Oana Lis a fost traumatizată de părinții săi în copilărie: „Cei mai groaznici ani din viața mea”

 Martin Lorena
.

Oana Lis a fost traumatizată de părinții săi în copilărie. Oana Lis este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a intrat în atenția publicului după ce a început relația amoroasă cu actualul său soț, Viorel. Cu toate că despre ea se știu multe, puțini sunt cei care cunosc detalii din viața ei de dinainte de faimă. Acum, într-un interviu, ea a povestit cu durere în suflet, traumele copilăriei sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce relație a avut Oana Lis cu părinții săi, în copilărie. Oana Lis a oferit recent un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care a avut-o cu părinții săi în copilărie. Se pare că soția lui Viorel Lis nu a avut foarte mult noroc în primii săi ani din viață. Blondina a povestit, cu durere în suflet, agresiunile la care era supusă de tatăl său, dar și neglijența de care a dat dovadă femeia care i-a dat viață.

Oana-Lis-„Oana-Lis-„

Aceasta a povestit atât detalii referitoare la mama sa, cât și despre comportamentul pe care tatăl ei îl avea. Iată declarațiile emoționante făcute de soția lui Viorel Lis.

Citește și: Drama trăită de Oana Lis. Și-a pierdut mama în copilărie, iar tatăl a violat-o: „Cei din familia mea nu au crezut'

Citește și: Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta’

Citește și: Oana Lis, despre drama pe care o trăiește Viorel Lis:„Nu este paralizat, dar are pareze

Citește și: Viorel Lis și-a făcut testamentul. Oana Lis: „Eu decid ce facem cu banii’

Oana Lis a fost traumatizată de părinții săi în copilărie

Oana Lis a fost traumatizată de părinții săi în copilărie. Oana Lis a început interviul vorbind despre anii petrecuți alături de părinții ei. Se pare că amintirile pe care blondina le are sunt extrem de întunecate, din cauza traumelor pe care aceștia i le-au provocat.

„Eu am trăit doar doi ani de zile cu părinții mei. Au fost cei mai groaznici ani din viața mea și mă bucur sincer că au fost doar doi. Am prins însă câțiva ani de copilărie frumoasă la străbunica mea, la țară. Și apoi, în adolescență, când stăteam la bunica. Dar multe amintiri frumoase nu am, din cauza traumelor din copilărie', a început ea interviul pentru FANATIK.

Aceasta nu a avut o relație apropiată nici cu mama, dar nici cu tatăl său. Ea recunoaște că nu a primit iubirea și afecțiunea femeii care i-a dat viață, iar din acest motiv nu a existat o apropiere între cele două. Mai mult decât, la doar două săptămâni, vedeta a fost lăsată de mamă în grija străbunicii sale.

„În afară de faptul că mi-a dat viață, altă relație nu am avut cu mama. Așa a ales Dumnezeu, să mă nasc în familia asta. Oamenii consideră că, alături de părinți, copiii trăiesc lucruri frumoase, dar în cazul meu este doar o proiecție. Am foarte puține amintiri cu mama, m-a dat de la două săptămâni la străbunica mea și am mai stat cu ea acei doi ani când străbunica mea era bolnavă', a mai spus ea.

„Mulți ani am făcut terapie ca să găsesc aceste urme de iubire din partea ei'

Oana Lis a recunoscut că a făcut mulți ani de terapie pentru a găsi iubirea mamei sale. Ea a menționat că deși femeia care i-a dat viață, nu și-a arătat dragostea, ea a încercat să o vadă în fiecare gest.

„Îmi aduc aminte că aveam 13 ani și apăruseră oracolele. Primisem unul de la o colegă și m-am dus la mama să o întreb ceva ce nu înțelegeam acolo. Mi-a răspuns vag că o să înțeleg când o să fiu mai mare. Și am îmbrățișat-o. Oricât de rău a fost, când te gândeșți la mamă tot copil ești și tot vrei să ști că ai fost iubit. Mulți ani am făcut terapie ca să găsesc aceste urme de iubire din partea ei', a mai spus ea pentru sursa citată.

Mama Oanei Lis s-a stins din viață când blondina avea doar 13 ani, iar fratele său 3. Din acest motiv, ea și-a luat în serios rolul de părinte.

„Relația cu fratele meu a fost o relație foarte puternică. Când a murit mama eu aveam 13 ani și fratele meu 3, așa că a trebuit să preiau imediat rolul de mamă. O aveam pe bunica și pe mătușa de la Bucureșți, dar eu eram cea care mergea la ședințele cu părinții, eu veneam să-l iau și să-l duc la școală. Alături de el m-am maturizat rapid', a spus ea.

Ce relație a avut Oana Lis cu tatăl ei

Relația Oanei Lis a fost problematică atât în privința mamei, cât și a tatălui. Se pare că bărbatul care i-a dat viață o agresa fizic de fiecare dată când consuma alcool.

„Pentru mine cea mai mare frică era când venea tata beat acasă. Se schimba totul, nu știam ce se va întâmpla. Făcea scandal, ne bătea' a spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton