Oana Ioniță are o relație mai bună cu fiul ei, după ce acesta a rămas în grija tatălui, la divorț: "Am început să reluăm relațiile, să avem timp pentru noi"

 Tudorache Simona
.

Oana Ioniță a luptat cum a știut să își ferească copiii de suferință după divorțul de Florin Budnaru, care a survenit după un mariaj de 10 ani. Dacă Maxim a rămas cu tatăl lui, după divorț, și o perioadă le-a fost mai greu să comunice, acum lucrurile încep să se stabilizeze între ei și vedeta sper să aibă aceeași relație frumoasă cu fiul ei ca în trecut. Un prim pas a fost făcut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Oana Ioniță are doi copii extrem de talentați. Fiica ei, Isabel, dansează foarte bine și a câștigat mai multe concursuri, iar fiul ei ar putea opta oricând pentru o carieră artistică, asta pentru că se mișcă foarte bine și are un timbru vocal special. Coregrafa îi supraveghează, însă, din umbră și îi lasă să își aleagă drumul și să își găsească adevărata menire.

oana-ionita-21oana-ionita-21

Oana Ioniță are o relație mai bună cu fiul ei, după ce acesta a rămas în grija tatălui, la divorț

Maxim a fost cel mai marcat de despărțirea părinților lui, dar treptat începe să își revină. El nu își mai judecă mama ca înainte și legătura lor are toate șansele să se schimbe.

„Maxim este mai bine după divorț, pentru că am început să reluăm relațiile, să avem timp pentru noi și să încep să îl educ așa cum cred că ar trebui', spune Oana Ioniță despre fiul ei, Maxim, pentru Playtech.ro.

„Cei mici se tot schimbă de la o zi la alta în funcție de interes. Fiul meu îmi spunea de curând că vrea să devină astronaut, dar este foarte talentat pe plan artistic. Dansează foarte bine, cântă bine și joacă teatru foarte bine. Deci, el este pe parte artistică și ar putea să facă musical cu ușurință. Ține de el cum își va schimba traiectoria', a mai spus vedeta.

Citește și: Dorian Popa, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan. Riscă până la 5 ani de închisoare sau amendă și anularea permisului de conducere

Citește și: Zanni și Cristi Mitrea, scandal cu replici dure, în direct, la Măruță: „Nu ești cizelat deloc' / „Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? Și Andreea Mantea e caz social, victima violenței domestice'

Citește și: Cererea Antenei 1 ca Scărlătescu să nu apară la Masterchef a fost respinsă. Avocata lui susține că i s-a înaintat un prejudiciu de până la 3,7 milioane de euro

Citește și: Alexandru Arșinel ar fi împlinit 85 de ani. Mesajul emoționant transmis de fiul său cel mic: „Chiar dacă nu ne mai putem vedea, simțim că, de acolo de SUS, ne protejezi”

Citește și: Angela Similea, superbă într-o ținută albă, la un eveniment în comuna Chiajna: „De două luni am devenit…”. Artista a susținut-o din public pe colega ei, Mirabela Dauer, apoi a urcat pe scenă / EXCLUSIV

Oana Ioniță are școală de dans, dar participă și la evenimente

Oana Ioniță are o școală de dans, dar alături de trupa ei participă și la evenimente. Fac atmosferă frumoasă, de aceea sunt extrem de căutați.

„Cu trupa de dans merg la evenimente, avem botezuri și nunți. Din punctul ăsta de vedere, merge foarte bine ideea de îngerași pe ringul de dans și toată lumea ne caută și ne contactează pentru evenimente, ca să nu mai danseze ei, dacă este vorba de nuntă, iar la botez, pentru a fi un moment inedit', a mărturisit Oana Ioniță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton