Oana Lis își vinde și hainele pentru a-l ajuta pe soțul ei: ”Nu am nevoie de ele, nu merg nicăieri. Viața mea e acasă, clinici medicale...” Până acum, a vândut foarte multe obiecte din casă / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Oana Lis continuă să-și vândă lucrurile din casă pentru a-l ajuta pe soțul ei, Viorel Lis. Vedeta spune că nu o interesează părerea celor din jur și face tot ce-i stă în putință pentru bărbatul iubit. Oana Lis își vinde acum chiar și hainele, pentru a face rostd e bani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Lis continuă să-și vândă lucrurile din casă pentru a-l ajuta pe soțul ei, Viorel Lis. În plus, vedeta a povestit că multe persoane o ceartă că umblă aranjată. În replică, ea le spune că în 2024 mulți sunt la patru ace, dar în depresie.

280507117_10222652179799450_2715401586835749028_n280507117_10222652179799450_2715401586835749028_n

Citește și: Oana Lis nu mai face față cheltuielilor. Vedeta a scos la vânzare crucea lui Viorel Lis de la Săpânța: „Nu cred că mai are cineva din lume”

Citește și: „Pe mine m-a impresionat situația domnului Irinel Columbeanu”. Oana Lis a vorbit la telefon cu fostul afacerist/ Cum a reacționat soțul ei, Viorel Lis

Citește și: Magda Catone, despre căsnicia cu regretatul Șerban Ionescu. Cum a cerut-o în căsătorie: „Ne uitam la el ca la un personaj, o persoană de neatins. Mama a fost foarte îngrijorată cum de mă mărit așa…' / EXCLUSIV

Citește și: „Vreau ca oamenii să mă recunoască pentru cine sunt eu și pentru munca mea, nu pentru numele lui tata. Niciodată nu…”. Cum gestioneaza Carmina Vârciu celebritatea tatălui său și cum se înțelege acum cu Liviu Vârciu / EXCLUSIV

Oana Lis continuă să-și vândă lucrurile din casă pentru a-l ajuta pe soțul ei, Viorel Lis

Blondina a scos la vânzare chiar și o parte din hainele pe care le poartă ea și susține că unele persoane o ceartă că este aranjată. Ea a ieșit din casă la îndemnul lui Viorel Lis, care i-a spus să meargă la evenimentul Andreei Marin de la Palatul Parlamentului.

'Unii oameni mă condamnă pentru că mă fardez sau că îmi fac unghiile. În 2024 ar trebui să știm că un om poate să fie aranjat și să aibă depresie. Noi avem o mască socială, nu pot să vin în halat la un eveniment, nespălată și nearanjată. E un minim de efort pe care îl facem, cu bani puțini. Și cred că româncele știu asta', a declarat Oana Lis, pentru viva.ro.

Blondina iese rar din casă și face asta la îndemnul soțului ei, Viorel Lis, de care se preocupă îndeaproape. 'Viorel mă îndeamnă să mai ies din casă. Fiecare zi este o victorie. media de viață în România e 74 de ani, el a depășit-o și spune că e cu ajutorul lui Dumnezeu', a mai spus Oana Lis.

'M-au ajutat exact persoanele la care nu mă așteptam…'

Oana Lis spune că au ajutat-o persoane de la care nu se aștepta. Chiar dacă Viorel a ajutat multă lume, Oana susține că ajutorul nu vine neapărat înapoi de acolo de unde te aștepți.

'M-au ajutat exact persoanele la care nu mă așteptam și le mulțumesc pe această cale. Tot săracul te înțelege. Viața mi-a arătat că nu trebuie să ai așteptări. Și eu am ajutat multă lume. Ajutorul nu vine de la cine te aștepți, dar vine', a mai spus Oana Lis.

Oana Lis își vinde și hainele pentru a-l ajuta pe soțul ei: 'Îmi păstrez câteva haine să mă duc pe la mall…'

Oana Lis continuă să-și scoată la vânzare diverse obiecte, pentru a-l ajuta pe Viorel Lis. Ea își vinde inclusiv hainele pe care le are și spune că mai păstrează doar câteva pentru o ieșire în oraș.

'Îmi păstrez câteva haine să mă duc pe la mall, în rest le vând pe toate! Nu mai am nevoie de ele, nu merg nicăieri. Viața mea e acasă, farmacie, clinici medicale si puțin mall. Cred că mă bag în live pe tic-tok zilele astea să le dau.', a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis nu mai face față cheltuielilor. Vedeta a scos la vânzare crucea lui Viorel Lis de la Săpânța: „Nu cred că mai are cineva din lume”

Oana Lis a început să scoată la vânzare mai multe obiecte din casă, în urmă cu o lună. Ea a spus că vinde inclusiv crucea primită de Viorel Lis de la Săpânța.

Ea și-a întrebat urmăritorii ce preț ar da pe anumite obiecte cu însemnătate specială. „Cu cât să vând crucea aceasta?….Dați-mi păreri, vă rog. Nu cred că mai are cineva din lume acasă cruce de la Săpânța și maestrul care a făcut-o, un om minunat, nu mai e printre noi. Aș pune-o pe Vinted, că ziceți că e internațional site-ul‘, a anunțat Oana. 

Foto: facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton