Oana Ciocan reacționează după ce Jador a confirmat despărțirea: "Relaţia pe care voi o știați nu mai există de ceva timp. Nu mai este cazul de asociere și..."

 Dumba Gabriela
.

Oana Ciocan a reacționat și ea, pe Instagram, după ce Jador a confirmat despărțirea lor, în VIVA!. Fosta concurentă de la Survivor All Stars, care acum câteva luni acceptase să fie soția lui Jador, a vorbit despre relația „care nu mai există” și i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru tot ce s-a întâmplat, fiind convinsă că este mai bine așa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jador a refuzat să vorbească despre motivele despărțirii de Oana Ciocan, mai ales că acum câteva luni o cerea de soție, dar a declarat că va avea o vară încărcată așa cum îi stă bine unui artist de succes. La rândul său, Oana este convinsă că este mai bine pentru ea așa, chiar dacă susținea, în primăvară, că manelistul este bărbatul vieții ei.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_05_jador-si-oana-ciocan-1https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_05_jador-si-oana-ciocan-1

Oana Ciocan, adevărul despre relația cu Jador și despărțirea lor

Într-o postare pe pagina sa oficială de Instagram, Oana Ciocan a clarificat care este, de fapt, motivul despărțirii dintre ea și Jador. Fosta concurentă de la Survivor All Stars le-a mărturisit fanilor ei că ar vrea să nu mai existe nici un fel de asociere între ea și fostul ei logodnic.

„Relaţia pe care voi o știați nu mai există de ceva timp. Nu mai este cazul de asociere și cu acest prilej îmi doresc să vă mulțumesc tuturor. Pentru fiecare persoană care citește acest mesaj: avem oportunitatea de a ne bucura de acest joc numit ' Viaţă', să o facem într-un mod cât mai frumos şi cu mâna pe inimă spun: mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot!

Bine sau rău, știe El mai bine de ce. Răspândiți bunătate şi iubire sinceră, cu toții avem nevoie de asta! Zi frumoasă!', a fost mesajul postat de Oana Ciocan, pe InstaStory.

Citește și: Ce relație are Jador cu logodnicul surorii sale și ce i-a spus când s-au cunoscut. Camelia Dumitrache: „Seamănă foarte mult. Fratele meu e mai agitat…’

Citește și: Bogdan Mocanu, după ce Jador și Oana Ciocan au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club: „Cred că un copil o să îl facă mai responsabil. Se potrivesc foarte bine și reușește să îl tempereze’

Jador și Oana Ciocan, surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, după ce au anunțat despărțirea

În urmă cu două săptămâni, Jador și Oana Ciocan au fost surprinși în timp ce se sărutau, în club, după ce anunțat despărțirea. În imaginile de pe Cancan.ro, se poate vedea clar cum Jador și Oana Ciocan se comportă ca doi îndrăgostiți în club. Nu doar că au stat mereu unul lângă altul și s-au îmbrățișat, ci s-au și sărutat, iar mai apoi, după ce distracția s-a terminat, au plecat împreună din club.

Cei doi nu au fost însă singuri, ci în compania lui Bogdan Mocanu, cu care artistul a avut destul de multe certuri și conflicte în trecut, însă se pare că și ei s-au împăcat.

Când vine vorba despre trecutul amoros al lui Jador, știm că este unul destul de tumultuos, însă așa cum chiar el declara, Oana Ciocan „i-a pus capac„ și i-a cucerit inima. S-au logodit, trăiau o frumoasă poveste de dragoste, ba chiar visau la copii și aveau planuri de nuntă, însă zilele trecute totul a fost dat uitării, fiindcă au șters toate pozele cu ei, iar artistul a anunțat despărțirea.

Da, m-am despărțit. M-am despărțit și sunt foarte nervos, mănânc mult’, a spus Jador, într-un live pe Tiktok, refuzând să ofere mai multe detalii fanilor, privind motivele despărțirii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton