Oana Monea, ispita de la Insula iubirii, deranjată de comentariile făcute de Speak la adresa ei: "Habar nu are despre ce vorbește..."

 Dumitrache Laura
.

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii a fost deranjată de comentariile făcute de Speak, în cadrul emisiunii online, unde comentează momentele de la Insula Iubirii. După ce a artistul a pus la îndoială business-ul pe care frumoasa ispită îl are, Oana Monea a reacționat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana Monea de la Insula Iubirii a decis să lămurească controversele legate de business-ul pe care îl are de multi ani. Ispita este antreprenoare și deține o firmă de cosmetice. Cu toate astea, Speak s-a îndoit de afacerea blondinei, în emisiunea sa de pe canalul său de Youtube.

oana mondeaoana mondea

După ce a ascultat comentariile făcute de Speak, Oana Monea a reacționat și a decis să le explice oamenilor cu ce se ocupă, de fapt. Mai mult ispita s-a declarat deranjată de atitudinea artistului.

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, în lacrimi, după ce a văzut că Marius Moise s-a sărutat cu Oana Monea: „Noi nu suntem așa pasionali. Eu trebuie să îi cer să facă așa ceva”

Citește și:Cum a reacționat Marius Moise când a văzut imagini cu Bianca Giurcă și Alin în timp ce se sărutau, la Insula Iubirii: „La mine s-a atins o limită. Se vede că ei îi pasă de el”

Citește și:Elena Băsescu s-a întors pe micul ecran și prezintă știrile la Aleph News. Cum arată acum fiica lui Traian Băsescu și cum se descurcă să citească pe prompter

Citește și:Cine sunt primele 6 cupluri din „Cursa iubirii”, show-ul matrimonial prezentat de Cove la Prima TV

Oana Monea, ispita de la Insula iubirii, deranjată de comentariile făcute de Speak la adresa ei

În cadrul podcastului „Fierți pe insulă', Speak și Cosmin Natanticu au făcut glume despre calitățile antreprenoriale ale Oanei Moinea. Artistul s-a întrebat cum de ispita și-a lăsat baltă afacerea pentru a filma câteva săptămâni în Thailanda. Acum, Oana Monea a reacționat și s-a declarat deranjată de atitudinea artistului. Ispita de la Insula Iubirii a declarat că Speak nu știe despre ce vorbește și nu o cunoaște.

„Speak habar nu are despre ce vorbește. Eu am reacționat și pe Instastory (n. red.: legat de insinuările pe care cântărețul le-a făcut). Chiar alaltăieri am postat ce cliente am, cum am, că e foarte aglomerat, că nu mai pot, că trebuie să înțeleagă să vină la programări când au programări. Doar eu am 9, 12 cliente într-o zi, plus celelalte cabinete că nu mai avem loc până în septembrie…Și vii tu (n. red.: se referă la Speak) și le spui unor oameni că Oana nu are business și poate ei nu mă urmăresc, chiar dacă orice reclamă e o reclamă. Nu am nevoie de o reclamă de genul ăsta. Nu e ok să spui despre mine: ce muncește fata asta? Nu face nimic. Dacă nu știi nimic despre mine, nu vorbi despre mine. Nu putem să facem orice cu oricine', a declarat Oana Monea pentru fanatik.

Oana Monea: „Înțeleg că e un pamflet, dar poate să fie și bullying în același timp”

Vedeta a explicat că nu înțelege motivul pentru care Speak face glume pe seama ei. Mai mult, Oana Monea a dezvăluit că poate lipsi oricând de la clinica pe care o are, deoarece are oameni care se ocupă de afacerea ei.

„Înțeleg că e pamflet, dar poate să fie și bullying în același timp. Înțeleg că vorbești în necunoștință de cauză, dar oamenii o iau pe bune și nu este ok. E munca mea și imaginea mea, până la urmă. A comentat despre mine fără să mă cunoască, atâta tot… De când a plecat Ristei în vacanță, ei au stat acolo degeaba. Din necunoștință de cauză au comentat. Cum poți să spui că antreprenorii nu pot pleca în vacanță, păi de ce? Cum să nu pot să plec în vacanță, când fetele mele fac cosmetică? Nu trebuie să fiu mereu eu acolo. Și cursurile pe care le țin, le țin la două luni. Pot să le programez când vreau eu, nu trebuie să le programez când sunt plecată în Thailanda. E foarte simplu, dar când nu ai cunoștințe despre business, nu știi ce e aia microîntreprindere, ce e aia contabilitate…', a mai spus Oana Monea.

Ce spune Oana Monea despre datoriile pe care le-ar avea legate de afacerea sa

Ispita de la Insula Iubirii a vorbit și despre presupusa datorie pe care ar avea-o în legătura cu afacerea sa. Oana Monea a declarat că are un credit pentru a cumpăra spatiul unde se află clinica ei. Vedeta nu a mai vrut să plătească chirie și și-a cumpărat propriul spațiu.

„Ce s-a întâmplat acolo este că s-a creditat societatea de către administrator, adică de către mine. S-a făcut o investiție, s-a cumpărat un spațiu. Societatea a fost împrumutată. Din cauza aceasta reiese acea datorie, însă lumea înțelege că este o datorie la ANAF. Mă deranjează că s-a înțeles că aș fi datoare la ANAF, mai ales că am primit foarte multe mesaje. (…)

Am plătit chirie mulți ani, iar când am avut posibilitatea mi-am cumpărat propriul meu spațiu. E o investiție care mă ajută foarte mult. Mi-am făcut clinica exact cum mi-o doresc. Nu aveai cum să faci tot ce am făcut în clinica mea într-un spațiu închiriat, iar oamenii pot intra la mine pe Instagram să vadă ce am făcut acolo, în ce am investit. Repet, sunt banii mei investiți în firma mea, pentru a cumpăra un imobil, pentru extinderea societății, pentru extinderea afacerii', a mai precizat ispita de la Insula Iubirii, pentru sursa citata mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton