O nouă idilă la Hollywood? Bradley Cooper, surprins pe plajă, în ipostaze tandre, cu fosta soție a lui Ben Affleck

 Cica Cristina
.

Ultimele fotografii surprinse de paparazzi ilustrează că s-ar lega o nouă idilă la Hollywood și ar fi vorba despre nimeni alții decât Bradley Cooper și fosta soție a lui Ben Affleck!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bradley Cooper s-a despărțit de Irina Shayk la începutul lunii iunie, după o relație de 4 ani, și mult timp s-a speculat că la mijloc ar fi fost vorba despre Lady Gaga. Zvonurile privind o legătură între cei doi au circulat mult timp după apariția de succes în pelicula A star is born.

Se pare că ar fi putut fi vorba despre o altă femeie, însă nu despre cântăreața care a performat alături de el pe micul ecran. Bradley Cooper a fost surprins în compania actriței Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck.

Citește și: E oficial! Megan Fox are o relație cu rapperul Machine Gun Kelly, la scurt timp de la divorț:„Inima îți aparține'

Paparazzi i-au surprins pe Bradley Cooper și pe Jennifer Garner în ipostaze tandre, pe o plajă din Malibu, iar speculațiile privind o apropiere între cei doi au fost alimentate de faptul că actrița s-a despărțit recent și de fostul partener, John Miller, cu care își refăcuse viața după despărțirea de Ben Affleck, potrivit protv.ro.

Citește și: Anca Serea, la spital cu probleme de sănătate:„Timpul nu iarta pe nimeni'. Vedeta nu a putut participa la aniversarea fiicei sale, Sarah

Bradley Cooper, în vârstă de 45 de ani și Jennifer Garner (48 de ani) au jucat împreună în serialul Alias din 2001 până în 2006. Cei doi au rămas prieteni de atunci, însă nu se știe în ce stadiu este relația lor acum.

Jennifer Garner are trei copii cu Ben Affleck: Violet, Samuel și Seraphina Rose, în timp ce Bradley Cooper are o fetiță, Lea De Seine, cu Irina Shayk.

Citește și: S-a aflat cine sunt concurenții care intră în Ferma, în noul sezon.„Este o foarte mare provocare'

70TH ANNUAL GOLDEN GLOBE AWARDS – 2013 Telecast70TH ANNUAL GOLDEN GLOBE AWARDS – 2013 Telecast

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton