Oana Matache s-a afișat iar în compania lui Radu Siffredi, după zvonurile despărțirii. Ce a postat pe Internet sora Delia Matache

 Calin Maria Bianca
.

Oana Matache, în compania lui Radu Siffredi, după zvonurile despărțirii. Ce a postat pe Internet sora Delia Matache. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Matache a divorțat de soțul ei, cu care are și doi copii, iar la scurt timp și-a refăcut viața amoroasă cu Radu Siffredi. Cei doi postau zilnic poze sau video-uri împreună, însă în ultimul timp fanii au observat că acest lucru nu se mai întâmplă, astfel că zvonurile despărțirii au început să curgă în mediul online. Totuși, iată ce au postat cei doi astăzi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Matache s-a afișat mai mult singură în ultimele zile, iar Radu Siffredi a dispărut de pe rețelele de socializare, așa că mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu ei și cu relația lor. În timp ce mulți au explicat că s-au despărțit, mai ales după scandaluri în care au tot fost implicați cu familia ei, cei doi erau departe de aceste gânduri, de fapt, iar la mijloc era cu totul și cu totul altceva.

whatsapp-image-2023-04-20-at-15.24.05whatsapp-image-2023-04-20-at-15.24.05

Mai concret, Radu Siffredi s-a ales zilele trecute cu mai multe raport-uri la contul său de pe Instagram, astfel că i-a fost blocat accesul. Prin urmare, lipsa sa de pe rețelele de socializare este din cauza faptului că nu mai avea acces la propriul cont. Cei doi au infirmat zvonurile despărțirii azi, după ce s-au fotografiat din nou împreună.

Citește și: Noi imagini cu Oana Matache și Radu Siffredi. Cum s-au pozat într-un magazin de haine vintage

Citește și: Delia a fost confundată pe stradă cu sora ei, Oana Matache: 'Oh, mămicule, dar ce micuță ești, la televizor pari mai mare'. Cum a reacționat artista

Citește și: „Plângeam când nu mă vedea nimeni”. Gabriela Prisăcariu a suferit de depresie după ce a născut

Citește și: A murit Victor Nunweiller, unul dintre cei șapte frați care au scris istorie la Dinamo. De la ei a pornit porecla „Câinii roșii”

Oana Matache, în compania lui Radu Siffredi, după zvonurile despărțirii

Oana Matache nu a vrut să lase loc de speculații sau de interpretări și nici să creeze controverse, așa că recent s-a filmat din nou în compania iubitului ei, Radu Siffredi. Mai mult decât atât, îl și ajută cu promovarea noului cont de Instagram, după ce cel vechi i-a fost blocat și nu mai are acces, acesta fiind motivul absenței salle din mediul online. Totodată, pentru a demonstra că totul este la fel de bine și frumos între ei, în glumă, Oana Matache l-a numit „loser', adică 'ratat„.

Deși s-a tot zvonit că nu ar mai forma un cuplu din diverse motive, cei doi au infirmat aceste speculații și au demonstrat tuturor că în continuare povestea lor de dragoste este una foarte frumoasă.

De ce a divorțat Oana Matache de tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț

După ce s-a a flat că Oana Matache și soțul ei divorțează, majoritatea au avut de comentat pe seama acesti subiect, mai ales că ea și-a refăcut viața la scurt timp după despărțire. Ei bine, frumoasa soră a Deliei a explicat că lucrurile între ea și tatăl copiilor ei nu mai mergeau de ceva timp, astfel că inevitabil s-ar fi ajuns aici.

În prezent, conform declarațiilor pe care le-a făcut de la vestea divorțului, Oana Matache și tatăl copiilor ei au păstrat o relație bună de dragul micuților pe care-i au împreună, iar Răzvan poate veni oricând să își vadă cei doi copii.

Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața 'Vreau să mă mut cu doi copii singură'. Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr. Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru.

Am mai auzit chestia asta 'cum să divorțezi, din moment ce nu te bate', toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo', a povestit Oana pe o platformă online, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton