Reacția Oanei Lis, după ce Irinel Columbeanu a plecat din azil și s-a pozat într-o locație de lux: "Și pe mine când mă duci?"

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Lis, reacție după ce Irinel Columbeanu a plecat din azil și s-a pozat într-o locație de lux. Recent, Irinel Columbeanu a avut parte de o surpriză de la un prieten apropiat, care l-a scos din azil și l-a dus la munte, pentru câteva zile. Fostul milionar s-a pozat într-un club de fițe dintr-o stațiune montană, iar Oana Lis a reacționat în mod neașteptat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fostul milionar Irinel Columbeanu, 66 de ani, își petrece zilele în azil, după ce și-a pierdut întreaga avere. Departe de fiica sa, Irinuca, și fosta soție, Monica Gabor, Irinel mai este vizitat doar de câțiva apropiați, din când în când. Recent, unul dintre puținii prieteni ai lui Irinel Columbeanu, Sorin Mărcuș, l-a dus pe fostul afacerist într-o mică excursie la munte. Cei doi s-au oprit într-o locație de lux dintr-o stațiune montană, unde Irinel Columbeanu s-a pozat ca pe vremurile bune. Imaginea a generat o mulțime de reacții pe social-media, iar cea care a comentat a fost chiar Oana Lis. Iată ce a spus soția lui Viorel Lis!

427994898_7005097616233707_5914298680333812149_n-1427994898_7005097616233707_5914298680333812149_n-1

Oana Lis, după ce Irinel Columbeanu a plecat din azil și s-a pozat într-o locație de lux

Irinel Columbeanu a profitat din plin de o vacanță la munte, după ce prietenul său, Sorin Mărcuș, s-a oferit să-l scoată din azil și să facă o schimbare de peisaj. Plimbarea i-a prins bine fostului milionar, mai ales că a ajuns și într-o locație de lux, ceea ce i-a readus zâmbetul pe buze. Sorin Mărcuș a ținut să împărtășească pe internet câteva imagini cu Irinel Columbeanu.

Citește și: Irinel Columbeanu, replici acide pentru cei care i-au spus că se face de râs prin ultimele sale apariții: ‘Ramolit ești tu, amărășteanule…’

Citește și: Irina Columbeanu s-a angajat ca ospătăriță, la un restaurant italian din Los Angeles, și își ajută tatăl cu bani: „A învățat să facă bani pe munca ei'

Cea care comentat, în mod neașteptat, a fost chiar Oana Lis, soția lui Viorel Lis, generând un schimb de replici neașteptat:

Și pe mine când mă duci? N-am mai fost la munte de 7 ani', i-a scris Oana Lis

Sorin Mărcuș i-a răspuns: „Te duc. Te lasă Vio cu mine?'.

„Păi de ce să n-o lase, Sorine?', a spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a petrecut într-o locație de fițe din Poiana Brașov

Sorin Mărcuș i-a oferit lui Irinel Columbeanu un sejur de câteva zile în Poiana Brașov, ca-n vremurile bune, când era milionar și își permitea astfel de destinații. Afacerisul le bate obrazul celor care l-au uitat pe Iri de când a ajuns la azil și susține că el îi este recunuscător pe veci pentru că l-a ajutat de fiecare dată la nevoie.

„Azi e vorba despre el, un OM care DA, a greșit mult în viață si e conștient de asta, iar acum e singur și nu mai are pe nimeni, nu mai are nimic, doar pereții azilului. Prietenii care nu de mult făceau cărare' la petrecerile lui, majoritatea l-au uitat… de, nu mai are nimic de oferit…

Îmi amintesc când eu eram mic' si el era mare', de multe ori mi-a deschis porțile casei lui si asta mă face sa nu-l uit si să-i fiu recunoscător. Sănătate sa ai Iri si liniște in suflet, atâtea zile cât Dumnezeu îți va mai da pe acest pământ!', a fost mesajul lui Sorin Mărcuș, postat pe Facebook, alături de o fotografie cu el și Irinel.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton