O româncă din Germania s-a căsătorit cu ea însăși, după ce a fost părăsită înainte de nuntă: "În afară de mine, nu am pe nimeni altcineva pe care să mă bazez"

 Oana Pantazi
.

Lavinia Lazăr, o româncă stabilită în Germania, în vârstă de aproape 40 de ani, s-a căsătorit cu ea însăși, cu ceva timp în urmă. Oricât de narcisist sau de ciudat ar părea gestul, Lavinia nu a luat decizia întâmplător. Românca s-a căsătorit cu ea însăși, în prezența a mai multe prietene apropiate, în cadrul unei ceremonii private. Iată de ce a făcut această alegere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lavinia Lazăr, o româncă din Germania, stabilită în Berlin, s-a căsătorit recent cu ea însăși. Cu doar 6 luni în urmă, femeia fusese la un pas de căsătorie, după ce a fost cerută de către iubitul ei. Din păcate, planurile de viitor s-au destrămat după ce el a părăsit-o în urma neînțelegerilor. În urma acestui eșec, Lavinia a decis să se căsătorească totuși, însă cu singura persoană pe care se putea baza – ea însăși!

o-romanca-s-a-casatorit-cu-ea-insasi-copyo-romanca-s-a-casatorit-cu-ea-insasi-copy

O româncă din Germania s-a căsătorit cu ea însăși

Lavinia, care are aproape 40 de ani, s-a născut în România, dar a studiat în Berlin, unde, în cele din urmă, a hotărât să se stabilească definitiv. Cu șase luni înainte de a se căsători cu propria persoană, Lavinia Lazăr fusese cerută în căsătorie de bărbatul alături de care locuia. Mai mult, românca își dorea să îi ofere copii, notează rbb24.de. Din nefericire, cererea în căsătorie nu s-a materializat, iar șocul a făcut-o pe Lavinia să ia o decizie neașteptată.

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 21 de ani. Cum arată acum și ce urare i-a făcut prezentatorul: „Te iubesc, prima mea minune…”

Citește și: De ce Bianca Drăgușanu nu bea niciodată alcool: „Sunt foarte mândră de mine. Ce probleme de sănătate are

Citește și: Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă, după despărțirea de tatăl fetiței sale: „Aștept părerea voastră'

„Am fost pur și simplu devastată. Am spus ‘OK, în afară de mine, nu am pe nimeni altcineva pe care să mă bazez’. Am decis că mă voi căsători oricum. Și mă voi căsători cu mine însămi”, a povestit Lavinia Lazăr, conform ProTV.ro.

Lavinia a închiriat un mic restaurant în München, unde a avut loc o ceremonie discretă, în cadrul căreia românca s-a căsătorit cu ea însăși, spunând DA în fața câtorva prietene apropiate. Cu această ocazie, a îmbrăcat și rochia albă de mireasă la care fiecare fetiță visează în copilărie.

„Mi-a fost foarte frică”

Chiar dacă s-a căsătorit cu ea însăși, Lavinia nu a renunțat la o relație tradițională sau la căsătoria cu un partener. că a renunțat la ideea unei relații tradiționale sau la căsătorie. Aceast ceremonie a fost pentru ea un pas important în procesul de vindecare și a ajutat-o să-și descopere sinele și să se accepte așa cum e. Mai mult, acest pas a ajutat-o să poată avea relații sănătoase cu cei din jur.

„Am spus ‘Da’ și m-am uitat în ochii a 12 femei și a fost mult mai greu decât credeam. Mi-a fost foarte frică”, a mărturisit Lavinia, care a subliniat că și-a luat „un angajament total cu mine”.

Căsătoria cu ea însăși nu este însă singura decizie curajoasă pe care a luat-o Lavinia. După ce s-a căsătorit cu ea însăși, românca a renunțat la jobul pe care îl avea, iar în momentul de față lucrează pe cont propriu și consiliază cupluri.

Foto Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton