O româncă a ținut în brațe trofeul lui Messi, la decernarea Cupei Mondiale Quatar: "Am împărțit scena cu cei mari mari oameni din fotbal”

 Radulescu Ruxandra
.

O româncă, a ținut în brațe trofeul lui Messi, la decernarea Cupei Mondiale Quatar. Campionatul Mondial de fotbal, care s-a desfășurat în Quatar, a avut parte de o victorie spectaculoasă din partea Argentinei. Echipa din care face parte Lionel Messi a fost desemnată marea câștigătoare, iar celebrului fotbalist i-a fost înmânat trofeul Cupa Mondială la fotbal. Alături de legendarul jucător și alți grei ai fotbalului internațional, se afla și o româncă stewardesă, care a ținut în brațe marele trofeu până să ajungă la Messi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

O româncă, a ținut în brațe trofeul lui Messi, la decernarea Cupei Mondiale Quatar. Campionatul Mondial de fotbal din Quatar a fost în centrul atenției în ultima perioadă. Marea confruntare a avut loc între echipa Franței și cea a Argentinei. După un joc spectaculos pe gazonul stadionului din Quatar, echipa argentinianului Lionel Messi și-a înfrânt rivalii, astffel că Argentina a fost desemnată Campioana Mondială. Messi a urcat pe scenă pentru a primi Cupa Mondială, iar în timp ce saluta presonalitățile prezente, o stewardesă superbă ținea în brațe marele trofeu. Tânăra este românca Adriana Paul, cea care s-a aflat pe aceeași scenă cu Messi, la cel mai important moment din cadrul Campionatului Mondial.

adriana-paul-romanca-campionat-qatar-3-1adriana-paul-romanca-campionat-qatar-3-1

O româncă, a ținut în brațe trofeul lui Messi, la decernarea Cupei Mondiale Quatar

Cum a ajjusn tânăra Adriana Paul într-o asemenea postură? Pentru ceremonia de decernare a Cupei Mondiale, organizatorii au apelat și la câteva stewardese de la Quatar Airways. Tinerele și-au făcut prezența în uniforma vișinie, cu medaliile și trofeele pentru sportivi, pe care apoi le-au înmânat jucătorilor. Printre acestea s-a aflat și românca Adriana Paul, căreia i s-a oferit onoarea de a ține în brațe marele trofeu Cupa Mondială la fotbal, pe care urma să-l primească Lionel Messi.

Citește și: Leo Messi va fi tată pentru a treia oară. Soția sa, Antonela Rocuzzo, este din nou însărcinată

Citește și: Leo Messi s-a căsătorit în Argentina cu Antonella Roccuzzo. Imagini de la ceremonia fastuoasă

Adriana Paul a scris pe contul de Instagram despre fabuloasa experiență.

„Am împărțit scena cu cei mari mari oameni din fotbal', a transmis Adriana.

Românca se bucură de foarte multă popularitate pe social-media, iar pe contul de Instagram are peste 25.000 de urmăritori. Adriana Paul postează adesea imagini superbe, din locurile inedite pe care le vizitează.

De ce a purtat Messi o pelerină neagră atunci când i-a fost înmânat premiul

În momentul în care Messi a urcat pe scenă pentru a luat parte la ceremonia de decernare a premiilor Campionatului Mondial de fotbal, sportivul a purtat o pelerină neagră, numită Bisht. Căpitanul echipei argentiniene și-a acoperit tricoul cu pelerina, atunci când i-a fost înmânat trofeul Cupa Mondială la fotbal. Acest articol vestimentar face parte dintr-o tradiție seculară a culturii arabe, fiind purtată de bărbați la evenimente speciale. Pelerina denumită Bisht face parte dintr-un protocol instituit de Gianni Infantino, președintele FIFA, și emirul Qatarului, Tamim bin Hamad.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton