Oana Lis a publicat o imagine cu Viorel Lis, la cazinou, jucând la păcănele: "Minuni de Sărbători". Cum au reacționat internauții

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Lis a publicat o imagine cu Viorel Lis, la cazinou, jucând la păcănele. Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a avut mari probleme de sănătate, acum ceva timp, fiind internat în stare gravă în spital. Din fericire, se pare că Viorel se simte ceva mai bine, așa că soția sa, Oana Lis, i-a făcut o surpriză de Sărbători și l-a dus într-un cazinou. Oana Lis chiar l-a fotografiat pe Viorel în timp ce juca la aparate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Lis, 44 de ani, și Viorel Lis, 79 de ani, fostul primar al Capitalei, au traversat o perioadă destul de grea. Suferințele celor doi au fost cauzate atât de problemele de sănătate ale lui Viorel Lis, cât și de lipsa acută a banilor. Chiar atunci când păreacă nu mai este nimic de făcut, starea lui Viorel Lis s-a îmbunătățit conisderabil, astfel că Oana l-a scos pe fostul edil în oraș. Nu oriunde, însă, ci la un cazinou, unde l-a fotografiat în timp ce juca la aparate.

415280628_18398695117065268_4740667324015003162_n415280628_18398695117065268_4740667324015003162_n

Oana Lis a publicat o imagine cu Viorel Lis, la cazinou, jucând la păcănele

După o lungă perioadă de suferință, iată că a răsărit soarele și în cuplul Viorel și Oana Lis. Fostul primar al Capitalei a fost în stare foarte gravă anul trecut, iar Oana Lis i-a stat mereu alături și l-a ajutat în privința tratamentului. Se pare că eforturile Oanei au dat roade, chiar de Sfintele Sărbători, căci fostul primar al Capitalei se simte mult mai bine. Oana Lis a ieșit în oraș cu Viorel Lis și au mers împreună într-un mic cazinou, unde fostul primar, îmbrăcat elegant, la cămașă și pantaloni, a jucat la păcănele, amintindu-și de vremurile de odinioară. Soția sa, Oana, a fost teribil de impresionată de pofta de viață a lui Viorel Lis, așa că a imortalizat momentul printr-o fotografie, pe care a postat-o pe social-media.

Minuni de sărbători!!!„, a scris Oana Lis, în dreptul imaginii.

Citește și: Sânziana Negru a dezvăluit ce echipă nu îi place de la America Express, după ce ea și Laura Giurcanu au câștigat competiția: „Nu îmi place de…”

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj: „Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată, dar…”

Citește și: Marina Almășan, la doi ani de la moartea lui Victor Socaciu: „Fiul meu a rămas fără tată. Am povestit puțin despre asta, împreună, am depănat amintiri”

Citește și: „Noi ne căsătorisem în august și locuiam separat, eu la mine la apartament, soția mea la apartamentul ei. Ne-a certat duhovnicul. Prin ce peripeții au trecut Jorge și soția lui la începutul căsniciei

Care au fost reacțiile fanilor, la fotografia cu Viorel Lis în cazinou

La puțin timp după ce Oana Lis a postat imaginea cu Viorel Lis, în cazinou, fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii. Unii au criticat-o pe Oana Lis că l-a adus pe soțul ei într-un astfel de loc, pe când alții au înțeles faptul că ea a dorit să-i facă o mică bucurie soțului bolnav.

„Doar aparatele îl mai țin în viață/ Te vaiți că nu ai bani de medicamente pentru Viorel, medicamentul cel mai bun: păcănelele, pe aparat o să moară/ Dacă acolo se simte bine și se relaxează de ce nu!/ Și daca îi plac păcănele vă sărăcește pe voi? Orice ar face el a fost, este și va fi în toate, unde scrii numele lui apare, daca scrieți numele vostru apare pe undeva?/ A intrat pensia?', sunt doar câteva dintre reacțiile care au apărut la postarea publicată de Oana Lis cu soțul ei, Viorel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton