Oana Ioniță, dezvăluiri dureroase despre divorț: "Am simțit că nu mai am parte de aceeași iubire, intrasem într-o rutină și..."

 Oana Pantazi
.

După zece ani de căsnicie și doi copii, Oana Ioniță a ajuns la divorț cu Florin Budnaru. Oana a confirmat despărțirea de tatăl fiului ei cu trei luni în urmă, fără a oferi atunci detalii legate de motivele despărțirii. Fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a mai trecut printr-un divorț, în 2011, când a pus punct căsniciei pentru că nu mai exista armonie între ea și David, bărbatul cu care are o fetiță în vârstă de 13 ani acum. Iată ce mărturisește Oana Ioniță despre al doilea divorț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana Ioniță mărturisește că a trecut prin momente grele când a decis să dea divorț de Florin Budnaru, tatăl fiului ei și bărbatul care i-a fost alături timp de 10 ani. Oana și soțul ei s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, iar de atunci au decis să formeze un cuplu. Cei doi au împreună un băiat, Maxim, iar ea mai are o fiică dintr-o căsnicie anterioară. Deși păreau să se înțeleagă foarte bine, relația lor s-a deterioriat și au decis să divorțeze. Dansatoarea a explicat că nu se mai înțelegeau pe plan personal.

61254910-scaled-161254910-scaled-1

Oana Ioniță, dezvăluiri dureroase despre divorț

La finele anului trecut, Oana Ioniță și soțul ei au luat hotărârea de a divorța și, după câte spune ea, nu mai este cale de întors. Rutina și lipsa comunicării și-au spus cuvântul, așa că Oana a decis că a venit momentul să pornească pe drumuri separate, chiar dacă nu i-a fost deloc ușor.

Citește și: Oana Ioniță, umilită în aeroportul din Lisabona, din cauza unui zbor întârziat: „Am stat îngrădiți. Nici la toaletă nu puteam merge'

Citește și:Cum au împărțit Oana Ioniță și soțul ei custodia copiilor, în plin proces de divorț: „Să nu simtă vreo diferență de iubire, de atașament…'

Citește și:Bebelușa Oana Ioniță a câștigat două competiții culinare, dar spune că nu știe să gătească: „Sunt praf la bucătărie. Recunosc, nu am niciun pic de talent!’/ EXCLUSIV

„Am fost foarte rău acum un an. Acum sunt foarte bine. Rău în sensul c-am avut o ușoară depresie, nu știam ce să fac, în ce direcție s-o iau, dacă e corect sau nu. Decizia a fost a mea și mi-a luat un an de zile să depun actele. Am simțit că nu mai am parte de aceeași iubire, intrasem într-o rutină și nu mai găseam acea plăcere de împreună. Plăcerea de a trăi viața la maximum împreună. Eu eram foarte implicată la sală și cu activitățile mele, Florin cu casa, cu Maxim.

Ne-am mutat în casă nouă în pandemie, o perioadă în care multe cupluri s-au redescoperit împreună. Unii au descoperit lucruri bune, alții au văzut că nu pot coexista. Florin era ok, am fi putut să continuăm așa toată viața. Dar atâta timp cât nu simt acea implicare din partea partenerului meu de viață, mai bine singură, a dezvăluit Oana Ioniță pentru OK Magazine.

Oana Ioniță: „Am simțit că nu am suficient suport din partea lui”

Mai mult, Oana a mărturisit și că nu simțea implicare din partea soțului ei, considerând că grija pentru copii și pentru casă nu era de ajuns.

„Da, munceam aproape 12 ore pe zi și am simțit că nu am suficient suport din partea lui. Se preocupa de copii, de casă, dar eu am considerat că nu e suficient”.

Deși muncea mult, Oana nu consideră că ducea greul familiei, dar spune că a realizat că trebuie să facă tot ceea ce o face fericită. Cu toate că recunoaște că soțul ei nu i-a reproșat nimic, spune că relația lor scârțâia și că nu mai aveau o viață comună.

„M-a lăsat să mă duc să-mi fac orele și programul, doar că nu mai avem noi un program, ca și familie. Un program de vacanțe, de ieșit, de mers la film. Simțeam că am nevoie de altceva. Am insistat să mergem și la psiholog, doar că el nu este foarte deschis pe partea asta. N-a fost vorba de altcineva, că el ar fi avut o aventură sau că eu aș fi cunoscut pe altcineva.

Sunt oameni care, la un moment în viață, chiar și după foarte mulți ani, își găsesc alt drum. Partea cea mai grea a fost când am luat decizia, m-am gândit la copii și la faptul că nu vreau să distrug armonia din familie. Dar simțeam că totul este foarte static și nu se mai întâmpla nimic cu viața noastră„, a mai spus ea pentru sursa citată.

Deși nu s-a încheiat divorțul, partajul este 50-50 între Oana Ioniță și Florin Budnaru

De dragul copiilor și din dorința de a avea parte de liniște, Oana Ioniță a ales să împartă bunurile în mod egal, deși contribuția lor a fost diferită. Cei doi soți nu sunt încă divorțați, pentru că nu a ieșit încă actul final.

„Partajul este 50-50 între foștii soți, chiar dacă suma pe care am investit-o eu în casă a fost mult mai mare. Am împărțit-o astfel încât să-și cumpere și el un apartament aproape de noi. Nu am stat foarte mult pe gânduri tocmai pentru că lupta pentru ce era al meu putea să scoată din mine lucruri destul de urâte. Și am zis că nu este cazul să-mi distrug ani din viață.

Am cedat și am acceptat să rezolv lucrurile cât mai repede, de dragul meu și al copiilor. Chiar dacă nu a ieșit cum am vrut eu: Maxim să aibă domiciliul la mine, suma pe care să o scot din casă să fie mai mică… Dar, până la urmă, și-n cealaltă casă o să locuiască copiii, o să aibă locul lor și acolo„, a mărturisit Oana Ioniță pentru OK Magazine.

Oana mărturisește că își dorește ca soțul ei să-și refacă viața la un moment dat, lucru pe care și-l dorește și pentru ea. Vedeta consideră că așa ar fi mai bine și pentru copiii lor.

„Mă gândesc că dacă mă vor vedea fericită, împlinită și plină de viață, și lor le va fi bine. Eu am și experiența vieții lângă mama mea, căreia i-am spus că mi-ar fi plăcut să divorțeze de tata când aveam eu zece ani. Mi-ar fi plăcut să-și trăiască și ea viața într-o anumită formă. Nu trebuie să rămâi toată viața cu un om cu care nu ești bine. Am rămas cu ideea că mama putea să divorțeze când eu aveam zece ani în loc să se chinuie toată viața. Mi-aș fi dorit ca mama să fie fericită și cred că așa gândesc și copiii mei. Cred că vor fi fericiți cu mine fericită și cu tatăl lor fericit. Eu mi-aș mai fi dorit încă un copil, de exemplu, dar Florin nu„, a mai spus ea pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton