O româncă stabilită în India, detalii despre relația Iuliei Vântur cu Salman Khan: "Chiar mama lui a declarat că ea e singura femeia care a reușit să...". Cum se înțelege artista cu familia iubitului ei

 Calin Maria Bianca
.

O româncă stabilită în India, detalii despre relația Iuliei Vântur cu Salman Khan. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Iulia Vântur a început o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan în urmă cu mai bine de un deceniu. Totuși, și-au păstrat viața intimă discretă, astfel că în ultima vreme au fost numeroase zvonuri legate de o posibilă despărțire. După ce a spus că totul este bine, s-au aflat o serie de detalii noi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De câteva săptămâni Iulia Vântur și Salman Khan au intrat în atenția tuturor, asta după ce s-au afișat mai mult separați decât împreună. Asta nu este tot, fiindcă și vizitele ei în România au dat de bănuit și au lăsat loc de interpretări, mai ales că a petrecut și Paștele fără el. Cu toate aceste detalii însă, ea a eliminat orice zvon legat de despărțire.

iulia-vantur-si-salman-khaniulia-vantur-si-salman-khan

Citește și: Iulia Vântur a petrecut Paștele în România, fără Salman Khan: „Fericită că am reușit să ajung și anul acesta acasă”. Unde se află starul indian

Citește și: De ce s-a mutat Iulia Vântur în India, de fapt, și ce greutăți a întâmpinat acolo: „A avut obiecții, a încercat să mă oprească…'. Ce spune despre operațiile estetice și cum se menține în formă / EXCLUSIV

Citește și: „Maya este parte din proiectul Zurli dintotdeauna. S-a întors în țară după ani de zile. Mă consult cu ea…” Cât de mult o ajută fiica pe Mirela Retegan și ce condiție le pune celor care vor să facă parte din Gașca Zurli/ EXCLUSIV

Citește și: De ce Simona Pătruleasa și-a mutat fiica de la școala de stat la una privată: „Am avut niște dezamăgiri și am ales pentru siguranță. Îmi doream mai multe reguli…”

O româncă stabilită în India, detalii despre relația Iuliei Vântur cu Salman Khan

Recent, o româncă stabilită în India, care este la curent cu viața îndrăgitei artiste, a dezvăluit faptul că relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur merge foarte bine chiar dacă nu sunt căsătoriți. De asemenea, a explicat că locuiesc împreună de 10 ani de zile, iar ea este o femeie foarte bine văzută în India, dar mai ales de familia lui.

„Iulia este foarte apreciată de indieni, inclusiv de soțul meu. Nu știu de indience, pentru că multe sunt geloase, ca și româncele, dar, în primul rând, este foarte apreciată de familia lui Salman Khan. Chiar mama lui a declarat că Iulia este singura femeia care a reușit să-l aducă pe Salman Khan cu picioarele pe pământ. Este foarte apreciată în familia lui. Are foarte multe concerte în toată India, în America, în Dubai. Publicul o apreciază, o stimează, o respectă. Este și model pentru multe branduri cunoscute din India', a spus Simona Kumar pe rețelele de socializare.

Ce spune românca despre căsătoria celor doi

Ei bine, românca stabilită în India se pare că știe detalii neașteptate despre viața celor doi, astfel că nu s-a sfiit să vorbească și despre căsătoria lor, pe care toată lumea o așteaptă. A spus clar că familia lui o iubește mult, fiind femeia care „l-a adus pe Salman Khan cu picioarele pe pământ„, însă totodată a precizat că o foaie nu le schimbă viața cu nimic.

„Ei sunt doi adulți. Când vor decide că este momentul potrivit, atunci vor ajunge și la căsătorie. Personal, nu cred că acea hârtie este importantă. Relația lor durează de 12 ani, de 10 ani locuiesc împreună în apartamentul lui din Mumbai. Nu cred că acea foaie contribuie cu ceva la o relație, la o iubire, la o înțelegere, la comunicare, respect', a mai spus Simona Kumar.

Salman Khan explică de ce nu s-a căsătorit cu Iulia Vântur până acum

Au 12 ani de relație, astfel că mulți se întreabă cum de nu au trecut la marele pas după atâția ani petrecuți împreună. Ei bine, spre surprinderea tuturor, chiar Salman Khan a explicat de ce nu a cerut-o în căsătorie și nu au spus marele „Da„ până acum.

„În primul caz, căsătoria nu a avut loc!. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un „nu' din ambele părți. Când ambele părți vor spune „da', căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima (…)

Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla', a spus Salman Khan pentru India TV, dezvăluind motivul pentru care nu s-a căsătorit până la vârsta de 57 de ani, potrivit click.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton