"A fost ceva cumplit". Oana Lis a chemat pompierii pentru a-și ridica soțul căzut la pământ. Vecinii i-au întors spatele

 Dumitrache Laura
.

Oana Lis și Viorel Lis sunt împreună de 25 de ani și au demonstrat de multe ori că iubirea nu are vârstă. Diferența de vârstă dintre ei este de 35 de ani, dar Oana Lis a rămas alături de partenerul ei chiar și în momentele dificile. Recent, vedeta a mărturisit că Viorel Lis a căzut din picioare și a fost nevoit să cheme o echipă de pompieri pentru a-l ajuta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Viorel Lis, în vârstă de 79 de ani, trece prin momente dificile, din cauza problemelor de sănătate. Acesta este ajutat de soția lui, Oana Lis, 44 de ani, care i-a rămas alături necondiționat. În ultima perioadă, fostul edil al Capitalei se confruntă cu numeroase stări și nevoi, dar Oana Lis îi este aproape mereu.

oana si viorel lis problemeoana si viorel lis probleme

Oana Lis a declarat în nenumărate rânduri că nu este ușor să aibă grijă singură de soțul ei. Vedeta a povestit că recent a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a-l ridica pe Viorel Lis, care era căzut la pământ. Deoarece vecinii nu au vrut să o ajute, Oana Lis a fost nevoită să apeleze la ajutorul salvatorilor.

Citește și: Oana Lis a fost la un pas să divorțeze de Viorel Lis, în trecut: „A fost și problema diferenței de vârstă'

Citește și:Cum se simte Oana Lis, la 3 luni după ce s-a operat de cancer de piele: „Știam că viața e scurtă, mama a murit la 35 de ani. Încă mă recuperez…”

Citește și:„Aranjam cu recepționerele, mă culcam în hol, după canapele'. Cum își câștiga Jean Paler banii la primele lui spectacole la mare și de ce se ascundea de jandarmi, în comunism / EXCLUSIV

Citește și:Drama care i-a marcat viața lui Pepe. Artistul și-a pierdut nepotul într-un accident rutier: „Mi-a apărut în vis…”

Oana Lis a chemat pompierii pentru a-și ridica soțul căzut la pământ

Oana Lis și Viorel Lis formează un cuplu de mai bine de 25 de ani și au dovedit că iubirea nu are vârstă. Între cei doi există o diferență de 35 de ani, iar Oana Lis avea doar 18 ani când l-a cunoscut pe fostul edil. De atunci, a decis să-și petreacă toată viața alături de el. În vârstă de 79 de ani, Viorel Lis se confruntă cu numeroase probleme de sănătate, iar Oana Lis este singura persoană care are grijă de el.

Recent, vedeta a mărturisit că partenerul ei de viață a căzut din picioare și a fost nevoită să cheme o echipă de pompieri să o ajute să-l ridice. Deși a apelat la ajutorul vecinilor, aceștia au fost deranajați și i-au întors spatele.

„Mi s-a întâmplat într-o zi ca Viorel să cadă din picioare, în casă, și să nu pot să îl ridic să îl pun în pat. Atunci m-am dus pe la vecini, am bătut la ușă, i-am rugat să vină să mă ajute și ei au fost foarte deranjați de acest lucru, pentru că mi-au spus că i-am trezit din somn. Așa că am fost nevoită să chem o echipă de la pompieri să mă ajute să îl ridic de jos. A fost ceva cumplit', a declarat Oana Lis, potrivit Click!

Oana Lis: „Viorel merită ce este mai bun”

Indiferent de problemele de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis, Oana Lis este întotdeauna alături de soțul ei. Vedeta a declarat că are probleme financiare, dar nu se plânge și este optimistă. Oana Lis are grijă și de bunica ei, și nu se lasă afectată de problemele zilnice.

Eu am cheltuit foarte mulți bani în această perioadă pentru că totul costă. Nimic nu este gratis. De exemplu, dacă chemi de două ori pe săptămână acasă un kinetoterapeut costă 400 de lei. Dacă chemi un cardiolog acasă trebuie să scot 1.000 de lei din buzunar și tot așa. S-au cheltuit până acum sute de milioane. Am fost și ajutată de cei din jurul meu dar am făcut și economie.

De exemplu nu mi-am mai luat nu știu ce fond de ten care îmi plăcea. Mai scump și am preferat să îmi iau unul mai ieftin și tot așa. Am renunțat la majoritatea lucrurilor mele pentru a face economie.Viorel merită ce este mai bun. În rest este foarte bine, râd de el, glumesc cu el și îl ameninț cu azilul că a văzut pe la televizor unele lucruri și s-a speriat tare. Eu așa sunt, sunt o persoană sufletistă. Eu am grijă și de bunica mea. Îi trimit pachet, pastile și ce îi mai trebuie ei. Și nu doar ei, ci și la un nevoiaș, de pe stradă, când pot îi dau de mâncare', a mai spus Oana Lis.

Oana și Viorel Lis sunt împreună de 25 de ani

Oana și Viorel Lis sunt căsătoriți din 2011, iar relația lor a fost una controversată. Inițial, cei doi au fost prieteni, iar Oana Lis era curtată de numeroși bărbați cu statul social bun. Cu toate astea, ea l-a ales pe Viorel Lis, iar acum au o relație frumoasă.

La început am fost doar prieteni, nu era nimic sexual. Eu am văzut persoana aceea de siguranță. Mi-am dat seama că dacă am să fiu cu el, tatăl meu nu mai putea să mă rănească niciodată, că e un om puternic.Mi-a câștigat încrederea. Pentru că a avut răbdare cu mine. Erau și alți bărbați care se țineau după mine și cu funcții, oameni de afaceri. Dar Viorel a avut răbdare cu mine', a declarat Oana Lis, în cadrul emisiunii „În Oglindă'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton