Oana Moșneagu, o schimbare de look spectaculoasă. Cum arată după ce s-a tuns bob: „Părul crește, joacă-te un pic cu el dacă asta simți nevoia să faci”

.

Oana Moșneagu și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look spectaculoasă. Actrița a ales o tunsoare bob și a împărtășit pe rețelele de socializare cât este de încântată de faptul că a ales un nou stil. Fanii au rămas surprinși când au văzut-o pe soția lui Vlad Gherman. Iată cum arată vedeta după ce a vizitat salonul de înfrumusețare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Moșneagu adoră schimbările și apelează destul de des la ele. Recent, actrița a vizitat salonul de înfrumusețare și și-a făcut o schimbare spectaculoasă de look. Soția lui Vlad Gherman s-a tuns bob, iar fanii ei de pe rețelele de socializare au rămas surprinși în momentul în care au văzut-o.

oana-mosneagu3oana-mosneagu3

Citește și: Cum a reacționat Oana Moșneagu, după ce Vlad Gherman i-a spus că-și dorește 2 copii în următorii patru ani: „Stai să vină primul, să vedem cum e, cât de obosiți suntem…'

Citește și: Ce promisiune i-a făcut Oana Moșneagu lui Vlad Gherman, după nuntă: „Cu bune, cu rele, până la adânci bătrâneți…'. Cei doi se află într-o vacanță de poveste, în Grecia

Citește și: Anamaria Prodan, reacție acidă după ce s-a spus că Ronald Gavril o înșală, că are amantă în America: „Este hilar! Este frustrarea prea mare și la Reghecampf'

Citește și: Cum s-au îmbrăcat mamele cuplului Theo Rose – Anghel Damian la nunta lor. Soacra mică și soacra mare au avut ținute atipice / Monica Munteanu și soțul ei au ținut lumânările de cununie

Oana Moșneagu și-a făcut o schimbare de look spectaculoasă

Oana Moșneagu și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o schimbare de look spectaculoasă. Soția lui Vlad Gherman a renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori bob. Vedeta a împărtășit cu urmăritorii ei că este entuziasmată pentru noul stil pe care l-a ales de această dată.

De altfel, actrița a menționat faptul că părul crește și nu ar trebui să îi pară rău pentru noul stil pe care l-a ales. Nu este prima dată când s-a tuns bob, astfel că în urmă cu doar doi ani a mai făcut acest lucru.

„New hair, don’t care! Am mai făcut schimbarea acum 2 ani, nu am regretat-o, părul crește destul de repede, o să am timp să mă plictisesc de el lung o dată la 2 ani de multe ori de acum încolo, fără nicio problemă', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Actrița a oferit sfaturi importante pentru fanii ei

Oana Moșmeagu a oferit sfaturi importante pentru fanii ei. Actrița a transmis un mesaj motivațional pentru persoanele din lista ei care se gândesc de mult timp la o schimbare de look, dar nu au avut încă curajul să o facă.

„Dacă vrei să faci o schimbare de ceva timp, dar încă nu ai făcut curaj, ăsta e semnul tău ca să-ți faci programarea la hairstylist și să-ți ofere răspuns la întrebarea „cum ar fi dacă?'. Părul crește, joacă-te un pic cu el dacă asta simți nevoia să faci', a mai adăugat ea.

Ce joburi a avut Oana Moșneagu înainte să devină actriță

Oana Moșneagu este absolventă a două facultăți. Ea a fost la Facultatea Limbi Străine, deși inițial și-a dorit să urmeze Actoria imediat după liceu, dar părinții nu au susținut această alegere, așa că a optat pentru altă specializare.

În primul an de facultate, s-a angajat ca hostess pentru țigarete, dar după aproape doi ani a renunțat la acest job și a început să lucreze într-o multinațională, organizând evenimente pentru branduri de băuturi alcoolice.

Deși avea un program încărcat, a reușit să absolve prima facultate, însă nu a activat niciodată în domeniul ales. Visul ei principal a fost întotdeauna să devină actriță.

În paralel cu jobul din multinațională, actrița a început o carieră ca model, ceea ce a dus la o perioadă petrecută în India. Deși această experiență i-a oferit multe, aceasta s-a întors cu datorii. După trei luni în India, Oana Moșneagu a revenit în România și și-a căutat un loc de muncă în București.

Ulterior, ea a devenit actriță, iar în prezent are un succes răsunător în lumea filmului și a teatrului din România.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton