Oana Andoni dezvăluie secretul relației de 17 ani cu soțul ei: „Nu e ușor să le cuprind pe toate. Lucrurile s-au așezat natural, dar...”. Cum se împarteîntre carieră și familie

 Calin Maria Bianca
.

Oana Andoni dezvăluie secretul relației de 17 ani cu soțul ei. Oana Andoni nu are nevoie de vreo descriere, fiind prezentă pe micile ecrane, mai concret la Știrilor Pro TV, încă din 2000. Cu toate acestea, și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor, astfel că se știu puține lucruri despre familia ei, rolul de mamă, relația cu soțul, dar și cum reușește să îmbine cariera cu viața personală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Andoni se bucură de un mare succes pe plan profesional, astfel că nici cele doua sarcini și venirea pe lumea a micuțelor ei nu au ținut-o prea mult timp departe de pupitrul știrilor. Indiferent că vorbim despre prima sau despre a doua sarcină, la un interval de trei-patru luni, Oana Andoni s-a întors la muncă. Ei bine însă, nu doar când vine vorba de carieră o duce foarte bine, ci și pe plan personal!

330803_articol330803_articol

Citește și: La 57 de ani, mama Antoniei este o bunică superbă și fără operații estetice: „Voi fi întotdeauna un suflet tânăr”. Cum se îngrijește Denise Iacobescu

Citește și: Oana Andoni, înlocuită la Știrile Pro TV. Prezentatoarea urmează să nască al doilea copil

Citește și: Ce îi transmite Simina de la Puterea Dragostei lui Jador, fostul ei iubit, după ce a aflat că se căsătorește cu Oana Ciocan: 'Pe toate voia să le ia de neveste și să facă…'/ EXCLUSIV

Citește și: La 57 de ani, mama Antoniei este o bunică superbă și fără operații estetice: „Voi fi întotdeauna un suflet tânăr”. Cum se îngrijește Denise Iacobescu

Oana Andoni dezvăluie secretul relației de 17 ani cu soțul ei

Recent, Oana Andoni a vorbit pe larg despre viața ei privată, mai ales despre familie și relația cu soțul ei. Este tot timpul prezentă pe micile ecrane și nu și-a luat pauză nici măcar pentru a petrece timp cu fiicele ei după ce s-au născut, asta fiindcă reușea să se împartă între rolul de mamă și cel de prezentatoare TV. Și acum face fix la fel, însă lucrurile s-au mai schimbat, tocmai pentru că fiicele ei sunt mai mari și totodată are parte de ajutor din partea soțului.

„Ce pot spune sigur este că nu e ușor să le cuprind pe toate. Dar, având familia alături și o disciplină în program, reușesc să le îmbin armonios. Da, soțul mă susține în acest proiect, așa cum mi-a fost alături în orice am ales să fac de când ne cunoaștem.„, a spus Oana Andoni pentru OkMagazine.

Cum este rolul de mamă pentru o fiica de 12 ani și pentru una de 4 ani

Oana Andoni are două fiice, pe Erica, de 12 ani, și pe Maria, de 4 ani, astfel că rolul de mamă nu doar că este foarte frumos pentru ea, ci uneori și destul de solicitant. În timp ce fiica cea mare se îndreaptă cu pași repezi spre adolescență, cea mică descoperă cu interes lucrurile din jurul ei. Ambele au numeroase întrebări despre tot ceea ce le înconjoară și ceea ce văd, însă nu numai. Cu toate acestea, prezentatoarea TV susține că lucrurile s-au așezat natural și este multă fericire la ea în casă, mai ales că cele două surori au o relație frumoasă.

„Cea mică e mai năzdrăvană, mai indepen­dentă, neînfricată, iar cea mare e profundă, delicată, atrasă de artă, de frumos. Se iubesc nespus și chiar petrec mult timp împreună și reușesc să găsească o punte de comunicare mereu, în ciuda diferenței de vârstă. Au o relație minunată și sunt foarte mulțumită de asta. Din punct de vedere fizic, cred că Maria seamănă mai mult cu mine, iar Erica cu Cătălin. Ambele sunt foarte glumeţe, așa că simțul umorului l-au luat de la tatăl lor și înclinația spre latura artistică de la mine.

Lucrurile s-au așezat natural, fără efort. Erica chiar mă ajută și de multe ori îi place să se coboare la vârsta surioarei mici, în timp ce Maria o admiră mult și face tot ce poate să fie la standardele Ericăi. Amândouă reușesc să facă să pară mai mică diferența de vârstă dintre ele. În cea mai mare parte, e meritul lor. Sunt o mamă „grijulie (zâmbeşte), care se străduiește să devină o mamă relaxată.„

Oana Andoni: „E veselie multă în casă„

Oana Andoni a recunoscut că este o mamă grijulie, chiar dacă fiicele ei se înțeleg bine, petrec timp una cu cealaltă și au o educație aparte. Nu-și face griji nici privind gadget-urile, asta fiindcă le-a învățat să fie pasionate de cărți și de plimbările în natură, și nu de Internet. Deși a spus clar că nu-i este ușor să se împartă între carieră și viața de familie, a mărturisit că în casa ei este multă veselie și, dacă s-ar putea, ar opri timpul în loc acum.

„Poate chiar perioada aceasta, în care e veselie multă în casă, amândouă sunt luminoase și pline de voie bună, ne încarcă cu energie și stare bună mereu. Erica e încă un copil, nu are mofturi de adolescentă și își dorește să petreacă timp cu noi, iar Maria are drăgălășenia specifică vârstei, mai stâlcește anumite cuvinte și ne amuzăm cu toții. Mi-e drag să-mi văd fetele cum se îmbrățișează, cum râd și dansează împreună, se costumează în diferite personaje și fiecare își interpretează perfect rolul. Au deja secretele lor, o complicitate frumoasă, iar nouă ni se umple inima de bucurie și nu ne mai săturăm să le privim.„, a mai continuat Oana Andoni.

Care este secretul relației de 17 ani cu soțul ei

Ei bine, Oana Andoni nu a vorbit doar despre cum se împarte între carieră, viața de familie sau rolul de mamă. De la numeroase declarații despre cele două fiice, pe care le are din mariajul cu soțul ei, aceasta a explicat că și după 17 ani de relație, trăiesc în continuare o frumoasă poveste de dragoste. Anul acesta împlinesc 18 ani de când sunt împreună, iar iubirea încă plutește în aer pentru ei!

„Iubirea la majorat pentru mine e ca un copil care a crescut, s-a maturizat și acum se bucură de ce este mai frumos. Are înțelepciune, experiență și nu și-a pierdut cheful de a surprinde, de a se amuza, de a se juca. Da, este loc de romantism, dacă știi să-i acorzi timp și ai mereu idei neașteptate, fie că e vorba de o escapadă în doi, un city-break sau doar o cină.

Sunt recunoscătoare pentru toate binecu­vântările din viața mea și nu aș îndrăzni să mai cer nimic, ci doar să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru familie și toți cei dragi, dar și pentru satisfacțiile profesionale. Tot ce va veni, voi primi cu brațele deschise.„, a concluzionat Oana Andoni.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton