"A vrut să ne dea foc, devenise un monstru". Oana Lis a fost abuzată sexual de tatăl ei, pe când avea 11 ani

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Lis a fost abuzată sexual de tatăl ei, pe când avea 11 ani. Oana Lis, soția fostului edil al Capitalei, a vorbit despre cel mai traumatizant episod al vieții ei, care a marcat-o profund, abuzurile suferite din partea tatălui, atunci când era o copilă de 11 ani. Oana a făcut mărturisiri tulburătoare despre tatăl violent care le agresa atât pe ea, cât și pe mama ei, iar într-un acces de furie a vrut chiar să lea dea foc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Lis a fost abuzată sexual de tatăl ei, pe când avea 11 ani. Oana Lis, 43 de ani, este o femeie greu încercată de viață. În prezent, îl îngrijește pe soțul ei, Viorel, fostul primar al Capitalei și se descurcă foarte greu cu banii. Totuși perioada cea mai grea a vieții ei a fost copilăria, când a suferit abuzuri de nedescris chiar din partea tatălui ei. Oana Lis a făcut confesiuni tulburătoare la podcastul „În Oglindă”, unde a relatat că tatăl ei a abuzat-o sexual de la vârsta de 11 ani, apoi când a împlinit 13 ani, părintele ei a vrut să o vândă unui bărbat de 30 de ani, sub pretextul mariajului.

oana-lis-verighetaoana-lis-verigheta

Oana Lis a fost abuzată sexual de tatăl ei, pe când avea 11 ani

Oana Lis se poate considera o adevărată supraviețuitoare. Ea a povestit la podcastul „În Oglindă” ororile copilăriei care au marcat-o pe viață. Ea a crescut cu un tată extrem de violent, care le-a bătut cu bestialitate pe ea și pe mama ei. Acesta a aubuzat-o sexual pe Oana, când ea avea doar 11 ani, iar la 13 ani, acesta a vrut să o vândă unui bărbat mult mai în vârstă.

Citește și: „L-am prins cu cineva în primii ani”. Oana Lis, dezvăluiri despre infidelitatea în relația cu Viorel Lis

Citește și: Oana Lis a fost atacată și mușcată de o haită de 20 de câini: „Am rămas cu o fobie, o frică toată viața”

Îl ascultam, îmi era foarte frică de el. Eu aveam 13 ani, iar tata mi-a prezentat un bărbat peste 30 de ani, să mă căsătoresc cu el. Posibil să fi existat o înțelegere financiară. Eu acum când vorbesc este și o femeie în mine și un copil rănit și meseria de psiholog pe care o practic, adică văd din mai multe perspective. Ani de zile am văzut din partea de copil rănit. De la 11 ani când m-au luat înapoi să am grijă de fratele meu, tatăl meu m-a abuzat și sexual. Lucrul ăsta l-am ascuns când eu am venit în București și cumva mi-am băgat în cap că nu s-a întâmplat. El m-a manipulat, pentru că un om care a făcut pușcărie știe să manipuleze. M-a manipulat în așa fel încât mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi.”, a povestit Oana Lis.

Oana Lis: „A aruncat benzină pe mine”

Oana Lis nu poate uita teroarea prin care ea și mama ei au trecut, din cauza violențelor tatălui. Unul dintre cele mai dure momente a fost atunci când acesta, într-un acces de furie, a încercat să le dea foc.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Nadia Comăneci la Grammy 2023 și cine a însoțit-o. A atras toate privirile pe covorul roșu!

Citește și: „Mi-am pierdut busola, dar am ținut jurnalismul sus'. Ioana Cosma, prima reacție după ce a fost concediată de la PRO TV

„Am un flash cu mama mea, tata o bătuse cu un baros, arăta ca un dalmațian. Am chemat salvarea pentru că era inconștientă. A fost un episod în care el a vrut să ne dea foc. Eram în pijama, a aruncat benzină pe mine și am avut noroc că stăteam la parter, am sărit pe geam.„, a mai adăugat Oana Lis, în podcast.

Oana Lis: „Dacă chemam poliția, tot pe noi ne amenda”

Ajunsă la maturitatea, Oana Lis a apelat la terapie pentru a vindeca o parte din rănile provocate de tatăl său. Soția lui Viorel a devenit ea însăși psiholog și a reușit să înțeleagă mai bine ce anume s-a petrecut în copilăria ei.

Tata era băut, dintr-un om violent, devenea și mai violent. Tata devenise un monstru. Chiar dacă chemam poliția, tot pe noi ne amenda, trebuia să rog vecinii să cheme poliția, ca să nu ne certe pe noi. Nu simțeam că am pe nimeni care să mă ajute. Acum, ca și psiholog, îmi dau seama că avea nevoie să renunțe la alcool, de tratament psihiatric. Omul era cu probleme.”, a mărturisit Oana Lis.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton