Oana Ciocan, în lacrimi după ce a aflat că iubitul ei, Jador, a fost descalificat de la Survivor All Stars, înainte ca ea să intre în competiție: "Faptul că el nu a fost aici m-a destabilizat total"

 Oana Pantazi
.

Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi în momentul în care a aflat că iubitulei, Jador, a fost descalificat de la Survivor All Stars. Concurenta a fost luată prin surprindere de faptul că iubitul ei a ieșit din competiție chiar înainte ca ea să vină în echipa Războinicilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Ciocan, în lacrimi după ce a aflat că iubitul ei, Jador, a fost descalificat de la Survivor All Stars. Nimeni nu se aștepta la acest deznodământ, dar acestea sunt riscurile unui reality show. Din păcate pentru cei doi îndrăgostiți, Jador a fost descalificat la Survivor All Stars chiar înainte ca Oana să intre în competiție. La aflarea veștii, concurenta a izbucnit în lacrimi.

409080454_885609733575185_130487295690432410_n409080454_885609733575185_130487295690432410_n

Oana Ciocan, în lacrimi după ce a aflat că iubitul ei, Jador, a fost descalificat de la Survivor All Stars, înainte ca ea să intre în competiție

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador și Oana Ciocan formează un cuplu. De altfel, artistul a fost descalificat de la Survivor fiindcă a fugit din tabăra Faimoșilor la iubita lui. În timp ce Oana a intrat în competiție, în echipa Războinicilor, artistul a trebuit să plece, deoarece a fost descalificat.

Citește și: Culisele descalificării lui Jador de la Survivor All Stars. Jorge este mutat la Războinici, iar regulile emisiunii se schimbă

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Scandal între Jador și Iancu Sterp. De la ce a pornit totul

Citește și: Diana Enache și-a botezat fiica, în mare secret. Cine sunt nașii nepoatei lui Adrian Enache și ce invitați surpriză a avut / IMAGINI EXCLUSIVE

Citește și: Cine este Cosmin Natanticu de la Power Couple. Provine dintr-o familie cu cinci frați și a rămăs fără mamă la 19 ani

Au fost momente grele pentru Oana Ciocan, care, abia intrată în competiție, a dat frâu emoțiilor. Ziua de ieri nu a fost una bună pentru concurentă, iar colegii ei s-au străduit să o îmbărbăteze. La momentul acela însă nimeni nu a realizat că starea ei de spirit proastă avea legătură, de fapt, cu plecarea iubitului ei, Jador, de la Survivor All Stars.

„Deși nu ar trebui să fie scuză, efectiv nu am putut să mă concentrez pentru că aveam alte așteptări. Aveam alte așteptări de întâmpinare. Faptul că Ionuț (Jador) nu a fost aici m-a destabilizat total. Cu toate astea, eu știu că el își dorește să lupt. O să fie totul bine!', a spus ea Oana Ciocan plângând.

Jador i-a compus iubitei sale, Oana Ciocan, o melodie

Noua iubită a lui Jador este Oana Ciocan (26 de ani), creator de conținut și fostă concurentă a show-ului de la Pro TV, iar artistul nu a ezitat și a confirmat relația, la Survivor All Stars. Mai mult decât atât, i-a dedicat tinerei câteva versuri de dragoste, după ce tatăl lui l-a dat de gol că are o parteneră.

​„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna, i-a cântat Jador iubitei sale.

Tot atunci, Jador și-a exprimat și dorința de a face nuntă cu Oana Ciocan, iar pe Cătălin Moroșanu l-ar vrea ca naș, ceea ce ne duce cu gândul că lucrurile sunt destul de serioase între cei doi.

„Această melodie este dedicată din partea mea, Jador, pentru iubita mea, pentru Oana. Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău! Nu că mă laud, dar fac cea mai frumoasă muzică. Cele mai frumoase cuvinte. Lăsați-mă să mă laud cu muzica mea! Sunt cel mai bun, a mai spus el pe atunci.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton