De ce Oana Ioniță a decis să nu țină legătura cu tatăl biologic al fiicei sale, Isabel: "Nu simte nevoia să-l cunoască pe tatăl ei natural"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Oana Ioniță a decis să nu țină legătura cu tatăl biologic al fiicei sale, Isabel. Oana Ioniță este mama a doi copii, o fetiță pe nume Isaabel și un băiețel Maxim, în vârstă de 12 și, respectiv, 9 ani. Isabel este fiica dansatoarei dintr-o fostă relație, iar Maxim este fiul ei și al fostului soț, Florin Budnaru. Oana Ioniță a explicat de ce i-a spus fiicei sale abia la 12 ani cine este tatăl ei biologic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce Oana Ioniță a decis să nu țină legătura cu tatăl biologic al fiicei sale, Isabel. Oana Ioniță are doi copii de care este foarte mândră, Isabel, dntr-o relație cu un bărbat de origine spaniolă, David, și Maxim, din mariajul cu Florin Budnaru. Rolul de mamă implică adeseori și momente foarte delicate din punct de vedere emoțional, iar Oana Ioniță a fost nevoită să treacă printr-o astfel de situație chiar în prima zi a anului. La data de 1 ianuarie 2023, Oana Ioniță i-a dezvăluit fiicei sale, Isabel, că Florin Budnaru nu este tatăl ei biologic. Iată cum a reacționat fetița Oanei Ioniță, când mama ei i-a făcut această mărturisire.

oana-ionita-divort-copii-9oana-ionita-divort-copii-9

De ce Oana Ioniță a decis să nu țină legătura cu tatăl biologic al fiicei sale, Isabel

Oana Ioniță a avut o relație tumultuoasă cu David, tatăl biologic al Isabelei. Din păcate, povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit și au decis de comun acord ca el să nu facă parte din viața Isabelei. Oana Ioniță a mărturisit la emisiunea lui Măruță că fostul partener, David, și-a dorit să-și vadă fiica.

Citește și: „Îmi este foarte greu să pot avea acces la fiul meu'. De ce nu-și poate vedea Oana Ioniță băiatul, după divorțul de soțul ei, Florin Budnaru

Citește și: Oana Ioniță, dezvăluiri dureroase despre divorț: „Am simțit că nu mai am parte de aceeași iubire, intrasem într-o rutină și…'

Citește și: Pescobar se afișează cu mașini de lux dar este, de fapt, dator vândut la bancă. Afaceristul are poprire pe conturi și a fost executat silit

Citește și: ‘Eu beau o sticlă de șampanie la prânz. Beau de îl bag sub masă pe Băsescu, dar…. Monica Tatoiu, despre tabieturile neașteptate pe care le are la 67 de ani

A avut, am discutat, am zis că mai bine… eu așa mi-am dorit', a mai declarat Oana Ioniță. Dansatoare simte că a scăpat de o povară, mărturisind că i-a fost greu să poarte acest secret.

Când am avut discuția cu ea, ori pentru că i-am explicat situația într-un anumit fel, și m-a lăsat să vorbesc, m-a ascultat cred că jumătate de oră, a respectat dorința mea. Când a concluzionat mi s-a părut surprinzător că nu a zis că vrea să-și cunoască tatăl. Momentan a zis că este foarte bine așa cum este. Nu simte nevoia să-l cunoască pe tatăl ei natural', a mai spus Oana Ioniță.

Cum a decis Oana Ioniță să-i dezvăluie fiicei sale cine este tatăl biologic

Când fiica ei, Isabel avea doi ani, Oana Ioniță l-a cunoscut pe Florin Budnaru, bărbatul de care a divorțatt anul acesta. La acel moment, vedeta a decis să nu-i spună fiicei sale că Florin nu este tatăl ei biologic.

A fost cea mai bună soluție', a declarat dansatoarea, menționând că atât ea, cât și Florin au fost prezenți în momentul în care Isabel a aflat cine este tatăl ei biologic.

„Am încercat timp de ani de zile să deschid subiectul. Fiind un subiect foarte delicat, am vorbit cu câțiva psihologi, cu prieteni, să încerc să găsesc o soluție, să fie cel mai ușor mod prin care copilul să primească vestea. Te gândești, atunci când e un copil mai mic, că nu o să înțeleagă de ce ai făcut asta, de ce nu i-ai spus', a continuat.

Oana Ioniță: „Eu mi-am dorit să păstrez copilul”

Oana Ioniță a mărturisit că nu ține legătura cu tatăl biologic al Isabelei. De asemenea, dansatoarea a spus că îi este în continuare dificil să nu-și vadă copiii împreună, din moment ce după divorț, Maxim a rămas în grija tatălui.

„Eu mi-am dorit-o pe Isabel. Mi-am dorit să păstrez copilul. Da (n.red.: relația nu a funcționat). Nu mi-am dorit să fiu căutată. Am luat o decizie de comun acord prin care trecutul rămâne trecut. Îmi pare rău că am luat decizia (n.red.: să-i spună) atât de târziu', a mai declarat Oana Ioniță.
Nu este în continuare ușor. Este destul de greu să nu-i văd (n.red.: pe Isabel și Maxim împreună). Vreau să-i văd cât mai mult împreună. Vreau să trăiască împreună, să se joace împreună. Isabel îl iubește foarte mult pe Max și îl protejează de fiecare dată când are ocazia', a declarat Oana Ioniță, la Pro TV.

FOTO: Facebook Yt


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton