Oana Ioniță continuă lupta cu fostul soț, Florin Budnaru, și vrea program prelungit cu fiul lor: „Am doar două zile pe săptămână, e prea puțin pentru o mamă”. Cât de mult s-a îmbunătățit relația cu Maxim / EXCLUSIV

 Tudorache Simona
.

Oana Ioniță a reușit să se apropie mai mult de fiul ei în această vacanță. Vedeta luptă ca Maxim să aibă domiciliul la ea. Acum petrec împreună doar două zile pe săptămână, mult prea puțin în opinia ei. Oana Ioniță și Florin Budnaru au ajuns la despărțire după o căsnicie care a durat mai bine de 10 ani. Înainte de a face acest pas, cei doi se luptau cu neînțelegerile. După acest episod, tenorul a încheiat orice legătură cu Isabel, fiica vedetei dintr-o altă relație, care l-a văzut ca pe un tată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Coregrafa regretă că această separare a venit la pachet și cu depărtarea de fiul său, Maxim. Oana Ioniță a rămas cu Isabel, iar Maxim s-a mutat cu tatăl lui într-o altă casă. Multă vreme i-a fost greu să comunice cu fiul ei, pentru că el încerca să o îndepărteze. Acum lucrurile arată mai bine ca înainte. După o perioadă în care lacrimile nu au încetat să curgă, Oana Ioniță zâmbește din nou. Are o nouă relație, iar legătura cu Maxim s-a îmbunătățit simțător.

Oana Ioniță a participat la Viva Influencers Party, la Parklake, și ne-a făcut mai multe dezvăluiri.

oana ionita 345oana ionita 345

Oana Ioniță a reușit să se apropie mai mult de fiul ei

Cum mai e relația ta cu Maxim? Cum a fost în vacanță? Ați stat mai mult împreună

Relația mea este bună. Este din ce în ce mai bine. Încercăm să construim lucruri frumoase împreună. Și să stăm cât mai mult timp unul cu celălalt. A fost o vacanță frumoasă. Am fost și cu copiii în Grecia, am fost și la Moscova o săptămână cu Isabel, pentru că și-a dorit să participe la un program intensiv de pregătire pe balet, la Balșoi. Am zis ok, cu tot ce înseamnă acest sacrificiu, pentru că eu nu l-am avut când eram de vârsta ei și mi-aș fi dorit să îl am. Am fost și la Praga. A câștigat locul întâi la finala Dance World Cup, sunt foarte mândră de ea. Am mers și la Barcelona, tot la un program intensiv de pregătire.

Cum e cu programul lui Maxim? Aveți mai mult timp împreună? S-au clarificat lucrurile?

Nu știu dacă o să se clarifice vreodată. Din păcate am doar două zile pe săptămână, și alea nu sunt întregi, decât când îl iau de la școală și îl duc la activitățile pe care le are. Din punctul meu de vedere este prea puțin pentru o mamă, pentru a petrece timp cu copilul ei. Și pentru asta mă lupt, să obțin un program prelungit, adică să am domiciliul la mine acasă.

Oana Ioniță continuă lupta cu fostul soț, Florin Budnaru, și vrea ca fiul lor să aibă domiciliul la ea, după divorț

Și-a mai schimbat atitudinea? Știu că mai avea momente de răzvrătire.

El a fost întotdeauna un copil deosebit și foarte sufletist. Ține la tot ce se întâmplă și suferă de fiecare dată când ni se întâmplă ceva, ba mie, ba tatălui, sau suntem noi supărați și suferă pentru amândoi. A avut o perioadă de răzvrătire, dar acum este bine. Încercăm să vorbim cât mai mult pentru a înțelege prin ce trece, pentru că nu este ușor, și nu îi e nimănui ușor, nici nouă, ca și părinți, dar mai ales lui ca și copil, să înțeleagă ce înseamnă acea despărțire. El își dorește ca părinții lui să fie acolo, alături. Am învățat cum să mă port cu el, învăț să mă redescopăr pe mine și să îl tratez din perspectiva aceasta nouă. Înainte îl tratam din perspectiva de mamă căsătorită. Acum trebuie să îl tratez din perspectiva de mamă divorțată. O am pe Isabel alături și suntem mereu împreună, având în vedere că domiciliul lor a fost tot aici unde stăm, în aceeași casă.

Cumva, suflețelul lui se regăsește tot în zona asta. E bine. Acum e la Opera comică pentru copii într-un proiect foarte frumos și îmi doresc să intre în musical, pentru că îi place foarte mult să danseze, să cânte, să joace. Îi zicem clovn, dar în sensul bun al cuvântului, pentru că se tot prostește. Cred că m-a moștenit pe mine din acest punct de vedere, și al dansului. Îi place foarte mult scena.

Oana Ioniță are nouă relație, după divorț

Isabel l-a simțit ca tată pe fostul tău soț. Relația lor a mai continuat cumva după despărțire. Mai petrec timp împreună? El și-a exprimat dorința de a o mai vedea? Există legătura asta?

Există o expresie, la latitudinea copilului, cu care eu nu sunt de acord. Copilul trebuie ghidat, trebuie învățat, trebuie apropiat. Mulți ani, ea a fost apropiată de mama mea, care a stat lângă ea de fiecare dată, când făcea ore, când o ducea la școală, că apoi o luam eu. Ea și-a văzut în continuare de școală, de activități. Nu știu dacă a simțit atât de mult cum a simțit Maxim despărțirea.

Știu că trăiești o nouă poveste. Aș vrea să îmi spui cum a început. Cum l-ai cunoscut pe actualul tău iubit.

Este o relație pe care o am, o relație pe care o am în primul rând cu mine, dar de care nu vorbesc. Mă axez mai mult pe carieră, pe podcast, pe copii, pe timpul pe care îl am cu ei.

Ești fericită? S-au schimbat multe lucruri în viața ta?

Da, s-au schimbat foarte multe, inclusiv modul în care eu percep lucrurile, pentru că eram mult mai vulnerabilă înainte și priveam lucrurile mai superficial. Acum încerc să mă gândesc la fiecare detaliu și să nu mai fiu așa de sensibilă. Cred că m-a întărit ce mi s-a întâmplat în ultimul timp. Poate că trebuia să se întâmple, ca orice lucru pe care îl trăiești în viață. Este o experiență din care ai ceva de învățat. Dacă nu înveți nimic, treci degeaba prin viață.

Oana Ioniță, ajutată de un psiholog după separare

Ai cerut și ajutorul unui psiholog în perioada asta?

Să știi că a venit terapeutul la mine. Am fost la Cristi Brancu și după m-a contactat pe Instagram. Era o perioadă în care îmi scriau foarte multe femei, care se regăseau în situația asta și mă sfătuiau să trec mai departe, să fiu puternică. Am primit foarte multe mesaje și îmi dau seama câți oameni din România, și femei, dar și bărbați, trec prin situații asemănătoare. Ea mi-a spus că a trecut în copilărie prin același lucru, și-a îndepărtat mama, și poate să îmi vorbească din perspectiva unui terapeut, dar și al unui om care a trecut prin lucrurile astea. Și de la care am învățat foarte multe lucruri, cum să îmi gestionez emoțiile atunci când e vorba de Maxim. Și de Isabel, pentru că și ea trece prin adolescență și trebuie să o înțeleg. Mama mi-a fost prietenă, eu încerc să îi fiu părinte. Trebuie să fie o relație de prietenie, de joacă, dar întotdeauna este o relație de părinte- copil.

Citește și: Iulia Albu, dezamăgită că fostul soț i-a aruncat rochia de mireasă: „A fost creată de Răzvan Ciobanu, unul dintre cei mai valoroși designeri pe care i-a dat această țară”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Radu Coșarcă, fostul prezentator de la Antena 1. A plecat din presă după 20 de ani de activitate

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Radu Coșarcă, fostul prezentator de la Antena 1. A plecat din presă după 20 de ani de activitate

Citește și: Cum își crește Andreea Răducan cei doi copii: „Educație pentru echilibru și măsură în toate. Nu înseamnă că, dacă eu am reușit să fac performanță în gimnastică, ei trebuie să urmeze același parcurs” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a intrat Natalia Guberna în lumea artistică, de fapt. Își dorea să devină educatoare și se pregătise pentru Liceul Pedagogic, dar a făcut liceu de construcții: „Chiuleam de la ore pentru că aveam repetiții cu brigada artistică…” / EXCLUSIV

Mai ai încredere în mariaj? Bărbatul acela ar trebuie să fie, în primul rând, un posibil tată pentru copiii tăi?

Da, în primul rând ar trebui să fie un posibil tată pentru copilul meu. Momentan nu, deși mă îmbrac la fiecare târg în rochie de mireasă, pentru că îmi plac, dar nu din perspectiva tradiției, ci pentru cum arată. Îmi place să fiu prințesă. Întotdeauna m-am visat prințesă, de când eram mică. Și acum o cert pe Isabel, pentru că se îmbracă, în general, cu pantaloni largi, cu turul jos. Și când o văd o cert, să își pună o coroniță, o rochiță. Îmi place ca femeia să fie femeie întotdeauna. Și atunci o impulsionez, dar nu mă ascultă.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping center, Ploom, Herbalife, Birra Moretti, Domeniile Franco Romane, Purple Flowers.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton