Oana Moșneagu a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma, la două săptămâni de la cununia civilă:  "Am avut parte de patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez" / Vlad Gherman s-a distrat cu prietenii în Amsterdam

 Oana Pantazi
.

Oana Moșneagu a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma, la două săptămâni de la cununia civilă. Și Vlad Gherman a avut însă parte de distracție, pentru că a sărbătorit cu băieții în Amsterdam. Iată cum s-a distrat actrița alături de prietene, la două săptămâni după căsătorie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii aprilie, Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit civil în prezența prietenilor și a familiilor, iar pe 2 iunie urmează se se căsătorească religios. Cei doi soți au decis să păstreze, așadar, recent, au avut parte fiecare de câte o memorabilă petrecere. În timp ce Oana s-a distrat de minune alături de fete la Roma, proaspătul ei soț a petrecut cu prietenii la Amsterdam, în ciuda frigului teribil.

oana-mosneagu-2oana-mosneagu-2

Oana Moșneagu a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma, la două săptămâni de la cununia civilă

La două săptămâni de la cununia civilă și în proximitatea ceremoniei religioase, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut parte de câte o petrecere pe cinste, între prieteni. Primul a plecat Vlad, care a mers cu prietenii la Amsterdam de unde a revenit, cu siguranță, cu povești memorabile, dar și cu amintirea frigului din Olanda. La întoarcere, nu și-a găsit soția acasă, pentru că Oana plecase la Roma cu prietenele, pentru petrecerea burlăcițelor.

Citește și: De ce nu merge Cristina Ciobănașu la nunta fostului iubit, Vlad Gherman, care se căsătorește cu Oana Moșneagu: „Ar fi ciudat pentru toată lumea să fiu acolo'

Citește și: Radhu, singurul român care a intrat în topul Latin Billboard, a divorțat în secret. Artistul se iubea cu un fotomodel din America Latină / Ce a transmis impresarul său

Citește și: Cum gestionează Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan cearta și gelozia în cuplu: „La începutul relației, aveam dificultăți…. Ce spune actrița despre Vlad Gherman, fostul ei iubit / EXCLUSIV

„Știți ce înseamnă ‘să fii toată un zâmbet’? Cam așa am fost eu alături de fetele mele. Am avut parte de patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele și pentru toate momentele.

Pentru fiecare zâmbet, îmbrățișare, fiecare fredonare pe ‘Se mărită Oanaaa’, fiecare ‘cum vrei tu, e weekendul tău, e despre tine’, ‘mergem unde vrei tu’, ‘te îmbrăcăm noi’. 

Și, apropo de ultima parte, fetele mele m-au îmbrăcat pt party, o să fac un reel să vă arăt cât de fuuuun a fost la cumpărături.

Sunt recunoscătoare pentru că le am în viața mea. Și pentru acest weekend plin de bucurie. Să ne rămână în suflet o viață, alături de multe altele asemenea pe care de-acum ne propunem să le adunăm în fiecare an. Vă iubesc, gagici. Vă mulțumesc', a scris Oana Moșneagu pe Instagram, în dreptul fotografiilor edificatoare.

Oana Moșneagu va purta două rochii de mireasă la nunta cu Vlad Gherman

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit civil la începutul lunii aprilie. Acum, cei doi se pregătesc pentru cununia religioasă. Nunta lor va avea loc pe data de 2 iunie și mai au lucruri de pus la punct. Au reușit, totuși, să-și aleagă ținutele, el – costumul de mire, iar ea – rochiile de mireasă. Actrița va îmbrăca două ținute, diferite, în care cu siguranță va arăta minunat.

Oana a probat zeci de rochii, iar, la final, proaspătul ei soț, Vlad Gherman, a ajutat-o să aleagă două dintre ele. Prima e simplă și clasică, iar a doua mulată, dar suficient de comodă cât să-i merită artistei să se miște în voie pe ringul de dans, la petrecere.

„Prima este mai clasică și mai simplă. O voi purta la cununia religioasă și la petrecere până la dansul mirilor. După am ales o rochie mai comodă, la fel de frumoasă, destul de strâmtuță, sper să mă pot desfășura. Cea pe care am ales-o era printre primele pe care le-am probat. După ce am probat 70, m-am întors la una dintre primele zece’, Oana Moșneagu pentru unica.ro.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman nu vor respecta toate tradițiile la nuntă. Cei doi locuiesc deja împreună, așa că obiceiul cu luatul miresei de acasă nu-și mai are rostul. Aceștia nu vor face nici bradul de nuntă și nici dansul găinii nu va avea loc. În plus, actriței nu-i prea surâde ideea în ceea ce privește furatul miresei, pentru că nu vrea să piardă o oră din nunta ei.

„Nu mi-ar plăcea să ratez o oră din nunta mea, o mai fac și duminica. Petrecerea începe undeva pe la ora 19:00. A doua zi lumea mai merge la muncă, nu putem să o ținem până la 9 dimineața, să pierd o oră… și unde să mă duc, în pădure? În Ciolpani facem noi nunta. Dacă au vreo idee inedită să zburăm până la Paris și înapoi, nu știu. Vreau să fiu cât mai prezentă la nunta mea. Zboară timpul foarte repede. Vreau să mă bucur de tot ce am pregătit’, a mai spus Oana Moșneagu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton