Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au reunit familiile pe litoral. Cum se înțeleg părinții celor doi: „Am sărbătorit-o pe mama"

 Tudorache Simona
.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au dus părinții pe litoral și au petrecut de minune. Cei doi actori și-au amânat luna de miere din cauza proiectelor artistice pe care le au, dar nu au rezistat tentației și au dat o fugă la mare alături de cei dragi lor. Vremea a ținut cu ei, așa că s-au întors cu multe amintiri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor pleca la iarnă în Maldive și în Asia, alături de prietenii lor. Până atunci, cei doi doi și-au reunit familiile și s-au bucurat de un sejur la malul Mării Negre. Oana Moșneagu e fericit că există o chimie specială între părinții ei și cei ai soțului și că au reușit să îi facă și pe cei apropiați părtași la iubirea lor.

vlad-gherman-familievlad-gherman-familie

Oana Moșneagu și-a serbat mama pe litoral

Actrița a profitat de această ocazie și a serbat-o și pe cea care i-a dat viață. Pentru cea care i-a oferit de fiecare dată sprijinul ei necondiționat, Oana Moșneagu a avut un mesaj special.

„La mulţi ani, mămicooo! De ziua ei am fost la mare cu familia. Ne-am bucurat enorm de acest weekend la Constanța, cu părinţii noștri, și ai mei, și ai lui Vlad. Nu puteam să îmi doresc o chimie mai bună între ei, chiar suntem norocoși că se plac atât de tare și se înţeleg, asta ne aduce și mai des împreună. Fără nicio exagerare, nu aș fi putut să îmi imaginez o dinamică mai mișto între părinții mei și părinții soțului meu. Chiar suntem norocoși.

Şi am şi sărbătorit-o pe mama în avans, azi e ziua ei, să ne trăiască sănătoasă și în bucurie! Și la cât mai multe momente împreună, din cele care contează și ne bucură sufletul La mulţi ani, iubito!”, a scris Oana Moșneagu pe o rețea de socializare.

Citește și: Ce spune Cătălin Scărlătescu despre căsătoria cu Doina Teodoru, după trei ani de relație: „Petrecerea trebuie să fie casual. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie…'. Cum vrea să arate nunta lor

Citește și: Câți bani au cheltuit Anda Adam și Joseph Mohaci în organizarea nunții lor, în stil libanez: „Sunt o persoană extravagantă. Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple și…”

Citește și: Maia Morgenstern a primit o educație dură din partea părinților: „În familia noastră se spuneau adevăruri incomode. Tata mi-a spus: Tu vrei să te faci actriță? Tu nu ai curajul! Am spus că îmi este frică…”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, declarații în premieră despre scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald și stai cu el. Stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!”

Citește și: Cum și-a descoperit Gabriel Dorobanțu pasiunea pentru muzică, deși avea o altă meserie: „A cânta era un moft, nu era un mijloc de existență solid. Și, de aceea, părinții mei nu că s-au opus, dar credeau de cuviință…”. A avut debutul pe scenă abia la 30 de ani / EXCLUSIV

Oana Moșneagu și Vlad Gherman își cumpără casă

Oana Moșneagu și Vlad Gherman locuiesc cu chirie acum, dar au în plan o casă nou. Deși implicați în multe proiecte, cei doi își vor căuta în curând un cuib al lor.

„Urmează o perioadă în care noi o să avem multe proiecte noi de teatru. Sperăm, Doamne ajută, să ne iasă și un lungmetraj, o comedie, cu care o să ne vedem în cinematografe, și probabil multe castinguri. O să ne căutăm și o casă, un apartament. Încă nu știm ce, încă nu știm când, dar cumva este în plan, pentru un moment în viitor„, spunea Oana Moșneagu, pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton