Oana Ioniță, mărturisiri în lacrimi după divorțul de Florin Budnaru. Vedeta luptă să-și apropie fiul, din nou, de ea: „Ajung de foarte multe ori să zic: nu mai pot, vreau să renunț! Să facă ce vrea el...”

 Matei Bianca
.

Oana Ioniță a izbucnit în lacrimi la podcast-ul „Te ascult', coordonat de Ilinca Vandici. Cele două femei au abordat un subiect sensibil, iar celebra coregrafă a început să plângă. Vedeta a făcut declarații dureroase, după ce ea și Florin Budnaru au divorțat. Ea nu și-a revenit complet după ce s-a separat de fostul ei partener de viață, iar acum a vorbit deschis despre divorț și despre ce se întâmplă în viața ei în prezent.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

A trecut aproape un an de când Oana Ioniță și Florin Budnaru au divorțat, însă coregrafa nu și-a dorit să vorbească atât de mult despre separare. Ei bine, acum invitată în podcast-ul Ilincăi Vandici, vedeta a vorbit despre despărțire. ea a făcut declarații cu privire la acest subiect sensibil și a izbucnit în plâns.

oana1oana1

Citește și: Oana Ioniță are o relație mai bună cu fiul ei, după ce acesta a rămas în grija tatălui, la divorț: „Am început să reluăm relațiile, să avem timp pentru noi”

Citește și: Cum au ajuns Oana Ioniță și Florin Budnaru la divorț și când au început problemele în mariajul lor: „Am discutat, am încercat să mergem la un psiholog, să luăm o vacanță noi doi, să ne redescoperim. Nu a funcționat”

Citește și: Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani. A venit la un eveniment îmbrăcată într-o rochie superbă, a cântat, a dansat și a făcut show pe scenă ca-n tinerețe / EXCLUSIV

Citește și: La 45 de ani, Monica Bârlădeanu este studentă la Psihologie și a avut o sesiune foarte grea: „Zile în care mă așez la 7.30 dimineața la birou, de unde mă mai ridic la 8 seara”

Oana Ioniță a izbucnit în lacrimi: „Nu mai pot, vreau să renunț!'

Oana Ioniță a vorbit despre despre dificultățile prin care trece după divorțul de Florin Budnaru. Cu ochii plini de lacrimi, celebra coregrafă a mărturisit că preferă să-și petreacă zilele în repetiții extenuante de dans sau de balet decât să facă față provocărilor aduse de separarea de fostul soț și de responsabilitățile privind creșterea fiului lor, Max.

Cu toate acestea, în ciuda dificultăților, Oana Ioniță știe că trebuie să continue să lupte pentru binele băiatului ei.

„Mai bine aș face 12 ore de balet sau de dans sau de orice decât să trec prin aceste situații, dialoguri reîntoarcerea omului, a copilului meu, lângă mine.  Ajung de foarte multe ori în postura în care zic: „Nu mai pot, vreau să renunț!”. Să facă ce vrea el, să se ducă și să stea cu tatăl lui, să ia orice decizie și să vină la mine când dorește.

Dar nu e așa și trebuie să lupt. Nu trebuie să renunț pentru că el are nevoie de mine. De fapt, cel mai important lucru este să am cât mai mult timp cu Max pentru că acest  timp ne aduce mai aproape unul de celălalt. Pentru asta mă lupt!', a spus ea în podcast-ul „Te ascult' al Ilincăi Vandici.

Coregrafa susține că Florin Budnaru l-a întors pe fiul său împotriva ei

Oana Ioniță susține că fostul ei soț, Florin Budnaru, l-a întors pe fiul său, Maxim, împotriva ei. Coregrafa este revoltată pe această situație și trece prin momente dificile, însă încearcă în continuare să fie puternică.

Da, l-a întors împotriva mea. Cu ajutorul doamnei terapeut, domnului avocat, prietenilor, vecinilor încerc să-l aduc în lumea pe care o avea înainte. (…) Ne-am dorit foarte mult o vacanță la Disney și nu doar eu. Eu sunt mare, mi-aș dori în Maldive sau în altă parte. Și-a dorit Isabel și am programat această vacanță, am stabilit cu două luni înainte că vom merge la Disney. Am stabilit zilele, totul era organizat, mai puțIn cu o săptămână când tatăl lui a spus că nu trebuie să meargă și că oricum el a mai fost când era foarte mic. În ultima săptămână a ajuns Maxim să spună că nu-și mai dorește și că este plictisitor la Disney. Pe fundalul acelor replici, Maxim mi-a răspuns cu aceleași cuvinte pe care mi le dăduse tatăl lui cu o săptămână înainte…”, a mai completat vedeta.

Oana Ioniță și Florin Budnaru au divorțat anul trecut

Oana Ioniță și Florin Budnaru au divorțat anul trecut, mai exact pe data de 14 septembrie 2024. Celebra coregrafă și tenorul au avut o relație frumoasă de 10 ani, însă, la un moment dat, au decis că este mai bine pentru amândoi să meargă pe drumuri separate.

Cei doi au împreună un băiat, pe Maxim, acum în vârstă de 10 ani, care în prezent locuiește cu tatăl lui.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton