sarah Grace (1994) şi Jackson James (1996).

Pe vremea când filma pentru serial, Katey a pierdut o sarcină când se afla în luna a opta, iar această dramă a devastat-o. Actrița și-a dorit enorm să aibă un copil și cu Kurt Sutter, actualul soț, dar, dat fiind că trecuse de 50 de ani, a fost imposibil. Astfel, actrița a apela la o mamă-surogat, iar doi ani mai târziu a venit pe lume Esme, acum în vârstă de 17 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton