Oana Matache era căsătorită când l-a întâlnit pe Radu Siffredi: "Nu știa că exist / Îmi răspundea la două zile". Cum a început relația dintre cei doi

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Matache era căsătorită când l-a întâlnit pe Radu Siffredi. Povestea de dragoste dintre Oana Matache Radu Siffredi a fost considerată atipică, însă, ulterior, au reușit să demonstreze că se iubesc cu adevărat. După ce au trecut cu bine peste valul de critici de la începutul relației, Oana Matache a spus cum ea și Radu s-au întâlnit pentru prima dată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Matache și Radu Siffredi au trecut prin momente dificile la începutul relației, când amândoi au fost aspru judecați și criticați. Oana a decis să pună capăt căsniciei de șapte ani cu Răzvan Miheț, alături de care este mama a doi copii, iar din această cauză cei doi îndrăgostiți au atras unele critici. Radu Siffredi a ignorat însă valul de hate și a rămas alături de partenera lui. Divorțul dintre Oana Matache și fostul soț Răzvan Miheț a fost pronunțat în luna aprilie a anului trecut la câteva luni după ce se despărțiseră. Oana și Radu a vorbit, în cadrul matinalului ‘Neața cu Răzvan și Dani despre momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată.

Radu-SiffrediRadu-Siffredi

Oana Matache era căsătorită când l-a întâlnit pe Radu Siffredi

Oana Matache și Radu Siffredi trăiesc o poveste de iubire de un an de zile, iar publicul are ocazia să îi cunoască mai bine în cadrul emisiunii Power Couple de pe Antena1. Invitați la matinalul „Neața cu Răzvan și Dani”, Oana a mărturisit că l-a văzut pe Radu pentru prima dată la filmarea unui clip, iar acesta habar nu avea cine este.

Citește și: Gina Matache și fiica ei, Oana, s-au împăcat după conflictul legat de noul iubit al artistei: ‘Nu vreau să intru cu bocancii în viața copilului meu. Nu pot sta supărată…

Citește și: Cum se înțeleg Radu Siffredi și copiii Oanei Matache, după ce mama vedetei l-a acuzat că ar fi o influență nocivă. Imagini adorabile cu micuții și partenerul vedetei

Citește și: Oana Pellea împlinește 62 de ani: „Atunci, acolo, am ştiut că mi s-a schimbat viaţa…'. Gestul nebunesc pe care l-a făcut din iubire

Citește și: Oana Zăvoranu, primele declarații după ce a ieșit de la procesul în care este acuzată de șantaj: „Nu am nicio speranță, am certitudinea că…'

'Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul
Bucureștiului'
, a povestit Oana, invitată alături de iubitul ei la Neatza cu Răzvan și Dani. 'Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni', a mai povestit ea.

'Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă', a completat Radu despre începutul relației lor, pe care îl descriu 'în stilul generației Z'.

Care sunt defectele pe care Oana și Radu și le reproșează celuilalt

În cadrul showului „Power Couple Românian – La bine și la greu”, Oana și Radu au spus și ce reproșează cel mai des celuilalt. Oana și Radu mărturisesc că micile ciudățenii ale fiecăruia dintre ei nu au făcut decât să-i apropie și mai mult.

'Pe cât de tare mă enervează acest lucru la ea, cred că este, în același timp, și cel mai
simpatic defect: sunt momente în care Oana este aeriană
', dezvăluie Radu.

'În ultima vreme, îi reproșez lui Radu că nu este foarte ordonat cu hainele lui și că nu-și asumă unele greșeli pe care le face', dă replica Oana.

FOTO: Instagram ANTENA 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton