Oana Ioniță, dezvăluire în lacrimi despre viața de după divorț: "La mine a fost mai dureros pentru că nu îl mai simt pe băiatul meu foarte aproape de mine"

 Oana Pantazi
.

Oana Ioniță a povestit recent, printre lacrimi, că nu-i este deloc ușor după divorț, asta cu atât mai mult cu cât, în urma stabilirii custodiei, băiatul a rămas cu tatăl, în timp ce fiica i-a revenit ei. Acum nu doar părinții sunt despărțiți, ci și frații, iar Oana mărturisește că îi este foarte greu să nu-și știe fiul alături de ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Divorțul dintre Oana Ioniță și Florin Budnaru a venit ca o undă de șoc pentru cei care le admirau povestea de dragoste, pentru că nu s-a știut că au probleme. Ba mai mult, în pandemie se declarau foarte fericiți împreună și se mutaseră la casă nouă, fără a da de înțeles că lucrurile scârțâie între ei. Iată însă că au trecut deja luni bune de când cei doi nu mai formează un cuplu, iar după divorț Oana este încă extrem de afectată. Iată care este motivul!

61254910-scaled-1-copy61254910-scaled-1-copy

Oana Ioniță, dezvăluire în lacrimi despre viața de după divorț

Dacă pe plan profesional Oana Ioniță are numai motive de bucurie, nu același lucru se poate spune despre viața ei personală, coregrafa fiind încă extrem de afectată din cauza divorțului de soțul ei, Florin Budnaru, divorț în urma căruia cei doi copii au familiei au fost despărțiți, fetița rămânând la ea, în timp ce băiețelul locuiește acum cu tatăl lui. Din fericire, Oana a petrecut Crăciunul alături de ambii copii, însă suferă pentru că Maxim, fiul ei, ei nu-i este aproape, așa cum și-ar dori.

Citește și: Oana Ioniță locuiește doar cu fiica după divorțul de Florin Budnaru. Fiul ei a decis să rămână cu tatăl lui: „Am simți uneori că sunt exclusă de Maxim, la un moment dat'

Citește și: Oana Ioniță, umilită în aeroportul din Lisabona, din cauza unui zbor întârziat: „Am stat îngrădiți. Nici la toaletă nu puteam merge'

„Sunt lucruri care fac parte din viața mea, nu am cum să scap. Am trăit experiența divorțului, primului și singurului din viața mea, am trăit momentul ăsta de separare și de un nou început în care trebuie să înțeleg și să văd cum pot să găsesc o variantă în care copiii să fie totuși lângă mine, pentru că Maxim nu-și mai petrece foarte mult timp cu mine (plânge) și îmi e greu. Dar nu vreau să vorbesc despre asta, e final de an și vreau să mă gândesc la lucrurile bune.

De obicei, despărțirea este un lucru negativ în viața fiecărui om și depinde cum se întâmplă. La mine a fost mai dureros pentru că nu îl mai simt pe băiatul meu foarte aproape de mine, dar o am pe fetița mea și încerc să îi ofer tot sprijinul și să fiu lângă ea. Îmi doresc să stau mai mult cu ei și să le ofer timp de calitate', a spus Oana Ioniță la Antena Stars.

De ce a divorțat Oana Ioniță de tatăl copiilor ei

La sfârșitul lunii mai, Oana Ioniță a anunțat divorțul de Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie. După separarea legală, care a avut loc în septembrie, fiica Oanei, Isabel, a rămas în grija mamei sale în timp ce fiul, Maxim, locuiește cu tatăl lui. 

Deși păreau un cuplu fericit și extrem de sudat, Oana Ioniță a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a declarat că Oana Ioniță a mărturisit că ea și Florin Budnaru au luat decizia de a merge pe drumuri separate încă de la sfârșitul anului trecut. În ceea ce privește motivul separării, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor spune că neînțelegerile dintre ea și partener au adus aici.

„Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi. Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor. Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă. Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al jobului, fiecare are altă direcţie’, a spus Oana Ioniță, la momentul respectiv, pentru Spynews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton