Oana Ioniță, detalii despre momentul în care Liviu Vârciu a cerut-o de nevastă, în Ibiza: "Eu nu am mai vorbit cu el de atunci. A fost o perioadă din tinerețea mea și...". De ce l-a refuzat

 Dumba Gabriela
.

Oana Ioniță a vorbit despre momentul în care Liviu Vârciu a cerut-o de nevastă, în Ibiza, acum mulți ani, înainte ca el să se însoare cu Adelina Pestrițu. De fapt, Oana și Adelina erau bune prietene și după ce fosta bebelusă a Cârcotașilor l-a refuzat pe Liviu Vârciu, cântărețul s-a însurat cu prietena ei, un an mai târziu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În urmă cu 20 de ani, Liviu Vârciu s-a îndrăgostit nebunește de Oana Ioniță și a cerut-o de soție în Ibiza, dar s-a lovit de un refuz. Fosta bebelușă a Cârcotașilor nu regretă nici o secundă că l-a refuzat pe artistul de la L.A. și spune că nu a mai vorbit cu el de atunci. În schimb, cu Adelina Pestrițu este și acum prietenă.

dsgddsgd

Oana Ioniță, detalii și despre momentul în care a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu

Oana Ioniță a oferit câteva detalii și despre momentul în care a fost cerută în căsătorie în Ibiza de către Liviu Vârciu.

Nu e dramă, dimpotrivă! Nu a fost nebunie! Noi nu am mai vorbit de atunci. El s-a căsătorit cu Adelina. Între timp, cu Adelina Pestrițu am mai vorbit, am fost inclusiv la nunta ei cu Virgil, unde au dansat fetițele de la școala mea. Mai vorbim când mai avem timp! Chiar găsisem zilele trecute un parfum de la nunta ei în mașina mea.

A trecut ceva timp de atunci, dar l-am ținut amintire! Eu nu am mai vorbit cu Liviu. A fost o perioadă din tinerețea mea și consider că a fost o experiență pentru amândoi. Într-adevăr, el a venit atunci după mine la Ibiza ca să mă ceară de nevastă. Eu am fost șocată și surprinsă, eram acolo în timpul serviciului și nu mă așteptam! Sunt Săgetător, iar când plec la drum cu o idee nu mă schimb!', a declarat Oana Ioniță în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Citește și: Cum a petrecut Irinel Columbeanu de ziua lui de naștere, și ce mesaj i-a transmis Monica Gabor: „Am vorbit cu ea și mi-a spus că…’. Fostul milionar a împlinit 67 de ani

Citește și: Adelina Pestrițu, apariție incendiară în costum de baie, la patru luni după ce a renunțat la implanturile mamare. Reacția fanilor: „Cât de frumoasă ești!’

Oana Ioniță nu regretă că nu s-a măritat cu Liviu Vârciu

Oana Ioniță nu regretă decizia pe care a luat-o atunci, refuzând cererea în căsătorie.

„Nu puteam să plec ca să mă duc să mă căsătoresc. Cred că, în viață, drumul pe care îl ai este cel pe care ți-l canalizezi de la început! Într-adevăr, mai sunt situații unde se întâmplă, din nefericire, să te duci în alte direcții, dar am mers pe instinct!

Instinctul mi-a spus să îmi continui activitatea și să îmi văd de viața mea. Nu, nu am regretat! Mi se părea că nu avem o relație care să ajungă să înceapă cu o nuntă. Nu eram la nivelul respectiv, eram la început! Ne știam de o lună și jumătate.'

De ce crede Oana Ioniță că a ales-o Liviu Vârciu pe Adelina Pestrițu

Oana Ioniță nu a mers în Ibiza cu Liviu Vârciu. Artistul a venit, însă, după ea, a stat câteva zile și i-a făcut și marea propunere. „Aveam părul scurt atunci, cred că asta, în rest eram minunată, ea avea bust și ar mai fi că acolo a fost un pic mai mult (n.r. sentimenelte dintre Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu). Doar că eu nu am încercat să conving pe nimeni. Eu nu am insistat în direcția asta. Voi ați pus întrebarea pentru că nu știați adevăratul răspuns, că, de fapt, am fost cerută și cu inel. Nu a fost să fie. Nu credeam că era momentul.

El în Ibiza nu a fost cu mine. Atunci mi-a făcut surpriză. Eu eram la Ibiza și a venit după mine la Ibiza. A stat trei zile, mi-a făcut surpriză că a venit să mă ceară de soție. Eu i-am zis „Ce? Eu am venit aici să lucrez, nu să mă căsătoresc’. Eu am fost cerută înainte și probabil că s-au schimbat perspectivele. În momentul în care ești refuzat de cineva care arată cum arată, tu îți schimbi perspectivele. Îți cauți altceva’, a mai spus Oana Ioniță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton