Motivul pentru care Oana Lis nu mai pleacă deloc în vacanțe: ”Aș putea să plătesc pe cineva să stea cu Viorel, dar nu...” Ce spune despre oamenii care o critică / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Motivul pentru care Oana Lis nu pleacă nicăieri vara aceasta. Deși îi plăcea foarte mult să meargă pe litoral, vedeta a renunțat la vacanțe de dragul soțului ei. Protagonista noastră a mărturisit că, în ultimul timp, a ieșit rar din casă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Oana Lis spune că vara aceasta, la fel ca anul trecut, nu va pleca nicăieri, într-o vacanță, ci preferă să stea cu soțul ei, Viorel Lis, care este bolnav.

280507117_10222652179799450_2715401586835749028_n280507117_10222652179799450_2715401586835749028_n

Citește și: Oana Lis își vinde și hainele pentru a-l ajuta pe soțul ei: 'Nu am nevoie de ele, nu merg nicăieri. Viața mea e acasă, clinici medicale…' Până acum, a vândut foarte multe obiecte din casă / EXCLUSIV

Citește și: Oana Lis nu mai face față cheltuielilor. Vedeta a scos la vânzare crucea lui Viorel Lis de la Săpânța: „Nu cred că mai are cineva din lume”

Citește și: Cum se descurcă Adela Popescu și Radu Vâlcan cu băieții lor și ce provocări întâmpină: „Părinții de trei sunt depășiți de multe ori. Chiar o rog, mai în glumă, mai în serios, să reia alăptarea' / EXCLUSIV

Citește și: Marius Bodochi dezvăluie cele mai mari regrete. Unul are legătură cu fiul său: „Îți lasă goluri și ai sezația că teatrul, filmul sau televiziunea le pot umple. Niciodată' / EXCLUSIV

Motivul pentru care Oana Lis nu pleacă nicăieri vara aceasta

Oana Lis a fost prezentă la lansarea de carte a artistei Lorraine (Luminița Baicu-n.r.), unde a mers la îndemnul soțului ei, Viorel Lis. Într-un interviu pentru viva.ro, blondina a mărturisit că nu va pleca nicăieri vara aceasta, deși soțul ei o îndeamnă să iasă din casă.

'Am venit aici la lansarea cărții Luminiței Baicu. M-am simțit foarte bine. Chiar îmi era dor să stau cu oamenii și cu energie bună. Mă bucur că am venit, chiar dacă unii mă judecă pentru că mă plâng că am un soț bolnav, apoi pentru că mă rujez sau pentru că îmi fac unghiile. Mi se pare că lumea caută să te judece din nimicuri. Dar sunt și eu om și am nevoie să mă încarc cu energie bună, am nevoie să socializez, să fiu bine, ca la rândul meu să-i susțin pe Viorel și pe bunica mea.', a declarat Oana Lis, pentru viva.ro.

Oana Lis: 'El a insistat să mai ies din casă'

Oana susține că îi face poze lui Viorel de la evenimentele la care participă, fie îl sună de acolo cu apel video, ca să-l mai scoată și pe el din starea obișnuită și să se simtă bine.

'Îi mai fac poze, îi mai trimit imagini de aici… El a insistat să mai ies din casă. Când iubești pe cineva îi vrei binele. Eu îi vreau binele lui, iar el, mie. Tot timpul m-a susținut, așa că a venit momentul acum să îl susțin și eu pe Viorel.', a spus Oana Lis.

Blondina susține că te poți îmbrăca frumos și că te poți îngriji și cu bani puțini. Spune că acum, ea preferă culorile vii, pentru a avea o stare bună.

'Știi părerea mea, că poți arăta bine și cu bani puțini. Cineva mi-a lăudat cerceii care sunt ca niște botoșei și au costat 25 de lei, dar și sandalele pe care am dat 60 de lei, nu câteva sute de lei, cum poate ar crede careva. Toată viața m-am îmbrăcat colorat. Dacă vezi pe cineva în negru, parcă te deprimă.', a mai declarat Oana Lis, pentru viva.ro.

Oana Lis: 'Nu merg în vacanță!'

'Nu merg în vacanță. Nu mai plec nici la mare. Nici anul trecut nu am fost. Eu nu spun asta pentru a mă victimiza, ci pentru că este realitatea mea. Este ceea ce trăiesc eu acum. Sigur că poate aș putea să plătesc pe cineva să stea cu Viorel, dar nu mă simt bine. El mi-a spus să plec măcar pentru câteva zile la mare, dar nu mă duc. Mie, chiar și la evenimente când ies, îmi este greu, pentru că noi mereu ieșeam împreună. Dar asta este viața. Totuși, în vacanță m-aș simți rău să plec fără el.', a mai spus Oana Lis.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton